O bratara fitness de monitorizare a activitatii - cadoul potrivit pentru femeile active

Articol actualizat la 23.08.2019 cu cele mai noi produse din piață.
124 vizitatori l-au catalogat cu
Adoptarea unui stil de viață sănătos reprezintă preocuparea omului modern, activ, implicat în diverse activități pe durata unei zile. Indiferent că e vorba de un program clar stabilit de sport, alcătuirea unui plan de alimentație sănătos, respectarea orelor adecvate de somn, toate acestea reprezintă pași esențiali pentru menținerea sănătății fizice și mentale.

În ceea ce privește activitatea fizică, existența gadget-urilor specifice facilitează și face mai plăcută monitorizarea evoluției și stării de sănătate în timp real. Fie că practici exerciții fizice ușoare, de întreținere, te antrenezi pentru compețitii - maraton sau semi-maraton sau te antrenezi intens în cadrul unei săli de sport, brățările fitness reprezintă un accesoriu extrem de util pentru femeile active.

Recomandarile CadoLand - bratari fitness pentru femei. Click & Cumpara online:Caracteristicile tehnice ale acestor brățări fitness pentru femei:
- Monitorizează ritmul cardiac;
- Țin evidența pașilor efectuați pe parcursul unei zile;
- Prezintă caloriile arse pe durata antrenamentelor, sesiunii de alergat etc;
- Urmăresc și prezintă calitatea somnului.
Aceste caracteristici sunt accesibile fără instalarea unui software sau aplicații suplimentare, fiind funcții cu care sunt prevăzute de producător.Cum poți alege o brățară fitness pentru tine sau pentru a o dărui unei prietene, surori sau unei colege de birou?
La momentul actual există o varietate de brățări de fitness, astfel încât uneori îți este greu să alegi un model sau altul.
- Tipologie Deși par la fel, brățările pentru fitness au utilitate precisă, împărțindu-se în funcție de intensitate și funcții performante oferite: brățară fitness pentru activitatea zilnică și brătări pentru antrenament intensiv, prevăzute cu mai multe funcții.
- Display Majoritatea brățărilor pentru fitness sunt proiectate cu ecran LED, dar există și o categorie cu ecran OLED sau LCD.
Display-ul brățărilor poate fi operat prin butoane sau tactil, cu funcție touchscreen.
- Dotări O funcție importantă a brățărilor este posibilitatea de conectare la alte gadget-uri - smartphone sau computer, laptop, pentru a descărca și stoca datele. În funcție de producător, brățara aleasă poate fi compatibilă cu diferite sisteme de operare specifice: Android, iOS.
Pentru ca ne dorim sa fii in permanenta plin(a) de viata purtand la mana bratara fitness ..alege sa o cumperi de pe eMag,Cel,Evomag sau Flanco. Cumparand online transportul poate fi gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu iti place/nu se potriveste.

Da click pe bratara fitness preferata pentru mai multe detalii, preturi si culori:Dacă dorești o brățară performantă, poți alege un model cu rezistență la apă, pentru a te asigura că îți poți desfășura activitățile sportive și în zilele cu precipitații: excursii montane, sesiuni de jogging sau pentru înot.
Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.
Alte idei de cadouri relevante:
Bicicleta fitness pentru parinti - pentru a ramane activi si sanatosi
Bicicleta fitness pentru parinti - pentru a ramane activi si sanatosi

Pentru ca mișcarea fizică să aibă un efect pozitiv asupra stării mentale și pentru a contribui la menținerea unei greutăți optime, este nevoie ca exercițiile fi...

citește tot
Ceasuri Suunto - cadou ideal pentru pasionatii de inot, alergare, ciclism
Ceasuri Suunto - cadou ideal pentru pasionatii de inot, alergare, ciclism

Care sunt argumentele care te motivează să îți depășești limitele, atunci când este vorba despre activitățile sportive? Să fie starea de bine, menți...

citește tot
Corturi pentru festivaluri de 2 - 4 persoane, impermeabile, usor de montat
Corturi pentru festivaluri de 2 - 4 persoane, impermeabile, usor de montat

Verile ultimilor ani au fost caracterizate de evenimente și festivaluri, la care, dacă nu ai participat până acum, pentru vara ce urmează, achiziționează-ți ...

citește tot
Ofera cadou Swing stepper pentru fitness acasa. Avantajele si recomandari
Ofera cadou Swing stepper pentru fitness acasa. Avantajele si recomandari

Menținerea unui stil de viață sănătos este una dintre preocupările care ar trebui să intre în rutină: alimentație corectă, respectarea numărului de ore d...

citește tot
Cea mai buna minge de gimnastica pentru acasa? Sfaturi si recomandari
Cea mai buna minge de gimnastica pentru acasa? Sfaturi si recomandari

Mingea fitness este din ce în ce mai utilizată pentru menținerea în formă (pentru exercitiile de gimnastică) sau pentru atenuarea durerilor de spate, iar ...

citește tot
Cauti un ceas de masurare tensiune arteriala? De ce te poate ajuta?
Cauti un ceas de masurare tensiune arteriala? De ce te poate ajuta?

Cu toții ne dorim îmbunătățirea și menținerea unui stil de viață sănătos, să avem un program de somn bine stabilit, să mâncăm sănătos, să face...

citește tot
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.