CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Modele Colorate De Tunici Sau Rochii De Plajă

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ți-ai ales costumul de baie, dar nu ai o tunica de plaja? Zeci de modele colorate de tunici sau rochii de plajă te așteaptă, simple sau cu imprimeuri moderne

Modele colorate de tunici sau rochii de plajă

Alege sa ai aparitia cea mai frumoasa de pe plaja! Investeste putin in imaginea ta, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate. Se poarta stilul personalizat, deci fii la moda! Uite ce iti recomandam noi sa porti la plaja sau chiar piscina, deasupra costumului de baie.

Tunici vaporoase pentru apusuri romantice. Click pe detalii pentru descrieri amanuntite, preturi si culori. Care e preferata ta?

Recomandam in primul rand acele materiale fine, vaporoase, in culori vesele, astfel incat sa reflete starea ta de bine, de relaxare. Poti alege dintr-o multitudine de modele avand imprimeuri florale, cu dungi, bretele, cu prindere dupa gat, cu diverse forme in jurul decolteului.

Frumoasa si atragatoare este femeia care poarta la mare si minunata rochie Shanti. Ia-o cu tine in zilele racoroase de vara, la mare, in timp ce iei micul dejun intr-un decor fantastic sau in calatoriile tale si adauga-i o pereche de cercei boemi si ai reusit astfel sa concepi un look romantic. Poarta o esarfa peste umeri in zilele friguroase si vei obtine o imagine superba.

Da click pe modelul preferat pentru mai multe detalii si preturi. Ce zici de aceste rochii?

Pentru o sedinta foto la apusul soarelui e perfecta esarfa bleo, tip rochita. Fiind semitransparenta, accentueaza fiecare parte a corpului. De asemenea, vei arata foarte bine in fotografii si daca te vei imbraca cu tunica neagra, din dantela. Simte briza marii printr-o tunica de plaja, vaporoasa si cu model colorat! Poart-o impreuna cu un costum de baie din 2 piese. Se poarta si in acest an dantela asa ca o rochie de plaja bine aleasa o sa-ti puna in evidenta feminitatea.. atragand priviri din toate partile. 

Tunici albe pentru zile insorite

Vrei sa te joci putin cu imaginatia iubitului tau? Fa-ti aparitia intr-o tunica alba pe mijloc si cu printuri colorate pe margini. Asorteaz-o cu un costum alb, din doua piese. Tinuta sexy din casa, cand sunteti doar voi doi, e perfecta si pentru plaja. Alege-ti o tunica de plaja tip camasa. Are model brodat la spate, e pe alb si e semitransparenta. Inspira si senzualitate, si prospetime. De la plaja mergi direct la terasa? Atunci, peste costumul de baie, imbraca o bluza brodata. Cu franjuri pana in talie, ea acopera exact atat cat trebuie. Noua ne-a placut mult tunica cu numarul 8, cea cu crem si negru. 

Tunici de plaja pentru gusturi variate

Scoate-ti feminitatea in evidenta cu o tunica de plaja semitransparenta, in culoarea somonului. Se potriveste cu un costum de baie negru. Vrei sa nu se vada micile imperfectiuni? Ascunde-le folosindu-te de o rochie de plaja precum e cea de mai jos, pe gri. Nu uita sa o accesorizezi cu o gentuta eleganta si cu o pereche de ochelari si poate cateva bijuterii discrete, nimic exagerat! 

Silueta ta e frumoasa! Invata sa o pui in evidenta, cumparand tunicile de plaja care ti se potrivesc. Alege macar una dintre cele descrise anterior. Cumpa online, chiar mai ieftine. Cu siguranta, cand te vei uita in oglinda, iti va placea ceea ce vei vedea! Have fun! 

De unde poti cumpara online astfel de rochite de vara, de plaja? Poti vedea diferite modele pe eMag, FashionDays, Astratex, Starshiners - cu trimitere direct catre categoria de accesorii de vara. Spor la cumparaturile online!