CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Femei De 30+ Ani

Actualizat: 04 November, 2021 | Rating:

🎁 Femeile de peste 30 ani sunt ființe sensibile care au nevoie de atenție la fel ca acelea de sub 30 ani. Dacă ai prietene, colege, rude sau iubite care au peste 30 ani, vei dori să le surprinzi în mod plăcut. Acestea sunt destul de trecute prin viață să nu se mai entuziasmeze la primul ghiocel primit. Va trebui să găsești un cadou mai interesant pentru a le impresiona. Avem pentru tine o mulțime de Idei de cadouri pentru femei de 30+ ani.

1. Cadouri amuzante femei 30+ ani

30 de ani este o vârstă care îți permite multe. Deși majoritatea femeilor o văd ca pe un prag, destul de greu de trecut, din punct de vedere psihologic, asta chiar poate fi un motiv de amuzament. Așadar dacă ai în anturaj pe cineva care tocmai împlinește 30 de ani și e destul de stresată pe tema asta poți să îi faci cadouri de adolescentă, cum ar fi o loțiune contra coșurilor, sau, dimpotrivă, un baston, ca să speculezi vârsta înaintată. Indiferent ce alegi, asigură-te că prietena respectivă ține la glume și că ai măcar un buchet de flori și o cutie de bomboane de ciocolată puse deoparte, ca să îndulcească gluma.

2. Parfumuri cadou pentru femei 30+ ani

Femeile adoră să se simtă frumoase și atractive atunci când ies din casă. De aceea, fac orice pentru a se simți bine în pielea lor și mândre de modul cum arată. Tocmai de asta petrec foarte mult timp în oglindă și dacă își permit, la saloanele de înfrumusețare. Este plăcut să te uiți în oglindă și să îți placă, ceea ce vezi, dar și mai plăcut este să știi că miroși bine. Dacă ai un parfum plăcut oamenii se cam uită după tine pe stradă. Dacă ai o prietenă căreia vrei să îi faci o bucurie, poți apela la parfumuri cadou pentru femei 30+ ani și o vei impresiona cu siguranță. Alege calitatea în detrimentul cantității.

3. Cadouri experiențe femei 30+ ani

Dacă ai în viața ta o femeie unică și specială, cu vârsta de peste 30 de ani, căreia vrei să îi oferi un cadou memorabil și ai epuizat deja toate ideile precum parfumuri, dulciuri rafinate, bijuterii cu pietre prețioase, haine de la firme celebre sau pantofi de brand în anii precedenți, alege un cadou-experiență, care va genera o amintire prețioasă pe viață. Dacă sărbătorita este o fire romantică și bineînțeles, dacă bugetul permite, un city break într-o destinație exotică va fi minunat. Cadouri mai accesibile ar fi cursuri de gătit, sesiuni de spa sau tir cu arcul, scuba diving sau zbor cu balonul cu aer cald.

4. Ceasuri cadou pentru femei 30+

O idee de cadou și mai atractivă și originală pentru femeile cu vârsta de 30+, o reprezintă ceasurile, fie acestea simbolice, de colecție sau de lux. Desigur că atunci când te gândești la un ceas pentru o femeie, acesta trebuie să fie gingaș, minimalist (de dimensiune mai mică decât ceasurile obișnuite), cât și potrivit caracterului și personalității acesteia. Dacă femeia dragă deține un job într-un oficiu, ai putea să te orientezi către un ceas realizat din lemn sau metal, de lux sau care să arate clasic. Un ceas mereu va reprezenta un simbol al respectului, admirației pe care o manifești față de sărbătorită.

5. Cosmetice cadou pentru femei 30+ ani

Femeile cu vârsta de peste 30 de ani pun mare, mare accent pe îngrijirea personală și își aleg cu multă atenție produsele cosmetice. Este timpul să oferi un cadou și nu știi către ce să te orientezi? Alege creme hidratante de zi sau de noapte, din formule cât mai naturale și îmbogățite cu vitamine esențiale pentru păstrarea elasticității pielii odată cu trecerea timpului. Poți de asemenea să alegi produse pentru machiajul de zi cu zi, dar doar dacă ai suficiente date despre preferințele celei pe care îți dorești să o impresionezi, altfel este posibil să nu i se potrivească nuanțele alese de tine.

6. Gadget-uri cadou femei 30+ ani

Marea majoritatea a doamnelor trecute de 30 de ani au deja un loc de muncă stabil. Indiferent de domeniul în care lucrează, la un moment dat, activitatea desfășurată va avea de a face și cu tehnologia. În cazul în care ești pus în situația de a oferi un cadou unei astfel de doamne, fie ea membră a familiei tale sau o colegă de muncă, te poți axa pe ceva din domeniul IT. Un gadget de ultimă generație va fi cu siguranță apreciat. De exemplu, dacă lucrează în domeniul proiectării, va fi foarte încântată dacă va primi o tabletă pe care să poată rula aplicații grafice. În acest fel îi poți ușura munca de zi cu zi.

7. Aparate de îngrijire personală pentru femei

Odată cu înaintarea în vârstă corpurile noastre încep să nu mai fie la fel de ușor de întreținut. Întrucât pentru femei acest subiect este mult mai important decât pentru bărbați, poți alege un cadou pentru ea care să o ajute în acest sens. Femeile trecute de 30 de ani cu siguranță vor aprecia grija pe care le-o porți, dacă te vei gândi să le faci cadou un aparat de îngrijire corporală. Te poți orienta către aparate pentru epilare, aparate UV pentru unghii cu gel sau aparate pentru îngrijirea părului, cum ar fi plăci pentru îndreptat părul, uscătoare sau ondulatoare de păr. Tot ce îți rămâne de făcut este să alegi un buget pentru cadoul tău.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă femeilor 30+ ani?

Pentru femeile 30+ ani se pot face cadou diferite seturi de îngrijire cosmetice, produse cosmetice, vouchere la magazine pentru cosmetică, sau la salon de frumusețe.

Ce cadou pot face mamei?

Pentru mama ai putea face cadou o geantă de piele sau din piele ecologică nouă pe care o dorește de mult timp sau de care are nevoie, dar nu îndrăznește să o ia.

Ce cadou pot face profesoarei cadou?

Pentru profesoara ta ai putea face cadou un set de birotică, precum un planner sau o agendă frumoasă cu un pix stilizat și personalizat la comandă.

Idei De Cadouri Pentru Ziua De Naștere A Unei Femei
70 ani20 ani80 ani40 ani50 ani60 ani