CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Să-ți Cumperi O Pereche De Pantaloni Evazați?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Poartă pantaloni evazați eleganți. Dacă te-ai plictisit să adopți aceeași ținută la birou în fiecare zi, compusă din clasicii blugi drepți de culoare închisă, personalizează-ți look-ul cu pantaloni evazați.

Cauți să-ți cumperi o pereche de pantaloni evazați?

O mare parte a criticilor de modă consideră că tendințele retro sunt cea mai mare sursă de inspirație pentru designeri. În 2019, încep să-și facă loc în șifonierele noastre pantalonii evazați, cunoscuți și sub denumirea de pantaloni clopot, care au fost cap de afiș atât în anii 70, cât și în anii 2000. Care este secretul succesului?

- Sunt versatili, putând fi purtați atât la ținute elegante cât și casual, se adaptează oricărei siluete și de ce nu, oricărei vârste. Eleganța este un standard pe care orice femeie își dorește să-l atingă, însă oare este necesar să compromită comoditatea? Stilul de viață tot mai alert necesită o adaptare a modului în care ne alegem hainele, iar pantalonii evazați sunt o alegere bună în orice situație, fie că te duci la birou, la cumpărături ori în parc la o plimbare cu copilul. Sfatul nostru este sa tineti cont de latimea posteriorului, astfel incat aceasta sa corespunda cu latimea zonei evazate pentru a obtine un look practic si potrivit.

Pantalonii evazati negri arata foarte bine pe femeile cu siluete extrem de diferite una de cealalta:

Pentru acest tip de pantalon se pot folosi o varietate largă de materiale, care se pot adapta la diverse croieli: partea de sus, de pe coapse, mulată, iar la gambe largă, ambele părți largi, talie înaltă, talie medie sau joasă. Persoanele minione se vor bucura să încerce pantalonul evazat fiindcă oferă iluzia optică de alungire a piciorului, chiar și fără a purta tocuri incomode. Există totuși o condiție: pantalonul, în partea de sus, să fie ușor mulat, altfel rezultatul va fi tocmai invers.
Talia înaltă ajută la mascarea abdomenului sau șoldurilor proeminente, păstrând o linie elegantă și naturală, fără senzația de sugrumare. 

Pentru doamnele și domnișoarele care doresc să-și scoată în evidență formele feminine, pot opta pentru talie joasă, care conferă voluptate și senzualitate prin evidențierea delicată a posteriorului. Această croială este potrivită și pentru persoanele care nu au linia taliei bine definită și doresc să accentueze această parte a corpului. Nici persoanele înalte nu ar trebui să evite pantalonii evazați, având avantajul că pot opta pentru diverse lungimi și îi pot asorta în moduri variate.

Pantalonii evazați trei sferturi sau cu crăpătură în lateral complimentează ținutele doamnelor și domnișoarelor înalte prin senzația de libertate pe care o conferă, fără a sacrifica eleganța.

Indiferent de statura pe care o ai poți alege să porți perechea ta de pantaloni evazați cu tricouri sau bluze largi, albe sau în culori deschise, cu pulovere mai lungi și largi pentru o ținută casual sau poți adopta în întregime o ținută denim dacă vei adăuga pantalonului o cămașă din denim. Când vremea este mai călduroasă afară, poți alege o pereche de pantaloni cu motive florale la care să adaugi tricouri sau maiouri largi sau cămăși deschise la culoare.

Pentru doamnele și domnișoarele interesate de un port elegant, combinarea pantalonilor cu un sacou negru sau albastru marin cu o notă mai masculină, eventual oversized sau cambrat, creează o ținută care te duce cu gandul la stilul clasic-elegant și poate ușor retro. Pantofii sunt și ei importanți, pentru doamnele minione fiind indicate platformele sau sandalele fără toc pentru cele care au o statură înaltă.

Alege pantalonii evazati si pe alte culori, mai vesele: poate rosii, albi sau alte culori. Da click pe pantalonii preferati:

Anul 2019 va aduce o noutate și în privința materialelor folosite. Voalul croit în stilul pantalonilor evazați dă senzația de libertate, lejeritate și eleganță în același timp. Jocul de culori și forme va fi cu siguranță apreciat de publicul feminin care se va simți eliberat de strânsoarea pantalonilor cu croială slim fit. Pentru aceștia, designerul era obligat să folosească un material cu elasticiate mare pentru a putea fi confortabili, însă pantalonul evazat permite folosirea unei game variate de țesături, chiar și naturale, fără adaos sintetic, acesta fiind un trend din ce în ce mai popular.

Pantalonul evazat este o achiziție foarte utilă și practică, fiind o alegere potrivită pentru orice sezon sau ocazie. :)