CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Coliere La Baza Gâtului - Cele Mai Noi Modele, Cu Bănuți, Pandantive, Pietre

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Colierele - o bijuterie care complimentează orice look. Colierele la baza gâtului se potrivesc și când ținuta este spectaculoasă, nefiind nevoie de încărcarea suplimentară, dar și atunci când ținuta este minimalistă.

Coliere la baza gâtului - cele mai noi modele, cu bănuți, pandantive, pietre

Detaliile sunt o parte esențială a modalității în care te exprimi din punct de vedere vestimentar. Astfel, bijuteriile au real impact în ținuta pe care o creezi, conferind o aură aparte stilului personal și a celui vestimentar.

Accesoriile îți permit și diversificarea ținutelor, astfel că prin adăugarea unui anumit tip de bijuterie poți reuși să porți același articol vestimentar în numeroase stiluri. Vrei să mai schimbi ceva în ținutele de birou? Adaugă un colier rochiei preferate și poți observa cum întregul aspect este îmbunătățit.

Colierele - o bijuterie care complimentează orice look

De-a lungul istoriei, colierele au fost create pentru a îmbogăți aspectul ținutelor, ca distincție a bogăției, simbolizând statutul purtătoarei. Întotdeauna însă colierele, împreună cu restul bijuteriilor, au jucat un rol important în înfrumusețarea aspectului, prin evidențierea trăsăturilor naturale.

Colierele sunt purtate în set (cu cercei și inel sau brățară) sau de sine stătător, cu sau fără alte bijuterii adăugate, în funcție de stilul care te caracterizează. "Less is more" - delicate și de efect: colierele la baza gâtului Pe lângă colierele bogate, cu model complex, există și varianta celor delicate, la baza gâtului, care vor fi în tendințe pentru mult timp de acum înainte. Fie că optezi pentru un model cu bănuți sau cu pietre, fie că alegi unul cu pandantiv - acest tip de coliere sunt perfecte în orice anotimp și pentru orice ocazie.

Modele choker din Piele, Catifea neagra, Dantela sau Metalice si cu Strasuri. 

Colierele la baza gâtului se potrivesc și când ținuta este spectaculoasă, nefiind nevoie de încărcarea suplimentară, dar și atunci când ținuta este minimalistă. Mai exact, colierele la baza gâtului sunt mai degrabă o preferință personală - less is more - decât o tendință de moment. Asocierea mai multor coliere cu pandantivele preferate reprezintă o tendință actuală, pe care o abordează femeile de toate vârstele, inclusiv adolescentele - pentru un look proaspăt, modern. Alege câteva modele de coliere - aurii sau argintii - și combină-le în funcție de starea din ziua respectivă și conform hainelor purtate.