CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Funny, Trăznite, De Crăciun - Până în 100 Lei, Buget Restrâns

Actualizat: 30 October, 2021 | Rating:

🎁 Alege să faci cadouri funny pentru cei cu simțul umorului, super nebune, trăznite, indiferent că le oferi de Crăciun, Secret Santa sau la o zi de naștere, până în 100 lei buget. Vezi aceste idei de cadouri funny, de Crăciun.

Cadouri funny, trăznite, de Crăciun - până în 100 lei, buget restrâns

1. Tricouri cu mesaje amuzante

Se apropie perioada de Crăciun și perioada cadourilor. Uneori este greu să alegem un cadou potrivit pentru cei dragi însă tricourile cu mesaje amuzante au fost și sunt o soluție perfectă de cadou în perioada sărbătorilor de iarnă. Acestea vor fi un cadou inedit care cu siguranță vor face atmosfera de sărbătoare mai familiară și mai plăcută. Persoanele dragi sunt acelea cu care putem sa ne împărtășim emoțiile, iar în perioada sărbătorilor vrem sa le uimim cu un cadou special care va trezi doar emoții pozitive și tricourile cu mesaje amuzante sunt o soluție ideală care va veni pe plac pentru toate persoanele apropiate.

2. Pulovere de Crăciun pentru femei

Se apropie sărbătorile de iarnă cu pași repezi și după cum știm, în această perioadă, ne va cuprinde pe fiecare în parte febra cumpărăturilor. Cu toții vrem să ne decorăm casa și curtea cu tot felul de decorațiuni cât mai colorate și luminițe din belșug. Pe lângă faptul că ne întâlnim cu rudele sau cu prietenii apropiați, oferim foarte multe cadouri diferitelor persoane din viața noastră. Fiecare dintre noi avem mai multe persoane de sex feminin în viața noastră și după cum știm, acestea sunt foarte entuziasmate când primesc ceva cu încărcătură sentimentală. Puteți alege din multitudinea de pulovere de Crăciun pentru femei.

3. Pulovere de Crăciun pentru bărbați

Iată că se apropie sărbătorile de iarnă și Crăciunul, iar alegerea cadourilor este ceva plăcut dar uneori nu mai avem idei originale. Puloverele de Crăciun au fost și sunt un simbol al Crăciunului care este tot timpul în modă și va completa perfect garderoba oricărui bărbat. Dacă ești în căutarea unui cadou îndrăzneț, care să nu coaste o avere, dar în același timp să bucure persoanele dragi alege un pulover de Crăciun care va fi potrivit pentru orice bărbat. Sărbătorile sunt o ocazie perfectă pentru a demonstra iubirea și afecțiunea față de persoanele dragi în atmosfera caldă și familiară a sărbătorilor de iarnă.

4. Puzzle cu tematică de Crăciun

Copiii sunt cu siguranță răsfățații sărbătorilor de iarnă. Toată lumea îi tratează cu dragoste și afecțiune și ne întrecem unii pe alții în a căuta cele mai inedite și spectaculoase jucării. Deși nu ne propunem acest lucru și în ciuda gamei extrem de variate existente pe internet, marketingul produce uneori un fenomen interesant, și anume faptul că ajungem să cumpărăm pentru cei mici jucării asemănătoare sau chiar identice cu ce au primit deja, care ajung foarte repede să nu mai prezinte interes. Achiziționează un puzzle cu o tematică de Crăciun pentru a face un cadou special, inedit și unic, care îi va stimula celui mic atenția și concentrarea.

5. Boardgame-uri pentru întreaga familie

Dacă de Crăciun dorești să oferi un cadou amuzant, trăznit, gata de folosit pentru seri prelungite de distracție în familie, alege un boardgame cu ajutorul căruia vă veți simți bine de la mic la mare. Este frustrant pentru copiii să nu petreacă timp alături de familia lor, dar și pentru adulți să fie ore întregi prinși în jocuri clasice de cărți sau table, doar pentru a învinge plictiseala. Să înveți un joc nou, captivant, cu provocări și pedepse funny, vă va atrage atenția și vă va stimula imaginația și creativitatea. Nu totul ține de noroc, ci și de perfecționarea unor strategii interesante care vă vor ajuta să câștigați.

6. Cărți cadou de Crăciun

Moș Crăciun bate la ușă, e timpul de cadouri. Cred că ai început să te gândești la niște idei de cadouri pentru persoanele tale apropiate. Dacă te gândești la un cadou econom, dar cu gust, o idee formidabilă ar fi cărțile. Nu cred că există o persoană care nu le iubește, există persoane care nu au găsit acea carte perfectă care să-i motiveze. Tu ești persoana care poate sparge gheața și să faci cadou o carte interesantă, este o diversitate extraordinară de cărți de diferite genuri și autori. Ai o mare alegere cu un buget restrâns, chiar și până la 100 de lei. Bucură-ți persoanele apropiate cu o carte bună de Crăciun!

7. Cadouri amuzante de Crăciun

Surprinde-i pe cei apropiați cu cadouri amuzante! Fie că este vorba de Crăciun, mizează pe cadouri amuzante care să le pună zâmbetul pe buze. Ai grijă să faci acest lucru excelent, deoarece este important cadoul de Crăciun să fie ales cu cea mai mare atenție și plăcere, dar cel mai important să fie făcut din suflet. O serie de cadouri amuzante de Crăciun vor fi tocmai bine potrivite pentru prietenii, rudele și chiar colegii tăi de serviciu, deoarece aceste cadouri amuzante sunt în valoare de până 100 de lei, sunt destul de accesibile pentru orice buzunar, orice gust și orice moft. Important să-l personalizezi!