Cadouri Funny, Trăznite, De Crăciun - Până în 100 Lei, Buget Restrâns

Actualizat: 15 October, 2021 | Rating:
Cadouri funny, trăznite, de Crăciun - până în 100 lei, buget restrâns
Se apropie sărbătorile de iarnă și odată cu ele vin și pregătirile specifice. Pe lângă cumpărăturile de cadouri pentru familie, va mai fi nevoie de alocarea unei sume pentru cadourile prietenilor și colegilor.

Cadouri de Crăciun pentru prietenii cu simțul umorului și mereu puși pe șotii?

Găsești pe CadoLand chiar multe cadouri trăznite pentru prieteni - îmbrăcăminte (ex. tricouri, șosete, accesorii) cu mesaje amuzante, decorațiuni pentru casă, cutiuțe cu farse, căni, joculețe cu porunci nebune, păpuși voodoo și alte trăznăi pentru bărbați, femei sau pentru cei mai tineri.

Secret Santa - Cadouri amuzante pentru colegii de serviciu.

Click & Cumpara online produsele preferate, cu livrare rapida:
.


De mai mulți ani există o tradiție conform căreia toți membri unui colectiv participă la Secret Santa. Secret Santa înseamnă că toți cei care participă oferă și primesc un cadou, fără a spune pentru cine au cumpărat cadou, respectiv fără a ști de la cine l-au primit. De cele mai multe ori, se stabilește de comun acord suma maximă care poate fi cheltuită pentru achiziționarea cadoului, așa că te vei putea orienta rapid către cele mai utile cadouri:
- Șosete tematice - iubim cu toții șosetele groase, pufoase, cu personajele tematice de Crăciun. De aceea, oferă-le cu inima deschisă și mai cumpără vreo 2-3 perechi pe care să le oferi și celorlalte persoane dragi ție;Ce cadouri simbolice și cu buget restrâns poți cumpăra prietenilor de Crăciun?

Dacă plănuiți să vă vedeți în gașcă restrânsă și să vă oferiți mici cadouri simbolice de Crăciun, uite cu ce îi poți surprinde: banalele șosete colorate, dar chiar funny, decorațiuni pentru casă, mici gadgeturi, cărți sau jocuri.​

- Articole vestimentare cu personaje tematice: fie optezi pentru un tricou cu linie clasică, imprimat cu un mesaj amuzant sau un personaj popular al momentului, fie alegi un set cu căciulă, fular sau eșarfă și mănuși. Opțiunile sunt nelimitate în ceea ce privește culoare, mesajul, mărimea, genul celui pentru care cumperi cadoul, așa că vei găsi rapid modelul potrivit;
- Accesorii amuzante de dimensiuni mici: cu un buget de până într-o 100 de lei, nu va fi greu să selectezi câteva produse pentru alcătuirea unui cadou complet;
- Cărți: pentru un pasionat de citit, intuiești deja care este cadoul perfect! Alege un titlu care crezi că i-ar plăcea, iar dacă nu ai idee, fă puțină cercetare: pe biroul său vei remarca minim o carte.
- Un boardgame: jocurile de societate câștigă din ce în ce mai mult teren, iar dacă știi că persoanele dragi ție preferă o seara liniștită alături de prieteni la un joc, alege-i un Activity, un Catan sau alt joc și dăruiește-i-l iarna aceasta.Traieste un Craciun frumos! Cum mai este doar putin timp ramas pentru cumparaturi, iti propunem toate aceste idei de cadouri pentru Craciun numai bune de daruit, pana in 100 lei. Nu venim doar cu idei de dulciuri, parfumuri sau bijuterii, ci cadouri de Craciun high-tech, cu buget restrans.Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.