CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri De Secret Santa La Birou, între 50 și 150 Lei

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Se apropie Crăciunul și ești în pană de idei de cadouri ieftine de Secret Santa la birou? Pregătește-te să fii un Moș amuzant, pentru că avem niște sugestii de cadouri amuzante pentru colegi, pe toate gusturile, la prețuri între 50 si 150 lei. Alege o carte bună, poți sa îi oferi un voucher de la magazinul preferat sau articole pentru birou, clasicele mănuși  lumânări parfumate sau diverse obiecte în tematica sărbătorilor de iarnă.

Secret Santa

Cele mai bune idei de cadouri Secret Santa pentru colegi

Iată câteva idei grozave de cadouri pentru Secret Santa potrivite pentru colegii de birou sau colege:

  • - Accesorii de birou creative: Un suport pentru telefoane, seturi de pixuri colorate sau un organizer pentru birou reprezintă cadouri Secret Santa pentru colegi practice și utile pentru mediu de lucru.
  • - Seturi de ceai sau cafea: Pachete de ceaiuri exotice sau o selecție specială de cafea gourmet pot fi apreciate, oferind o experiență de gust variată pentru o colegă pasionată de ceai
  • - Cărți sau jocuri de birou: O carte interesantă sau un joc de birou amuzant pot fi o modalitate excelentă de a oferi relaxare și divertisment la final de an.
  • - Accesorii personalizate: O cană sau un termos personalizat cu un mesaj amuzant sau un design creativ poate fi un cadou intim și special pentru un coleg iubitor de cafea sau ceai.
  • - Produse pentru relaxare: Lumânări parfumate, măști de dormit sau seturi de îngrijire personală pot fi cadouri reconfortante și destinate relaxării.
Alegerea unui cadou colegi Secret Santa depinde de gusturile și preferințele colegului dvs., dar aceste idei sunt versatilie și pot aduce zâmbetul pe fețele celor care le primesc.

Cadouri Secret Santa pentru șef/ șefă - cadouri clasice sau amuzante

Atunci când alegeți un cadou Secret Santa pentru șef sau șefa este important să abordați o direcție care să reflecte aprecierea și respectul pentru poziția lor. Iată câteva idei potrivite:

  • - Accesorii de birou premium: Un set elegant de stilouri sau un ceas de birou sofisticat pot fi cadouri excelente pentru un șef sau o șefă ocupat(ă), evidențiind respectul pentru munca și dedicarea lor.
  • - Cadouri gourmet: Seturi de vinuri fine, selecții de ciocolată gourmet sau coșuri cu delicatese culinare pot fi apreciate ca geste de rafinament și bun gust.
  • - Abonament la o experiență: Un abonament la o platformă de lectură audio, la un serviciu de streaming muzical sau la un serviciu de livrare a unor mese gurmande poate fi o idee excelentă, oferindu-le oportunitatea de a se relaxa și bucura de plăcerile lor preferate. Sigur șeful o să aprecieze un astfel de cadou SecretSanta.
  • - Cadouri personalizate: Obiecte personalizate, cum ar fi un set de căni gravate sau un portfard de piele cu inițialele lor, arată atenție la detalii și oferă un cadou intim. Vezi mai jos câteva propuneri CadoLand de căni cu Big Boss și altele asemenea, amuzante.
  • - Cadouri de relaxare: Seturi de produse spa, măști de față luxuriante sau lumânări parfumate pot oferi un cadou relaxant și revitalizant pentru un șef sau șefă de gașcă.
În alegerea cadoului potrivit Secret Santa pentru șeful sau șefa dvs., este bine să țineți cont de gusturile lor și de ceea ce i-ar putea face să se simtă apreciați și respectați în același timp. Nu este deloc ușor să alegi un cadou managerului de Secret Santa, însă te poți descurca decent și cu un buget de 100 lei, în medie. 

Cadouri sub 100 lei pentru un Secret Santa reușit

Nu ai nevoie de sume extravagante pentru a stârni un zâmbet de entuziasm sau mulțumire, sunt cadouri ieftine de Secret Santa pe care să le iei în considerare.  Secret Santa este o convenție socială la care iau parte elevii, studenții sau colegii de muncă dintr-un anumit colectiv. Prin acest mic joculeț ei își fac cadouri și speră să îmbunătățească mult mai mult relația de prietenie sau de colaborare, după caz. De cele mai multe ori, curiozitatea este mai mare decât bucuria cadoului în sine. De aceea, cadoul sub 100 lei de Secret Santa primit de la un coleg cu care nu ai prea interacționat până acum te face curios peste măsură.

Poți alege cadouri ieftine pentru Secret Santa cu maxim de bucurie.

Cadouri amuzante pentru Secret Santa

Cadourile de Secret Santa au o însemnătate aparte pentru că pot transforma fiecare colectiv într-o adevărată familie. Atunci când alegeți aceste daruri, încercați să analizați cu mare atenție persoana care urmează să primească aceste produse. Cadourile de Secret Santa nu trebuie să fie clasice, ci trebuie să iasă din tipar prin amuzantul pe care-l produc sau însemnătatea lor pentru relația voastră de colegialitate sau prietenie. Darurile amuzante sunt cele care pot marca un eveniment, dar și cele de care ne aducem cu toții aminte.

Oferiți cadouri amuzante de Secret Santa pentru a primi nu doar mulțumiri, ci și zâmbete sincere din partea persoanelor care primesc aceste daruri!

Cărți cadou pentru Secret Santa la birou

Secret Santa este un obicei prin care se oferă cadouri unei persoane la care nu te aștepți. Se trag bilețele și atunci vei oferi cadou persoanei care îți va pica în bilețel. Este inedit și interesant, dar mai ales se obișnuiește asta în firme sau în alte grupuri mai mici. De regulă ai emoții să vezi cine îți pică la sorți și ce față va face când îi vei oferi cadoul. Dacă știi ce pasiune are persoana respectivă și o știi pasionata de citit, o idee bună ar fi să îi faci cărți cadou pentru Secret Santa și sigur nu vei da greș. Cărțile sunt un cadou ideal celor interesanți de propria dezvoltare intelectuală.

Cadouri practice pentru Secret Santa

Secret Santa reprezintă modalitatea prin care un colectiv poate deveni mai unit, dar și evenimentul din an care aduce zâmbetul pe buze tututor celor implicați. Ideile de cadouri pentru Secret Santa sunt întotdeauna bine-venite, mai ales pentru persoanele care nu sunt foarte inspirate în acest sens. Cu cât amânăm mai mult momentul alegerii cadourilor potrivite pentru Secret Santa, cu atât acestea ne vor provoca mai mult stres. Recomandat este să facem aceste alegeri din timp, astfel încât să evităm situațiile în care cumpărăm cadouri nepotrivite. Cadourile amuzante, cele care au o anumită simbolistică și cele practice sunt cele mai apreciate de fiecare dintre noi.

Gadget-uri cadou pentru Secret Santa

Secret Santa oferă posibilitatea dăruirii unor cadouri memorabile, iar dacă nici nu îl/o cunoști prea bine personal pe cel/cea căruia/căreia îi vei da cadoul și nu vrei să dai greș cu ceea ce alegi, cel mai ușor este să te orientezi către un gadget util și accesibil la preț. Foarte populare sunt brățările fitness sau smart-watch-urile. Poți opta și pentru lămpi dimabile de birou, organizatoare inteligente, difuzoare de aromaterapie pentru mașină, cafetiere portabile sau huse de scaun cu masaj. Acestea sunt cadouri utile pe care le poate folosi oricine. Indiferent de ce alegi, oferă cadoul din inimă și cu siguranță va fi foarte apreciat.

Seturi de îngrijire cadou de Secret Santa

Perioada sărbătorilor are un farmec aparte și cu toții suntem fericiți să facem altora cadouri și să surprindem plăcut persoanele din jurul nostru, fie că vorbim de rude sau apropiați, fie că vorbim pur și simplu de colectivul de la muncă. Sărbătorește original frumoasa tradiție devenită foarte populară în grupuri mari și mici, Secret Santa. Deși de multe ori se oferă cu acest prilej cadouri simbolice, de păstrat amintire, poți opta pentru un dar util, care să fie folosit cu drag mai mult timp. Alege un set de îngrijire și astfel persoana căreia îi dăruiești cadoul se va gândi cu bucurie la tine atunci când îl va folosi.

Haine de Crăciun cadou de Secret Santa

Sigur ai participat și tu măcar o singură dată, sau cel puțin ai auzit de faimoasa tradiție de Crăciun - jocul numit Secret Santa. Acest frumos obicei de a oferi cadouri persoanelor care îți sunt desemnate încurajează foarte mult ideea de generozitate, pentru că de cele mai multe ori sunt persoane pe care nu le cunoști foarte bine. O idee de cadou ar fi să alegi articole vestimentare, însă dacă nu cunoști foarte multe despre stilul personal al celui pentru care cumperi cadoul, orientează-te către eșarfă, fular, căciulă sau haine cu tematică de Crăciun, pentru a nu da greș și a oferi un cadou util, care va fi purtat cu plăcere.

(43 voturi)
(19 voturi)

Cadouri de Secret Santa pentru copii

Ca parte esențială a sărbătorilor de iarna, împărțirea cadourilor se realizează și prin fel și fel de jocuri și tradiții devenite extrem de populare în ultima vreme. Un astfel de joc este și Secret Santa: obiceiul prin care se împart cadouri în cadrul unui colectiv, însă cel care te surprinde rămâne anonim și nedezvăluit. Una dintre reguli este ca bugetul cadoului să fie modest și dinainte stabilit, pentru a nu exista diferențe mari între daruri. În cazul copiilor, cel mai bine se potrivesc cadourile simbolice. Poți opta pentru cărticele cu activități de Crăciun, plușuri, jocuri de îndemânare, seturi de construcție și mai poți adăuga ceva dulce.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă colegilor de Secret Santa?

Colegii tăi de birou sunt ca și prietenii, alege cadouri amuzante sau serioase dar care să le reprezinte pasiunile sau felul lor de a fi.

Ce cadou se oferă prietenilor de Secret Santa?

Pentru prieteni poți alege puloverele și șosetele cu tematică de Crăciun, jocurile de societate, cadouri haioase și amuzante sau diferite gadget-uri utile pentru casă sau mașină.

Ce cadouri se oferă fetelor de Secret Santa?

Cadourile universale potrivite pentru fete sunt dulciurile și jucăriile de pluș, jocurile de societate, cărțile, rechizite și papetărie, căni, termos și cadouri cu tematică de Crăciun.

Cele Mai Bune Idei De Cadouri De Crăciun
Cărți de CrăciunFemeiNașiPărințiBărbațiCopiiBunici