CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri De Secret Santa

Actualizat: 08 November, 2021 | Rating:

Se apropie Crăciunul și ești în pană de idei ce cadouri să cumperi de Secret Santa? Pregătește-te să fii un Moș mișto, pentru că avem niște sugestii de cadouri pe toate gusturile. Alege o carte bună, poți sa îi oferi un voucher de la magazinul preferat sau la o ședință relaxantă de masaj, articole pentru birou, papucei pufoși, lumânări parfumate sau diverse obiecte în tematica sărbătorilor de iarnă.

Alegeri rapide:

Alege un tip de cadou (Secret Santa):

Cadouri sub 100 lei pentru Secret Santa

Secret Santa este o convenție socială la care iau parte elevii, studenții sau colegii de muncă dintr-un anumit colectiv. Prin acest mic joculeț ei își fac cadouri și speră să îmbunătățească mult mai mult relația de prietenie sau de colaborare, după caz. De cele mai multe ori, curiozitatea este mai mare decât bucuria cadoului în sine. De aceea, cadoul primit de la un coleg cu care nu ai prea interacționat până acum te face curios peste măsură. Poți alege cadouri sub 100 lei pentru Secret Santa cu maxim de bucurie. Nu ai nevoie de sume extravagante pentru a stârni un zâmbet de entuziasm sau mulțumire.

Cadouri amuzante pentru Secret Santa

Cadourile de Secret Santa au o însemnătate aparte pentru că pot transforma fiecare colectiv într-o adevărată familie. Atunci când alegeți aceste daruri, încercați să analizați cu mare atenție persoana care urmează să primească aceste produse. Cadourile de Secret Santa nu trebuie să fie clasice, ci trebuie să iasă din tipar prin amuzantul pe care-l produc sau însemnătatea lor pentru relația voastră de colegialitate sau prietenie. Darurile amuzante sunt cele care pot marca un eveniment, dar și cele de care ne aducem cu toții aminte. Oferiți cadouri amuzante pentru a primi nu doar mulțumiri, ci și zâmbete sincere din partea persoanelor care primesc aceste daruri!

Magazine unde poți găsi astfel de produse:sosetaria.roemag.romagazintraditional.rolitera.rosmuff.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cărți cadou pentru Secret Santa

Secret Santa este un obicei prin care se oferă cadouri unei persoane la care nu te aștepți. Se trag bilețele și atunci vei oferi cadou persoanei care îți va pica în bilețel. Este inedit și interesant, dar mai ales se obișnuiește asta în firme sau în alte grupuri mai mici. De regulă ai emoții să vezi cine îți pică la sorți și ce față va face când îi vei oferi cadoul. Dacă știi ce pasiune are persoana respectivă și o știi pasionata de citit, o idee bună ar fi să îi faci cărți cadou pentru Secret Santa și sigur nu vei da greș. Cărțile sunt un cadou ideal celor interesanți de propria dezvoltare intelectuală.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:bookzone.roelefant.rolitera.rocarturesti.ro

Cadouri practice pentru Secret Santa

Secret Santa reprezintă modalitatea prin care un colectiv poate deveni mai unit, dar și evenimentul din an care aduce zâmbetul pe buze tututor celor implicați. Ideile de cadouri pentru Secret Santa sunt întotdeauna bine-venite, mai ales pentru persoanele care nu sunt foarte inspirate în acest sens. Cu cât amânăm mai mult momentul alegerii cadourilor potrivite pentru Secret Santa, cu atât acestea ne vor provoca mai mult stres. Recomandat este să facem aceste alegeri din timp, astfel încât să evităm situațiile în care cumpărăm cadouri nepotrivite. Cadourile amuzante, cele care au o anumită simbolistică și cele practice sunt cele mai apreciate de fiecare dintre noi.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:edenboutique.rogameology.roelefant.roevomag.roemag.ro

Gadget-uri cadou pentru Secret Santa

Secret Santa oferă posibilitatea dăruirii unor cadouri memorabile, iar dacă nici nu îl/o cunoști prea bine personal pe cel/cea căruia/căreia îi vei da cadoul și nu vrei să dai greș cu ceea ce alegi, cel mai ușor este să te orientezi către un gadget util și accesibil la preț. Foarte populare sunt brățările fitness sau smart-watch-urile. Poți opta și pentru lămpi dimabile de birou, organizatoare inteligente, difuzoare de aromaterapie pentru mașină, cafetiere portabile sau huse de scaun cu masaj. Acestea sunt cadouri utile pe care le poate folosi oricine. Indiferent de ce alegi, oferă cadoul din inimă și cu siguranță va fi foarte apreciat.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă colegilor de Secret Santa?

Colegii tăi de birou sunt ca și prietenii, alege cadouri amuzante sau serioase dar care să le reprezinte pasiunile sau felul lor de a fi.

Ce cadou se oferă prietenilor de Secret Santa?

Pentru prieteni poți alege puloverele și șosetele cu tematică de Crăciun, jocurile de societate, cadouri haioase și amuzante sau diferite gadget-uri utile pentru casă sau mașină.

Ce cadouri se oferă fetelor de Secret Santa?

Cadourile universale potrivite pentru fete sunt dulciurile și jucăriile de pluș, jocurile de societate, cărțile, rechizite și papetărie, căni, termos și cadouri cu tematică de Crăciun.

Cele Mai Bune Idei De Cadouri De Crăciun
FemeiBărbațiNașiBuniciPărințiCopii