CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Tricouri Pentru Programatori, Cu Mesaje Funny și Alte Cadouri De Geeks

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Găsești aici câteva modele noi de tricouri pentru programatori sau programatoare - cu mesaje funny, pe diferite mărimi, plus alte cadouri de geeks - ciudate, simbolice, înțelese doar de ei.

Tricouri pentru programatori, cu mesaje funny și alte cadouri de geeks

Găsești aici câteva modele noi de tricouri pentru programatori - cu mesaje funny, pe diferite mărimi și culori, plus alte cadouri pentru geeks - ciudățele, simbolice, înțelese doar de ei. Dintotdeauna lumea tehnologiei a fost dominată de bărbați, însă foarte multe modele de mai jos sunt potrivite și pentru programatoare. 

Daca esti programator sau, de ce nu, student la o facultate de profil, atunci sigur poți purta cu mândrie un tricou cu un mesaj haios care sa exprime exact asta. Iar daca nu stii ce cadou sa ii oferi prietenului tau programator sau colegului IT-ist, ce spui de un tricou cu asemenea celor de mai jos?
 

De ce un tricou pentru programatori e mereu o idee buna?

- de regula mai toate tricourile au si un mesaj funny și poate fi purtat atât la birou, cât și prin oraș, facultate, la o întâlnire, club, oriunde, chiar și prin casă sau la somn;
- daca programatorii sunt singuri.. ar putea fi o metodă sigură de agățat;  
- tricourile pentru pasionatii de automatica si programare pot fi cumpărate online, pot ajunge la tine rapid, fără bătăi de cap.

Cui le poți oferi cadou? Colegului de birou din departamentul de programare, iubitului IT-ist, unui prieten pasionat de calculatoare.