CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Fustă - Pantaloni Trei Sferturi și Evazați, Numiți și Culottes

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Fustă - pantaloni trei sferturi și evazați, numiți și Culottes. Îți plac aceste fuste? Le găsești pe site-ul nostru la prețuri accesibile. Intră și vezi oferta

Fustă - pantaloni trei sferturi și evazați, numiți și Culottes

Adopta in aceasta vara un stil cosmo chic ajutandu-te de urmatoarele idei de tinute cu fusta-pantaloni trei sferturi, evazati, numiti si Culottes. Designerii iti recomanda sa renunti la piesele vestimentare mulate si incomode pentru a supravietui in zilele de canicula. Noi am facut o selectie de astfel de pantaloni pe care-i poti comanda online, unii pot fi ieftini sau mai scumpi, in functie de preferinte, materiale, culori...

Sigur ai vazut la vedete acest stil de fuste pantaloni sau pantalonii culottes - se evidentiaza cum spuneam prin croiul larg, comod, casual-elegant. Pot fi purtati atat cu sandale, cat si cu pantofi sau adidasi. Vedetele au dat tonul si ii poarta chiar cu mare succes, atragand atentia tuturor. Chiar si a noastra.

Pantaloni Culottes negri si bleode la FashionDays

Un lucru important de avut in vedere e ca acesti pantaloni trei sferturi si evazati se pot asorta atat la tinutele de zi, cat si cele de seara, deci dupa bunul plac. Ii gasesti in culori atat inchise, dar si pastelate. Noua ne plac in combinatie cu pantofii stiletto, insa nu e o regula de purtare. La fel putem zice si de faptul ca pot fi purtati atat ziua, cat si seara la un eveniment, cina, teatru.

Tinute de vara cu pantaloni evazati trei sferturi - pasteluri de la Answear

Pantalonii largi isi fac loc atat intr-o tinuta office, alaturi de o camasa alba ori un pulover strans pe gat, dar si intr-o tinuta casual, alaturi de un tricou sau o bluza mai sport. In ceea ce priveste incaltamintea, avem combinatii castigatoare atat cu tocuri elegante cat si cu sneakers.

Cu o astfel de varietate minunata de lungimi si stiluri, Fusta-pantalonii Culottes este cu adevarat o piesa buna, de avut in sifonier. Deci, nu va sfiiti sa purtati zi de zi o pereche de acest gen in aceasta perioada!

Si alte 4 recomandari. Click pe fiecare & Shop  

Ultimul sfat ar fi sa-i accesorizati cu stil, indicat fiind sa faca parte din aceeasi gama de culori, accesorii mari, impunatoare. Modelele din magazinele online sunt deosebit de atragatoare, in tendintele actuale si merita sa va schimbati putin stilul adaugand in garderoba unul sau mai multi pantaloni culottes. Asadar, care sunt preferatii?