CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Utile, Dar și Funny Pentru șefii Sau Colegii Care țin La Glume

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți de ceva timp Cadouri utile, dar și funny pentru șefii sau colegii care țin la glume? Avem noi ce îți trebuie. Dă un click și bagă ochiul virtual pe site!

Cadouri utile, dar și funny pentru șefii sau colegii care țin la glume

Sfârșitul anului nu este departe și aduce cu el una dintre cele mai frumoase perioade, îndrăgită de toată lumea: magicul decembrie. De aceea, te ajutăm să găsești din timp idei de cadouri pentru șeful și colegii tăi!

Cadourile pentru șefi și colegi nu trebuie să fie plictisitoare! Poate te numeri printre cei care celebrează Crăciunul la locul de muncă - decorarea spațiului de lucru, organizarea unei petreceri și oferirea de cadouri. Ca în fiecare an, vei trage la sorți persoana pentru care trebuie să faci cadou de Secret Santa, așa că ți-am pregătit o selecție cu articole funny, altele utile și funny, potrivite pentru a fi dăruite colegilor și șefilor:

Da click pe cadourile preferate pentru mai multe detalii si preturi: 

- Accesorii pentru birou Pe lângă faptul că sunt utile, pot fi și amuzante, pentru a aduce un zâmbet în zilele cu deadline-uri și proiecte complicate. Pentru cei care adoră ca biroul să fie curat, alege un organizator de birou sau un suport de pixuri și alte accesorii. Tot pentru transformarea biroului în cel mai prietenos spațiu, poți alege o cană funny, cu formă atipică sau cu un mesaj amuzant, un termometru cu design special sau un opritor de ușă în formă amuzantă ( teanc de bani, lingou de aur).

Alege sa faci un cadou diferit pentru seful tau, ceva funny, daca si tine la glume: 

- Cadouri funny Se spune că desenul ne relaxează pe toți, indiferent de vârstă. Acum gândește-te la cele mai stresante zile și vizualizează-ți colegii și șeful colorând pentru a se relaxa! Așadar, alege o carte de colorat pentru adulți și un set de creioane colorate și te asigurăm că vei stârni râsul în grupul de la birou.

- Cadouri practice pentru pasionații de tehnologie Nu va fi greu să alegi un accesoriu pentru gadgetul unui pasionat de tehnologie. Îți propunem să iei o baterie externă pentru colegul sau șeful care rămâne mereu fără baterie, un încărcător wireless pentru telefon sau o boxă Bluetooth cu design aparte.

Pentru cei mai buni prieteni sau colegi de birou ti-am pregatit o gama variata de cadouri  haioase:

Pe lângă cadourile pe care șeful sau colegii le pot folosi la birou, mai poți alege și altfel de cadouri amuzante, pe care le poate folosi acasă sau..pe care le poate purta: șosete cu imprimeu amuzant, pahare speciale pentru vin, accesorii pentru sticlele de vin, suporturi pentru pahare și alte articole din această categorie.