CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Fetițe De 1 An

Actualizat: 03 November, 2021 | Rating:

Fetița ta împlinește 1 an și nu știi ce cadou să îi oferi? Ce ai spune de o păpușă interactivă care să aibă multe cântecele, povești sau fraze prestabilite? Dar de o carte cu ferestre în spatele cărora poate descoperi ea singură mici surprize? Indiferent de ce cadou alegi să îi oferi, cu siguranță va reprezenta o mare bucurie și nu va fi neglijat, întrucât la aceast vârstă micuții adoră jucăriile și cu răbdare le descoperă pe toate pe îndelete.

Alegeri rapide:

Alege un tip de cadou (Fetițe 1 an):

Tricicletă pentru fetițe de 1 an

Fetițele la 1 an încep deja să-și dezvoltate abilitățile de îndemânare, de mers de sine stătător, cât și de adaptabilitate cu alte lucruri. O tricicletă pentru fetițe reprezintă o altă idee ingenioasă și originală de dar, pe care o vor îndrăgit nu doar micuții, cât și părinții. Încearcă să te orientezi către tricicletele cu un design atrăgător, recomandabil să fie de culoare roz sau într-o culoare caldă, pentru ca micuța să poată să se bucure nespus de mult de cadoul ei de zi de naștere, zi a copiilor sau Crăciun. Alege să oferi zâmbete de copil mic și împlinire în sufletul tău cu un dar inedit și minunat.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.ronoriel.ronichiduta.robebebliss.ro

Haine și accesorii vestimentare

Fetițele de 1 an sunt în plină dezvoltare, iar hainele și accesoriile vestimentare devin importante și sunt rapid schimbate. Dacă vrei să oferi un astfel de cadou util, ține cont de câteva aspecte. Alege întotdeauna materiale de înaltă calitate, de preferat bumbacul organic, și îți recomandăm să alegi ca sistem de închidere mereu capsele, în detrimentul nasturilor, care se pot rupe și pot fi înghițiți accidental. Apoi, fie că optezi pentru rochițe, fustițe, pantaloni sau alte articole, poate ar fi de luat în considerare să le achiziționezi cu un număr mai mare, pentru a le purta întregul sezon.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:ienationala.rohainedevis.roprintado.roepantofi.rob-mall.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Produse de îngrijire fetițe 1 an

Dacă ai în familie sau printre cunoștințele apropiate o micuță domnișoară care împlinește un an, du-i un cadou la care ceilalți probabil nu s-au gândit. Alege o gamă de produse de îngrijire personală cu renume și nu vei da greș cu un astfel de dar. Produsele de firmă pentru îngrijirea pielii bebelușilor sunt importante pentru că nu irită pielea delicată a acestora și pot preveni sau chiar trata anumite afecțiuni ușoare ale pielii, vătămată de multe ori de contactul cu mediul înconjurător. Pe timpul sezonului cald, nu uita cât de importantă este protecția împotriva razelor UV în special pentru cei mici, așa că o cremă cu un factor SPF 50 este esențială.

Jucării pentru fetițe de 1 an

1 anișor reprezintă primul pas al copilașilor în lumea cea mare. Pentru că acest eveniment este marcat de schimbări și lucruri inocente, jucăriile sunt cadourile care nu se vor demoda niciodată, reprezentând un pasaj important din viața unui copilaș. Anume jucăriile sunt acelea care contribuie la dezvoltarea și cunoașterea a mai multor obiecte din jur, a animalelor, fenomenelor, simțurilor, de aceea, dăruind unui micuț o jucărie, îi oferi de fapt o mare de descoperiri și fericire, atât pentru el, cât și, mai ales, pentru părinți. Încearcă să te orientezi către jucării confecționate din lemn, inofensive și sigure.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.rohippoland.roelefant.ronoriel.ro

Cărți pentru fetițe de 1 an

Primul an din viața celei mici este esențial pentru dezvoltarea sa. Este perioada în care are parte de cel mai bun tratament și cea mai mare protecție din partea mamei. Este alintată, iubită, alăptată, protejată și într-un cuvânt crescută cu cea mai mare doză de dragoste. Are parte de cea mai multă atenție și se simte în centrul atenției. Dacă nu știai, educația și educarea bebelinei poate începe de la 1 an. Astfel că poți să îi citești ceva bebelușei sau să îi faci cadou cărți pentru fetițe de 1 an chiar dacă nu știe să citească acum. Este important să îi citești cărți de la vârste cât mai mici.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:libris.rolibrex.rocarturesti.rolitera.ro
Întrebări frecvente
Cu ce se joacă o fetiță de 1 an?

Bebelușilor le place să descopere mereu noi și noi lucruri. De la forme, texturi și culori diferite până la jucării de toate dimensiunile. Așa că, unei fetițe de 1 an îi poți oferi cadou jucării colorate, din silicon care se pot băga în guriță fără să îi pună sănătatea în pericol.

Ce jucării dezvoltă motricitatea copiilor?

Pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte motricitatea poți oferi jocuri precum: sortatoare cu forme, puzzle-uri din lemn cu sistem de prindere, bancuri de lucru cu ciocănele unde copilul trebuie să lovească cu ciocănelul biluțe sau alte forme.

Ce încălțăminte este potrivită la 1 an?

La 1 an micuții se pregătesc să pășească singuri așa că e vârsta potrivită să încalți copilul și pentru exterior. Iar când vine vorba de modele atunci e important să alegi papucei cu talpă flexibilă și cât mai ușor de încălțat.