CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 3 Ani

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Cauți cele mai ingenioase și bune cadouri pentru baiețeii de 3 ani? Îți ușurăm munca și îți venim în ajutor cu o multitudine de sugestii de cadouri potrivite vârstei micuțului. Alege să dăruiești zâmbete de copil printr-un cadou interesant, ce îi va capta atenția și va contribui la dezvoltarea și creșterea armonioasă a sa. Oferă o jucărie, ce îi va deveni dragă și memorabilă și care-l va face vesel.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Băieți 3 ani):

Haine și accesorii vestimentare băieți 3 ani

La vârsta minunată de 3 anișori, în special pentru băieți, moda nu este deloc importantă, însă joaca da. Desigur, cel mic are mare nevoie de haine și accesorii vestimentare, și asta destul de des, așa că rămâne decizia ta în privința articolelor alese. Poți lua pentru evenimente mai speciale și costumașe la modă, dar menține o linie casual, comodă, pentru că indiferent cât de sofisticată va fi ocazia la care participă, copilașul de 3 ani va dori doar să alerge și să se joace, ba chiar e posibil și să stea pe jos întins sau mergând de-a bușilea. În rest, alege haine de casă simple, comode, culori neutre, rezistente la murdărie și praf.

Cărți cadou pentru băieți de 3 ani

Când vine vorba de un cadou pentru un băiețel de 3 anișori, nu vei da greș niciodată atunci când îi vei oferi o carte cadou. La această vârstă băiatul nevoie de cărți, care să conțină multe, multe imagini, cât mai atractive și interesante. Încearcă să te orientezi către subiectele legate de povești, aventuri, pe care părinții i le vor putea citi înainte de culcare. De asemenea, te poți baza pe cărțile tactile sau sonore, care sunt chiar recomandate, astfel acesta va putea recunoaște și învăța, mai bine, lucrurile de zi cu zi, animalele domestice, sălbatice, cât și mașinuțele și fenomenele naturii.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:librex.roemag.rolibris.rolitera.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Trotinete pentru băieți de 3 ani

O trotinetă este cadoul perfect pentru un mic aventurier care tocmai împlinește 3 ani și este nerăbdător să străbată parcul în lung și în lat cât este ziua de lungă. Pentru el desigur, contează ca aceasta să aibă viteză mare și eventual coș pentru depozitarea jucăriilor, franjuri, lumini sau muzică. Dar ca să faci o investițe corectă și durabilă, fii atent și la anumite detalii tehnice precum sistemul de frânare, tipul roților, întrucât este de preferat să fie mari pentru o stabilitate mai bună si amortizarea șocurilor, cât și greutatea ei totală, care este de preferat să fie cât mai mică, pentru o manevrabilitate mai ușoară.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:noriel.robekid.roemag.ronichiduta.rojucaresti.ro

Puzzle pentru băieți de 3 ani

La 3 ani, băieții sunt mai activi ca niciodată, iar părinții rămân deseori în pană de idei gândindu-se cu ce anume să le mai stârnească interesul. Poate ar fi momentul să îl lași pe micuțul explorator să descopere captivanta și incitanta lume a puzzle-urilor. Există numeroase modele de puzzle pentru această vârstă, iar cel mic descoperă încet, încet, arta îmbinării pieselor și nimic nu se va compara cu satisfacția și bucuria de pe chipul său la vederea imaginii finale. Alege un puzzle cu 2,4,6 sau 8 piese mari și imagini colorate și simple. Pot fi chiar mijloace de transport, animale sau chiar personaje din poveștile cunoscute.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.ronoriel.roemag.ro

Mașinuțe electrice

Băieții adoră joaca și o țin așa până la maturitate. De fapt, unii ar putea spune că nici ca adulți nu s-au săturat de joacă și jocuri sau că nu le dau laoparte pentru nimic în lume. Dacă ai un copil pe care vrei să îl faci bucuros, poți să îi oferi ceva care să îl bucure cum ar fi: mașinuțe electrice. Le adoram cu toții când eram mici pentru că aveam impresia că suntem în control și că jucăria face ce vrem noi. Se va bucura de cadoul primit și sigur va încerca imediat să se joace cu mașinuța electrică primită. Orice băiețel este fascinat de mașinuțe electrice și ar vrea să aibă cât mai multe.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:ookee.robestkids.roemag.ronoriel.roelefant.ro

Centru de activități pentru băieți de 3 ani

Ca orice copil de vârsta lor, băiețeii de 3 ani sunt încântați de orice jucărie nouă le trece prin mâini. Dacă știi că trebuie să mergi în vizită la un pitic de 3 ani, ar fi minunat să le oferi cadou un centru de activități, care sigur îl va ține ocupat mult timp și îi va dezvolta inteligența. Sunt extrem de multe modele existente pe piață, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Alege un centru colorat, cu lumini și multe cântece. Aceste jucării interactive îi vor stimula celui mic motricitatea fină a mâinilor, dar și imaginația sau limbajul, acesta exersând cuvinte și sintagme pe baza activităților din centru.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:chicco.ronichiduta.roemag.roookee.ronoriel.ro