CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Mașinuțe Electrice Pentru Copii

Actualizat: 22 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți cele mai drăguțe Mașinuțe electrice pentru copii? Avem noi o mulțime de mașinuțe pentru tine. Cel mic le va adora și tu vei face la fel. Alege acum!

Mașinuțe electrice pentru copii

Lucrurile care îi bucură pe cei mici sunt dintre cele mai mărunte, însă nimic nu se compară cu fericirea pe care o exprimă atunci când primesc în dar ceva ce își doresc de mult timp. Așa este și cazul unei mașinuțe cu telecomandă: băieți sau fete, cu siguranță se vor bucura de plimbările la volanul modelului ales special pentru ei. Ei ca ei, dar cu siguranta si tatal o sa fie in culmea fericirii! 

De ce să alegi o astfel de masina electrica cadou pentru copilul tău?
Perioada copilăriei este deosebit de importantă pentru cel mic, fiind anii în care își formează amintirile și caracterul. O relație sănătoasă cu cel mic înseamnă grijă, atenție, ghidare, afecțiune și multe astfel de atribute, dar mai ales timp petrecut cu el în timp ce se joacă. O mașină electrica cu telecomandă reprezintă visul împlinit al oricărui copil. Fie că este băiețel sau fetiță, va adora să se plimbe cu noua achiziție, care seamănă atât de mult cu mașina pe care o conduc părinții săi. Toate acestea au timp de functionare rezonabil - pana la 2 ore pentru o singura incarcare a bateriilor.

Va indeplini visele copilului dumneavoastra de a fi un mic sofer cu masina proprie. Click pe fiecare pentru detalii si preturi:

Care sunt caracteristicile tehnice ale mașinuțelor electrice cu telecomandă?
Deși sunt creații în miniatură, aceste mașinuțe sunt fabricate din materiale rezistente, garantând astfel durabilitatea noii achiziții. Pe lângă faptul că funcționează ca o replică fidelă a unei mașini reale, contribuind la dezvoltarea abilităților de conducere, care îl vor ajuta mai târziu, mașinile electrice actuale sunt prevăzute cu toate măsurile de siguranță - centuri de siguranță, scaunul șoferului este extrem de confortabil și sigur în timpul plimbărilor. În ceea ce privește designul mașinuțelor electrice cu telecomandă, vei avea numeroase variante dintre care poți alege. Vehiculul se poate deplasa atat inainte, cat si inapoi (2 viteze: 1.5 - 3.5 km/h) si poate fi controlat de catre parinte cu ajutorul telecomenzii.

Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, parintii au posibilitatea sa controleze masinuta prin telecomanda inclusa. Fie ca cel mai talentat pilot sa castige! :)

Așadar, fie optezi pentru un model într-o singură nuanță dintre cele disponibile, fie alegi un model care are imprimat un personaj pe care copilul îl preferă. Prețurile sunt încadrate conform detaliilor tehnice pe care le oferă, existând modele standard la prețuri mai mici, și modele mai sofisticate, prevăzute cu funcții suplimentare, pe modele precum Ford, BMW, Audi, Bentley, Mercedes. 

Crăciunul, Ziua Copilului, Zziua de nastere - momente perfecte pentru a-i dărui celui mic o mașină electrica cu telecomandă! Chiar dacă va fi utilizată mai intens în sezonul cald, momentul Crăciunului este potrivit pentru ca fetița sau băiatul tău să primească un cadou special, așa cum este o mașinuță electrică. In plus in aceasta perioada le gasiti si la reducere. 

Gasiti mereu reduceri la astfel de masinute electrice pentru copii de la magazinele online precum eMag, Nichiduta, Noriel, BestKids sau BeKid. Cumparand online transportul este gratuit si ai drept de retur 14 zile in caz ca nu va place/nu va descurcati. 

Masinute electrice conceputa pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani. Care e preferata voastra? Click & Cumpara Online!