CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Noi Modele De Jucării De Plajă și Nisip Pentru Bebeluși și Copii

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Mergi la plaja cu cel mic (bebeluș sau copil 2-6 ani)? Uite ce jucarii de plajă și nisip nu trebuie sa lipseasca din bagaj, pentru o activitate distractivă alături de întreaga familie.

Cele mai noi modele de jucării de plajă și nisip pentru bebeluși și copii

Zilele petrecute la plajă sau la ștrand înseamnă o activitate distractivă pentru întreaga familie, fie că este vorba de vacanță, de weekend sau de câteva ore într-o zi liberă. Pentru ca distracția să fie completă, copiilor trebuie să le așezi în bagaj câteva jucării specifice. Cum să le alegi însă pe cele potrivite, ținând cont de vârstă și preferințele personale?

Vestea bună este că jucăriile pentru joaca la plajă, nisip sunt accesibile, de cele mai multe ori compania adulților fiind importantă în jocul copiilor.

Jucării potrivite pentru jocul în nisip și pe plajă

Departe de electronice, la aer curat, aproape de apa mării, la ștrand sau chiar în curte, copiii pot explora jucându-se. Evident, nu-i poți ține în brațe o zi întreagă doar în apă. Iată cele mai potrivite jucării pentru bebeluși și copii - după cum sigur știi, cei mici îndiferent de vârstă se plictisesc rapid, așa că trebuie să aveți mereu cu voi activități care să-i distreze și să le stimuleze simțurile.

- Clasicele găletușe cu accesorii Lopățică, greblă, găletușă și multe forme colorate, de diferite dimensiuni, confecționate din plastic - toate acestea îl vor ține ocupat pe cel mai tânăr din familie. Îl poți ajuta să construiască un castel sau să alinieze diferitele forme în nisip. Aceste seturi de jucării de plajă sunt rezistente, iar copiii le adoră, jucându-se cu ele până la o vârstă destul de mare.

- Roabă și alte accesorii din plastic Așa cum știm cu toții, jucăriile din plastic, silicon sau cauciuc sunt cele mai potrivite pentru jocul în nisip - se curăță rapid, nu se udă și nu se deteriorează. Roabă, cărucior, unelte și alte accesorii din plastic - le vei găsi pe toate în magazinele online.

Pistoale și puști colorate cu apă, pentru o distracție garantată

Nimic nu se compară cu o luptă cu apă într-o zi toridă - puteți participa cu toții sau îi puteți lăsa doar pe cei mici să se distreze stropindu-se cu apă.

- Pistoale pentru baloane de săpun Baloanele îi fac fericiți pe cei mici și îi distrează chiar și pe adulți. Le găsești rapid și la prețuri accesibile, în culori variate, iar soluția pentru baloane este disponibilă în rezerve și recipiente de diferite dimensiuni.

Corturi cu protectie si piscine gonflabile, potrivite pentru a le lua la plaja cu voi:

- Articole gonflabile De la piscine pentru copii, la piste de alunecare la poartă gonflabilă, jucăriile și articolele gonflabile sunt reprezentative pentru jocurile organizate pe plajă. Asigură-te că achiziționezi și o pompă sau un compresor pentru a le putea umfla întotdeauna.

Nu subestima gradul de distracție al unei simple mingi, în special când decideți să va jucați cu toții, de la cel mai mic la cel mai mare. În plus, este ușor de transportat și de curățat, salvând mereu ziua.

Important: îți recomandăm să cumperi astfel de jucării pentru plaja și nisip online pentru că au prețuri cu mult mai mici decât cele de la mare, din stațiuni, iar în acest fel nu vei mai pierde timpul să gasești ceva pe placul tău, al vostru. În plus, vei avea mai mult timp pentru relaxare și plajă.

Cum să îl protejezi pe copilaș de razele soarelui? Uite câteva SPF-uri potrivite pentru copii:

Un aspect la fel de important, poate cel mai important, ar fi să protejezi copilul de razele soarelui. Știm că îi place să stea în apă, să se bălăcească, însă razele soarelui sunt mult prea puternice pentru un copil. Pe lângă cremele și loțiunile de plaja cu SPF pentru copii, deci dedicate lor, te poi orienta și către corturile cu parasolar cu protecție UV 40+ sau chiar și piscinele gonflabile pentru copii, la fel cu parasolar. Ai grijă în alegerea materialului, să fie de calitate și ușor de transportat.