CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 5 Ani

Actualizat: 01 November, 2021 | Rating:

Cauți un cadou perfect pentru o fetiță de 5 ani? Te ajutăm cu mare drag în alegerea unui dar potrivit vârstei și intereselor acesteia. Descoperă multitudinea de idei și alege să dăruiești acestui copilaș un cadou necesar și util, ce va contribui la dezvoltarea acesteia sau ceva simbolic și distractiv, ce îi va capta atenția și o va face interesată de lucruri noi, având în vedere că copii sunt foarte energici.

Păpuși pentru fetițe de 5 ani

Jucăriile sunt obiectele favorite ale copiilor cel puțin pe perioada copilăriei. Copiii se atașează de ele și uneori nici nu mai vor să renunțe la ele. De multe ori, dorm în pat cu jucăria favorită și o păstrează în camera lor pentru mult timp. Fetițele de obicei au o mulțime de păpuși cu care se joacă, iar băiețeii adoră mașinuțele și LEGO de construit case, blocuri, macarale. Dacă vrei să îi faci o bucurie fetiței tale, poți alege să îi cumperi păpuși pentru fetițe de 5 ani. Sigur se va bucura de cadoul primit. Doar știi cum ne bucuram și noi când primeam ceva nou cadou. Abia așteptam să vedem ce am primit.

Trotinete pentru fetițe de 5 ani

Alege dintr-o gamă variată de trotinete, pentru a oferi cadou una unei fetițe care împlinește 5 anișori. Nu trebuie să fie extrem de performantă, dar asta nu înseamnă ca nu trebuie să fie de calitate. În primul rând trebuie să fie sigură, așa că verifică îndelung sistemul de frânare, dar și materialele din care sunt confecționate atât cadrul, cât și celelalte elemente precum mânerele. Alege una cu un coșuleț în față, care își va dovedi utilitatea în momentul în care micuța nu va dori să se despartă de jucăria preferată nici măcar pe timpul unei plimbări scurte și relaxante prin parc sau împrejurimi.

Centru de activități pentru fetițe de 5 ani

În general, criteriile pentru alegerea celor mai bune jocuri educative pot fi destul de subiective. Preferințele în materie de design variază de la un copil la altul însă este foarte important să iei în considerare gusturile celui mic atunci când vrei să-i dăruiești un joc sau o jucărie educativă. Un criteriu rămâne, însă, general valabil și anume vârsta copiilor. Fetițele trecute de 5 ani, de exemplu, adoră jocurile care le suscită imaginația dar care le permit să facă cu mâna lor tot felul de activități. Bucătăriile, accesoriile și ustensilele de bucătărie de exemplu sunt preferatele lor pentru că le ajută să copieze ceea ce văd la mamele lor.

Jucării de creativitate pentru fetițe 5 ani

Vârsta de 5 ani este extrem de ofertantă mai ales în materie de jocuri creative pentru copii. Curiozitatea lor este atât de mare încât se joacă cu absolut orice. De la seturi de cuburi, până la cercuri, animăluțe de pluș care cântă și dansează, puzzle-uri sau jocuri de tip lego. Totodată, la vârsta de 5 ani fetele adoră să deseneze, să picteze și să creeze cu mânuțele lor propriile accesorii sau tablouri colorate, ori să aibă grijă de bebeluși. Adoră să facă asta în grup, alături de prietenii lor, de aceea nu ezita să cumperi cadouri de acest tip pentru ca cei mici să le poată împărți cu prietenii lor.

Haine și accesorii vestimentare

Fetița ta împlinește 5 ani și nu ști ce să îi oferi cadou? Alege dintr-o gamă variată de haine sau accesorii vestimentare, deoarece cu siguranță jucării va primi destule, iar dacă este cochetă și își alege ținutele de fiecare dată singură, cadoul tău va fi extrem de apreciat. Fetițele adoră rochițele și fustițele. Dacă sunt viu colorate, înfoiate, cu paiete sau franjuri, cu sclipici sau cu personaje Disney îndrăgite, cu atât mai bine. Dacă înclini către accesorii, alege o poșetă, o cordeluță, clame colorate de dimensiuni diferite pentru prinderea părului sau chiar brățări, inele, și coliere asortate.

Întrebări frecvente
Ce cadou de zi de naștere pot lua unei fetițe?

Fetele mici extrem de mult iubesc să se joace cu păpușile, astfel poți lua cadou niște păpuși mici, sau chiar păpușă mare care poate face diferite lucruri (să mănânce, să vorbească, să își facă treburile etc.) de care ea să aibă grijă ca de un copil.

Ce cadou să iau unei fetițe de Crăciun?

Probabil toți copiii iubesc dulciurile, astfel ea va fi extrem de bucuroasă de o lădiță sau un coșuleț cu diferite dulciuri (cel mai bine să găsești dulciuri fără zahăr și gluten) împreună cu diferite fructe care vor fi bogate în vitamine.

Ce cadou să iau fiicei?

Un cadou mereu util sunt - cărțile, poți lua cărți cu povești sau caiete cu exerciții pentru ca ea să se pregătească pentru a merge la școală, să poată citi și scrie bine, și chiar să se dezvolte intelectual de la o vârstă mai mică.