CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării Pentru Copii De 5 Ani

Actualizat: 02 November, 2021 | Rating:

Pentru micuții de 5 ani, care deja au o grămadă de jucării, poate crezi că nu există noi idei pentru a-i surprinde, însă cu siguranță un set de lego ingenios îi va dezvolta mult imaginația și creativitatea. De asemenea, alte idei de cadouri ar putea fi: un robot cu funcții multiple, o mașină performantă cu telecomandă, un tren pe șine cu un traseu lung sau chiar un mini-laptop. Copiii sunt captivați de tehnologie și cu un astfel de cadou, nu vei da greș.

Alegeri rapide:

Alege un tip de cadou (Jucării copii 5 ani):

Păpuși pentru fetițe de 5 ani

Fetițele de 5 ani sunt ca niște mici prințese care abia așteaptă să fie aranjate și împopoțonate. Le place să arate bine, mai ales dacă își văd mămica că face același lucru. Pentru ale îndulci puțin copilăria, în această perioadă, este de bun augur să le faci cadou tot felul de păpuși. Poți alege păpuși clasice, de plastic sau păpuși mai elegante, de porțelan. Indiferent de alegerea făcută, asigură-te că jucăria are în cutie mai multe articole de vestimentație, pe care fetița să le poată asorta și schimba, după bunul său plac. De asemenea mai poți opta și pentru seturi cu mai multe păpuși și diferite accesorii.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:noriel.roelefant.roemag.ronichiduta.ro

Trotinete pentru copii de 5 ani

La 5 anișori, copiii independenți și vitezomani își doresc să experimenteze noi și noi senzații, iar toată viața lor lipsită de griji cotidiene și responsabilități majore, se rezumă la jocuri, joacă și alergare prin parc alături de prieteni. Surprinde-l pe micuțul din familia ta cu o trotinetă cadou și acesta îți va fi foarte recunoscător. O va testa cât e ziua de lungă, își va dezvolta atât atenția, cât și capacitatea de a conduce un mijloc de deplasare, fiind capabil să evite cu măiestrie orice obsacol apărut în cale, iar tu vei fi mulțumit știind ca are parte de multă activitate fizică, atât de necesară pentru această vârstă.

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Jucării educative pentru copii de 5 ani

5 anișori semnifică o vârstă minunată și potrivită pentru a învăța și a descoperi lucruri și fenomene noi. Un cadou ideal și original pentru un copilaș sunt jucăriile educative, care îi vor face mai veseli, energici, cât și bucuroși pe părinți. Pe piață vei găsi o multitudine de tipuri de jucării, forme și culori, recomandarea noastră fiind ca să te orientezi către jucăriile confecționate din materiale sigure, inofensive și cât mai ecologice. Unele idei extrase de noi sunt: abac-ul din lemn, blender din lemn, un ceas cu orele colorate, un calendar din lemn, tablă cu cifre cu magnet, bază cu forme geometrice.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:noriel.ronichiduta.roookee.rohippoland.ro

Jucării Montessori pentru copii de 5 ani

Pentru copilașii de 5 ani o idee foarte bună de cadou este o jucărie Montessori. Aceasta îi învață pe cei mici să asimileze informații esențiale despre mediul înconjurător, însă în ritmul și în felul lor. Poți de exemplu să optezi pentru o tăbliță Montessori multifuncțională cu cifre și ceas. Este ideal ca acest tip de jucării să fie ușor de transportat și de manevrat, să se poată scrie sau muta cifre sau semne matematice în locurile special destinate și să poată fi și curățată cu ușurință. Învățarea prin intermediul jocului a fost și este cea mai eficientă și distractivă metodă pentru cei mici, a căror minte este în continuă dezvoltare.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.roookee.ronoriel.roemag.ro

Jocuri LEGO pentru copii de 5 ani

Probabil cele mai iubite jocuri la vârsta de 5 ani sunt jocurile Lego, iar oferind un astfel de cadou, nu ai cum să dai greș. Nu este o tragedie nici măcar dacă nimerești o dublură, pentru că orice copil îți va confirma faptul că în ceea ce privește seturile de Lego, niciodată nu sunt suficiente piese! Totul e să alegi seturi compatibile, de la firmele consacrate în acest domeniu, ca să fii absolut sigur că investiția ta va fi una de lungă durată. Este atât de ușor să faci o bucurie unui copil cu un astfel de set, gama fiind extrem de variată și acoperind toate posibilele domenii de interes ale acestuia.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:ookee.rohippoland.robekid.roemag.ro

Jucării interactive pentru copii de 5 ani

Jucăriile sunt cei mai buni prieteni când suntem mici și nu avem cu cine ne juca. Ne sunt cei mai buni prieteni cu care putem să ajungem în lumi în care totul este posibil. Cu ajutorul unei mașini de pompieri devii rapid un pompier experimentat gata să salveze vieți și case de la fum și scrum. Dacă ai un copil mic care se joacă foarte mult cu jucăriile și niciodată nu poate avea prea multe, o idee de cadou pentru el ar fi jucării interactive pentru copii de 5 ani. Astfel va învăța lucruri noi într-un mod distractiv și relaxant. Joaca și jucăriile merg mână în mână în orice situație și cel mic se va bucura de noile jucării.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:ookee.roemag.rovivre.roelefant.ro
Întrebări frecvente
Ce cadou să iau fiului de 5 ani?

La 5 ani copiii încep să caute multă joacă, astfel ai putea lua o bicicletă, o trotinetă (trotinetă electrică), role sau schi, o sanie pentru jocurile de iarnă, e un cadou util și care va fi folositor pentru mai mult timp.

Ce cadou să iau fiicăi de 5 ani?

Pentru o fetiță mică de 5 ani ai putea lua un set de păpuși (barbie, bratz, moxie, monster high etc.) ele la sigur vor ocupa un loc important în timpul liber a fetiței, dar dacă deja are o colecție destul de vastă, ai putea lua niște accesorii pentru aceste păpuși.

Ce jucării se oferă copiilor de 5 ani?

Pentru copii de 5 ani se poate de oferit: diferite cărți pentru dezvoltare intelectuală (matematică, limba română, limbi străine, științe ale naturii, corpuri cerești etc.) sau chiar cărți cu povești cu colecții de la diferiți autori.