CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

De Unde Poți Cumpăra Online Un Yo-yo?

Actualizat: 17 April, 2024 | Rating:

🎁 Yoyo loop, velocity, cu led, în diferite culori, ce pot fi oferite cadou copiilor isteți la o zi de naștere, de 1 Iunie, de Craciun sau pur și simplu.

De unde poți cumpăra online un Yo-Yo?

Yoyo loop, velocity, cu led - 12 modele in diferite culori, ce pot fi oferite cadou copiilor isteti la o zi de nastere, de 1 Iunie, de Craciun sau pur si simplu fara ocazie. 12 modele noi de Yoyo pentru incepatori, avansati si profesionisti. Il vei tine ocupat mult timp de acum inainte.. E de bine, nu? Stiam noi. :)
 O jucarie clasica, considerata ca a doua jucarie inventata in lume, yo-yo a cunoscut de-a lungul anilor o multime de variante si dezvoltari. 

-Yo-yo-urile Active People respecta cele mai inalte standarde in ceea ce priveste materialele si tehnologia folosita.
-Primul yo-yo care combina 3 functii: axa fixa, revenire automata si rotire libera - toate intr-un design ergonomic si elegant, usor de trecut de la un mod de joaca la altul.
-Secretul constra in sistemul centrifugal cu ambreiaj care se deschide pentru a permite yo-yo sa se roteasca mult timp si apoi se inchide, fortand yo-yo-ul sa se intoarca.

Online poti cumpara jucarii Yoyo (si pentru incepatori, dar si avansati) de pe eMag, Carturesti, Noriel sau BestKids - cu trimitere direct catre categoria yoyo - descopera oferta. Preturi intre 16 lei - 398 lei.
 Instructiuni de siguranta:
- Pastrati o distanta sigura fata de alte persoane si obiecte atunci cand exersati sau va jucati cu Yo-Yo.
 -Nici cea mai sigura jucarie nu poate inlocui supravegherea copiilor de catre adulti.
- Nu lasati niciodata copiii nesupravegheati atunci cand se joaca!
- Varsta recomandata: 8 ani +

Testeaza-ti indemanarea cu Yo Yo - un joc placut, inovator, ideal pentru antrenarea mintii si a trupului la orice varsta! 

Daca ai inceput sa inveti trucuri de baza (tu sau la cine o sa ajunga yo-yo-ul), dar nu le stapanesti perfect si totusi ai vrea sa le inveti si pe cele avansate, acest Yoyo rosu de mai sus este facut special pentru tine! Cu Velocity yoyo vei avea parte de mai multe rotatii, trick-uri noi si interesante si un joc foarte distractiv. Cel deosebeste de ceilalti yoyo, este garnitura "Adjust-O-Matic" care permite peste o suta de modalitati de ajustare, un raspuns prompt si returnari foarte usor de realizat.

Velocity yoyo este foarte potrivit pentru jucatorii care se simt pregatit pentru a trece la nivelul avansat de trucuri " Unresponsive", dar nu vor sa renunte la jocul clasic de yoyo. Structura laterala a acestui Yoyo va permite sa-l aruncati si sa-l prindeti cu foarte multa usurinta. Pentru cei care vor sa descopere acest joc nu exista produs mai potrivit decat Velocity yoyo!
.

.

Care e modelul preferat? Intra pe "detalii" pentru mai multe specificatii si preturi:

De-a lungul timpului, yo-yo-urile create pentru looping nu s-au bucurat de prea multa atentie. Acest fapt s-a datorat dificultatii realizarii trick-urilor in stilul 2A, intimidand majoritatea yo-yo player-ilor. Asta a rezultat in stagnarea evolutiei scenei si trick-urilor de looping. Cu toate acestea sunt foarte bine cumparate online si aduc o mare bucurie casa oricarui copil pasionat de astfel de jocuri. 

Online poti cumpara jucarii Yoyo (si pentru incepatori, dar si avansati) de pe eMag, Carturesti, Noriel sau BestKids - cu trimitere direct catre categoria yoyo - descopera oferta. Preturi intre 16 lei - 398 lei.