CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Copii Pasionați De Frozen

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă ideile noastre de cadouri pentru cei mai ingenioși copii pasionați de Frozen. Dăruiește zâmbete și bucurie picilor cu un dar original și memorabil.

Idei de cadouri copii pasionați de Frozen

Cat de bogat va fi Mos Craciun pentru piticii tai anul acesta? Vrei sa le cumperi cat mai multe, dar nu stii ce anume? Iti este greu sa intri in lumea copiilor? Te ajutam noi! Asadar, ia-ti o pauza de 5 minute, rasfoieste oferta si comanda cadourile!

Garderoba Frozen Disney, la moda in acest sezon: rochițe, pijamale, haine de casă

Pentru o fetita cocheta iti recomand sa alegi macar unul dintre urmatoarele produse:

1. Rochie Frozen - Fetita sigur va dori sa-l imbrace cand va merge sa-si colinde bunicii. Setul e compus din: rochie lunga cu tul, pelerina, bagheta si coada detasabila - precum Craiasa Zapezii. 

2. Apa de parfum Frozen - 50 ml - Note de varf: piersica alba, suc de afine, frezie, amr, floare de portocale! O minunatie!

3. Rochie Frozen - Queen of Snow. Tinuta perfecta de Revelion pentru o domnisorica! 

4. Set format din caciulita, fular si manusi. Frozen e imprimat pe toate! 

5. Frozen - Aparat de impletit parul. Cu ajutorul acestuia va invata cum sa-si aranjeze parul. Cadou pentru o fetita cocheta, spunem noi!

Jucarii Frozen Disney pentru copiii nazdravani:

Dupa ce ai ales ceva pentru garderoba, arunca-ti o privire si pe jucarii. E foarte important!

1. Papusa Anna Stralucitoare - Ii va tine de urat pana cand te vei intoarce de la munca. De asemenea, e jucaria perfecta cu care poate dormi.

2. Joc Monopoly Junior Frozen. Ii mentine copilului atentia o perioada indelungata, il invata sa gandeasca in avans si antreneaza imaginatia.

3. Joc Palatul de Gheata - Frozen. E solutia ideala pentru zilele in care se va juca cu prietenii in casa.

4. Toimsa “Frozen - Bicicleta 12”. Pe aleea din fata casei sau in parc, bicicleta e utila unei fetite care invata sa pedaleze. Are roti ajutatoare detasabile. 

5. Carti in engleza cu Frozen. O placere sa citesti la caldura, in vacanta de iarna, carti in engleza cu personajele preferate! 

Frozen Disney in camera copiilor: lenjerii de pat, dulapuri, ceasuri de perete sau lampa de veghe cu Elsa:

1. Set masuta si 2 scaunele Disney Frozen. Aceste piese de mobilier decoreaza foarte frumos camera in care copiii dorm, se joaca si deseneaza. Arata excelent in orice decor! 

2. Covoare - Alege, spre exemplu, unul care sa se asorteze cu setul anterior. 

3. Tabla magnetica mare - Frozen. Pe ea pot fi desenate inimioare si stelute, cu ajutorul celor doua stampile magnetice. Ideal este ca pot fi sterse! Butonul de jos le face sa dispara ca prin magie...

4. De asemenea, e bine sa nu ratezi nici geanta de umar Color Me Mine Disney Frozen. Poate fi purtata si la petreceri, si cand iesiti in oras, si prin camera ei, atunci cand isi imagineaza diverse scenarii. 

5. Un ceas de mana - primul ei ceas sa fie cu Frozen? Sigur o sa invete rapid care este ora exacta, ora de joaca si ora de lectii! :)  

Jucarii cu Frozen pentru aer liber, in natura, parcuri sau la mare:

Nu-i asa ca nu stii ce cadouri sa alegi pentru fetita ta? Oferta e diversa. Comanda din fiecare categorie cate unul, impacheteaza-le frumos si pune-le sub brad. Cu siguranta, cand se va trezi, direct la pomul de Craciun se va duce, iar fericirea si zambetul ei vor fi cadourile pe care ea ti le va oferi! De nepretuit!