CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Băieți De 9 Ani

Actualizat: 05 November, 2021 | Rating:

🎁 Jucăriile evoluează de la an la an, însă pofta de joacă a celor mici rămâne constantă! Pentru a-i bucura de sărbători, aniversări și diverse celebrări în familie, alege să îi faci cadou jucării și jocuri în tendințe, care îndeplinesc funcția educativă, dar și pe cea distractivă. Dacă nu ai copii, este foarte posibil să nu fii la curent cu jucăriile populare în rândul copiilor de 9 ani. La această vârstă, băieții au multe pasiuni și jocuri preferate, începând cu cele pe care le joacă în casă și până la cele jucate afară, în grădină, în fața blocului, în spațiile verzi de joacă.

1. Cărți cadou pentru băieți de 9 ani

În copilărie timpul pare nelimitat. Parcă se dilată și îți lasă mai mult timp pentru joacă, să te relaxezi cât să îți ajungă pentru tot restul vieții. Zilele sunt lungi și infinite parcă pentru a te ajuta să visezi mai mult, să explorezi lumea mai mult și mai profund. Jocurile și joaca sunt moduri de explorare a lumii înconjurătoare, dar și a lumii interioare. Sunt despre lucruri, dar mai ales despre oamenii din jur. Atunci când celui mic îi place să petreacă timp în solitudine citind și intrând în lumi noi, este bine să îl încurajezi cu cărți cadou pentru băieți de 9 ani și nu vei regreta. Va învăța multe!

2. Trotinete pentru băieți de 9 ani

Pentru a-i incuraja pe cei mici să se joace cât mai mult în natură, fie că vorbim despre grădină, parc sau despre ieșiri spontane în afara orașului, recomandat ar fi să alegi o serie de accesorii pentru jocurile educative de exterior. Poți opta pentru cercuri de gimnastică, accesorii de grădinarit de jucărie, leagăne atipice sau plase pentru cățărat, în general pentru jocuri special concepute pentru a fi folosite în exterior. Cele mai apreciate însă rămân trotinetele, mai ales pentru băieții care au atins vârsta de 9-10 ani. Cu ajutorul acestora cei mici pot face trasee, sau se pot da pe piste special amenajate cu obstacole.

3. Lego pentru băieți de 9 ani

La 9 ani, băieții sunt extrem de atrași de jocuri care le dezvoltă capacitatea de a mânui unelte sau de a realiza diverse obiecte. Alimentează această dorință și dezvoltă-le imaginația și creativitatea cu un set LEGO din cărămizi creative în miniatură cu ajutorul cărora ei își pot construi orice, de la mijloace de transport, personaje sau roboți, până la întregi blocuri, ferme sau orașe. Optează pentru seturi colorate și captivante care au incluse și piese de legătură, foarte utile în timpul jocului, precum uși, ferestre, elice sau roți. Cei mici nici măcar nu vor avea nevoie de instrucțiuni de folosire și vor aprecia mult cadoul tău.

4. Mașinuțe cu telecomandă

Cauți cadoul perfect pentru un băiețel de 9 ani? Alege o mașină cu telecomandă și nu vei da greș! Optează pentru o mașină fiabilă, cu o structură cât mai mare și rezistentă, cu o viteză uimitoare și o manevrabilitate excelentă. Pe internet găsești o gamă extrem de variată, iar dacă bugetul permite, vei vedea că mașinile existente sunt extrem de performante și durabile, astfel că investiția ta va fi și ea una pe termen lung. Este cu atât mai bine dacă alegi o mașină care poate fi manevrată de la o distanță mare și a cărei baterie să aibă o capacitate mare, pentru ca distracția să dureze mult, mult timp.

5. Jucării de creativitate pentru băieți 9 ani

9 ani reprezintă o vârstă a descoperirilor și a distracțiilor. Dăruiește unui băiat un cadou util, cât și atrăgător, cum sunt jucăriile de creativitate. Nu uita să te orientezi către jucării inofensive, confecționate din materiale sigure, precum lemnul. Spumă de modelat cu surpriză, cărți pentru colorat, ser creativ de buchet de flori, plastilină non-toxică, cât și cărțile pentru răzuit și desenat reprezintă doar câteva dintre ideile noastre care sperăm că îți vor fi de folos în alegerea unei jucării potrivite. Jucăriile de creativitate îi vor dezvolta abilitățile, cât și atenția micuților școlari.

6. Haine și accesorii vestimentare băieți 9 ani

Băieții de 9 anișori necesită haine mai mereu, datorită faptului că cresc rapid și li se schimbă preferințele pe zi ce trece. Alege să-i dăruiești micuțului de ziua lui sau a copiilor, hăinuțe și accesorii vestimentare, ce îi vor bucura nu doar pe micuți, cât și pe părinții acestora, având în vedere că ei anume sunt cei care se ocupă cu achiziționarea lucrurilor pentru copil. Ai putea să te orientezi către accesorii necesare activităților sale de zi cu zi, precum ceasurile simple, gențile pentru școală sau un papion drăguț. De asemenea, o cămașă albă clasică, cât și un tricou amuzant vor deveni cadouri minunate.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot să ofer finuțului de 9 ani?

Pentru un băiețel de 9 ani poți opta pentru un cadou practic, ar putea fi haine, încălțăminte sau un rucsac cu care să meargă la școală zi de zi, unul comod și frumos.

Ce cadou pot oferi unui băiețel de 9 ani?

Un cadou perfect pentru un băiețel de 9 ani ar putea fi un animal de companie, deoarece copiii au nevoie de a petrece timpul cu cineva, astfel o pisică, un cîinișor sau un papagal ar fi un cadou perfect. _ Ce cadou pot oferi fiului de 9 ani

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile