CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Băieței De 2 Ani

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Ce poți face cadou unui baietel de 2 ani? La doi anișori, copilul începe să diversifice activitățile, mulți merg și vorbesc deja, comunicând cu toți, în toate manierele posibile. De aceea, interacțiunea se schimbă, așa că darurile pe care le primește pot să fie educative, utile, practice, amuzante; unele dintre acestea putând să fie oferite cu scopul de utilizare pentru câțiva ani.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Băieței 2 ani):

Haine și accesorii vestimentare băieți 2 ani

Băiețeii de 2 anișori sunt niște ființe fragile și drăguțe, ce merită hăinuțe originale, drăguțe, sigure și inofensive. În alegerea unui cadou pentru aceștia, ia în considerație ideea noastră - haine și accesorii vestimentare. Acestea sunt mereu binevenite în familie, mai ales că părinții mereu au acest gând de a-i mai cumpăra hăinuțe. Ai putea să te orientezi către un set de vestă cu pantaloni, perfect pentru o seară de toamnă sau iarnă, o cămașă pentru evenimente, o pereche de papucei călduroși sau sandale lejere, în dependență de anotimp, cât și de specificul zonei în care locuiește familia.

Cărți cadou pentru băieți de 2 ani

Alimentează bucuria și veselia de a explora lumea și mediul înconjurător pe care micuțul tău băiețel le are la vârsta de 2 ani cu minunate cărți potrivite pentru vârsta sa. Dacă acesta este momentul în care te-ai gândit să îl introduci pe copilul tău în fascinanta lume a cărților, începe cu cărți despre natură, animale, mijloace de transport sau obiecte pe care el le găsește și le recunoaște în casă în viața de zi cu zi. Va fi mai ușor pentru el astfel să rostească primele cuvinte, ba chiar să creeze și unească sintagme. Exersați zilnic, în ritmul vostru și optează pentru cărți cât mai colorate, dar în același timp, puțin încărcate.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nemira.robookzone.rolibrex.rocartepedia.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Triciclete pentru băieți de 2 ani

Ajunși la vârsta de 2 ani, majoritatea copiilor merg bine, au deja deprinse multiple abilități de joacă, așa că sunt din ce în ce mai interesați de următoarea etapă, respectiv tricicleta și bicicleta. Asta cu atât mai mult cu cât afară vremea este prietenoasă iar tu vrei să ieșiți la plimbare în parc. La vârsta aceasta tricicleta este o alegere bună pentru că oferă siguranță în timpul mersului, celui mic îi dă senzația că este în control atunci când este pe ea, așa că plimbarea va fi incitantă pentru el. Iar dacă modelul ales este unul colorat și vesel, atunci toată distracția va fi garantată.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:elefant.roemag.robekid.rojucaresti.ro

Puzzle pentru băieți de 2 ani

La doi ani copiii se află într-o continuă explorare. Nu le opri joaca micuților cercetași și achiziționează puzzle-uri simple pentru băiețeii care împlinesc această minunată vârstă pentru a-i introduce în minunata și captivanta lume a jocurilor. Puzzle-urile pentru această vârstă sunt simple, conțin 2, 4 sau 6 piese de dimensiuni mari, puternic colorate și ușor de îmbinat. Alege imagini simple cu animale, mijloace de transport, în general obiecte cunoscute, pe care cel mic le recunoaște și cu ajutorul cărora va exersa cu succes și primele cuvinte. Pe lângă dezvoltarea psihică, băiețeii vor reuși să se coordoneze mult mai bine cu ajutorul unui puzzle interesant.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:bekid.rojucaresti.robestkids.rohippoland.ro

Mașinuțe electrice

Când te gândești la jucării pentru copii și la multitudinea de stiluri și filosofii după care sunt concepute fiecare dintre ele, aproape că nu mai știi la care să te oprești mai întâi. De aceea, rămâi la lucrurile simple, cum ar fi păpușile sau mașinuțele. Aceste tipuri de jucării sunt printre cele mai îndrăgite, mai ales de bebelușii aflați în etapa vârstei de 2 ani. Băiețeii vor fi invariabil mult mai atrași de mașinuțe, pentru că ele seamănă cu mașinile pe care le văd pe stradă, iar asta le va trezi interesul în a exploata respectiva jucărie la maxim. Va încerca mereu să se joace cu ea la fel cum funcționează mașinile adevărate.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.roemag.ronoriel.robekid.robestkids.ro

Centru de activități pentru băieți de 2 ani

Daca cel mic are mai puțin de trei ani, alege seturi de activități formate din cuburi mari, viu colorate și în diferite forme. Piața este plină de cuburi sonore, umplute cu nisip dar și accesorii metalice, menite să stimuleze inclusiv auzul și simțul tactil. Cel mic va fi fascinat de multitudinea de informații pe care le oferă acest aparent simplu set de activități, care îl va face pe cel mic să exploreze primele noțiuni fundamentale. În plus aceste jocuri antrenează atenția și capacitatea de concentrare, deoarece îi fac extrem de atenți la orice mișcare, sunet, formă sau culoare pe care o descoperă treptat în cadrul centrului de activități.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:ookee.roemag.rohippoland.ronichiduta.ronoriel.rochicco.ro