CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fetițe De 11 Ani

Actualizat: 01 November, 2021 | Rating:

🎁 Copilăria a fost o perioadă specială din viața ta în care te-ai simțit ca o prințesă sau cel puțin așa ți-ai fi dorit să te simți. Cele mai frumoase zile au fost cele când era ziua ta. De aceea, vrei să oferi copilului tău sau al unei rude sau prietene un moment de neuitat și ai nevoie de Idei cadouri pentru fetițe de 11 ani. Te ajutăm să faci o alegere inspirată pentru cel mai sincer zâmbet al copilei de 11 ani!

1. Haine și accesorii vestimentare

La 11 ani fetițele intră în preadolescență, observă primele schimbări majore din viața lor și își descoperă corpul, devenind cochete și atente cu vestimentația și accesoriile pe care le poartă. Dacă ai o astfel de aniversare în familie sau printre cunoștințe, surprinde-o pe micuța domnișoară cu un articol vestimentar sau accesoriu la modă. Poți opta către o jachetă de blugi cu imprimeuri Disney, sau dacă îi cunoști mai bine măsurile, poți alege pantaloni sau chiar și încălțăminte. Pentru că tinerii sunt mereu pe fugă și au un stil de viață activ și aglomerat, alege haine și accesorii sport, potrivite stilului casual.

2. Trotinete pentru fetițe de 11 ani

Fie că este vorba de o zi de naștere, ziua copiilor sau orice altă sărbătoare importantă, o trotinetă va deveni un cadou îndrăgit de fetițele de 11 ani. Încearcă să oferi un cadou util și necesar pentru micuțele aventuroase, care sunt în căutarea unor plimbări interesante și distractive cu colegii de școală, prietenii sau familia. Nu uita să te orientezi către o trotinetă cu design atrăgător și potrivit unei fetițe drăgălașe. O trotinetă va deveni un cadou încântător nu doar pentru micuță, cât și pentru părinți, având în vedere că la această vârstă ea are nevoie de mișcare și de cât mai multă veselie.

3. Cărți pentru fetițe de 11 ani

La 11 ani lumea mare este fascinantă și abia aștepți să o explorezi. Ai atât de multe de descoperit că nu știi cu ce să începi. Este normal să fii puțin bulversată în fața mulțimii de oportunități. Dacă ai o fetiță de 11 ani și nu mai știi cum să o bucuri cu un cadou, ar fi bine să îi oferi ceva care să o ajute să învețe cât mai multe lucruri despre viața din jurul său. Dacă nu mai ai idei de cadouri, te ajutăm noi cu ceva util și interesant: cărți pentru fetițe de 11 ani. Lectura este cea mai simplă călătorie pe care o poți face fără bani, efort și cu foarte puțin timp investit. Așază-te relaxată pe canapea și deschide o carte!

4. Puzzle pentru fetițe de 11 ani

În funcție de pasiunea și dorința micuțelor de 11 ani de a face puzzle-uri, un astfel de cadou ar fi extrem de potrivit, dezvoltându-le atenția la detalii, inteligența și răbdarea. Poți alege puzzle-uri mai simple, de 100 de piese, sau mai complexe, chiar și de 1000 de piese, acestea din urmă fiind foarte potrivite pentru a fi făcute împreună cu toți membrii familiei, ca activitate relaxantă și amuzantă. Poți opta atât pentru puzzle-uri clasice, înfățișând peisaje sau personaje preferate, dar și pentru puzzle-uri 3D, confecționate din lemn, mai dificil de realizat, dar și mai spectaculoase. Orice ai alege, sigur cea mică va fi încântată!

5. Biciclete pentru fetițe de 11 ani

Fetițele sunt diferite de băieți în aproape orice. Ele se joacă frumos cu alte jucării decât ei, se îmbracă diferit, au alte interese, sunt mai empatice și uneori chiar sunt mai prietenoase. Părinții știu să le îmbrace în culori diferite de băieței și să le aranjeze părul să pară cât mai drăguțe. Ele primesc jucării diferite de băieți și se joacă altfel cu ele. Totuși, se pot juca și împreună, moment în care învață lucruri noi de la celălalt. Dacă vrei să faci un cadou unei fetițe, uite o idee: biciclete pentru fetițe de 11 ani. Sigur vor fi încântate de noul cadou și abia vor aștepta să îl încerce.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot face unei fetițe?

Fetele cât de mici nu ar fi, iubesc să arate frumos și au grijă de aspectul său fizic, astfel poți lua cadou niște elemente de accesoriu precum: gentuță, poșetă, rucsac sau chiar niște cercei, brățară, coler, pandativ etc.

Ce cadou pot face fiicăi?

Deoarece știi cel mai bine preferințele fiicăi, ai putea lua diferite cărțulii pentru dezvoltarea intelectuală, pot fi chiar cărți de literatură, cărți cu povești, cu poezii, de altfel poți lua un voucher cadou la librărie ca ea singură să-și aleagă cadoul.

Ce cadou pot face sorei?

La sigur mereu vă certați din cauza dulciurilor când nu le puteți împărți, astfel îi poți lua o cutie cu diferite dulciuri preferate a ei, și cel mai important e să lași un mesaj unde vei scrie că nu te vei atinge de această cutie.

Love is in the air!
Bijuterii de calitate pentru femei, bărbați și copii. » Vezi colecțiile