CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Roboti Programabili Pentru Cei Pasionați De Robotică și Programare

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Copii + 6 ani sau adulți pasionați de robotică, programare? Le poți achiziționa cadou acești Roboti programabili de la Makeblock sau Kit-urile de roboti educativi Abilix Krypton cu senzori

Roboti programabili pentru cei pasionați de robotică și programare

Copii sau adulți pasionați de robotică și programare? Le poți achiziționa cadou acești Roboti programabili de la Makeblock sau Kit-urile de roboți educativi Abilix Krypton cu senzori.

Abilix de exemplu este un pionier și lider mondial pe piața roboților educaționali, prezenți în peste 50 de țări. Timp de 20 de ani, a fost furnizorul de soluții inovatoare de robotică educațională în conformitate cu cerințele STEAM (Stiinta, Tehnologie, Inginerie, Arta si Matematica). Mai jos sunt cativa roboti programabili care pot ajuta copiii si tinerii sa invete stiinta si sa dezvolte competente ale viitorului, cum ar fi creativitatea, gandirea logica, abilitatile de rezolvare a problemelor si cooperarea intr-un grup. 

Distracție și învățare încă de la vârsta de 6 ani cu acești roboți programabili

Datorită instrucțiunilor clare, intuitive pentru construire și programare incluse în aplicație, robotul este potrivit chiar si pentru copii la varsta de 6 ani, cu sau fără ajutorul părinților. In timp ce proiecte mai complexe si limbaje de programare avansate garanteaza multe ore de joc creativ si de invatare pentru elevii de liceu si chiar pentru studenti.

Datorita posibilitatilor foarte mari de configurare a aspectului si programarii operatiunilor, jocul cu robotii nu devine niciodata plictisitor.

3 limbaje de programare:

- Abilix DRAG & DROP programare simpla si intuitiva pentru copii prin rearanjarea "placilor" cu comenzi.
- Abilix SCRATCH - cel mai popular limbaj de programare in scolile poloneze.
- Abilix FLOW-CHART - pentru intermediari, spre avansati.

Robotii pot fi echipati cu mai multi senzori, datorita carora robotii pot explora mai bine imprejurimile si sa interactioneze. Ce conțin seturile? Senzori care ajuta robotii sa auda, sa reactioneze, sa atinga si sa recunoasca pozitia sa in spatiu. Dispozitivele au senzori cu infrarosu, compas, senzor de atingere, giroscop si alti senzori. 

Vezi și - Cadouri pentru copiii care iubesc roboții, tehnologia și au imaginație  cu recomandări de jucării, cărți, dar și covoare sau lenjerii cu roboți. 

Cui puteti cumpara cadou un astfel de robot inteligent?

Copiii sunt fascinați de tehnologie, de roboți, de jucării care funcționează cu telecomandă, care prezintă practic, o altă lume. Robotii pot fi oferiti cadou copiilor dvs, finilor, copiilor unor prieteni, vecini, dar și adultilor, iubitori de tehnologie. 

Robotul care ajunge oriunde, poate face orice este programat sa faca. Conduceti-l. Programati-l. Construiti-l.