CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți De Povești în Engleză Pentru Copii - Educative și Distractive

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Descoperiți împreună cele mai educative Cărți de povești în limba engleză pentru copiii care vor să deslușească tainele lecturii. De ex Usbourne cu un vocabular simplu, pentru incepatori.

Cărți de povești în engleză pentru copii - educative și distractive

Familiarizarea copiilor cu lectura este foarte importantă pentru dezvoltarea copiilor, încă din primii ani de viață. Datorită faptului că toate cărțile pentru copii sunt colorate și cu desene frumoase, nu trebuie să te rezumi doar la cărți în limba română - alege câteva și în limba engleză.

De ce  să-i alcătuiești biblioteca micuțului cu cărți în engleză și română?

Pe lângă faptul că poți găsi cărți în variantă bilingvă, cele mai multe povești pentru copii - clasice sau moderne, cu activități sau interactive - sunt apreciate de către copii, indiferent de limba în care sunt scrise.
- Dacă este vorba despre copii de vârstă preșcolară, care nu încă nu citesc, cărțile în limba română, în limba engleză și în orice altă limbă străină reprezintă prilejul perfect pentru familiarizarea cu literele.
- Pentru copii care deja merg la școală și cunosc câteva literele sau au învățat tot alfabetul, cărțile în limba engleză vor fi extrem de utile pentru a învăța.

Carti in engleza pentru bebelusi


Care este utilitatea cărților pentru copii în limba engleză?

Copiii își amintesc primele cărți de povești, de momentele în care le răsfoiesc, ilustrațiile preferate, precum și de momentele petrecute cu părinții. Chiar dacă încă nu știu să citească, mai ales într-o limbă străină, asigură-te că are la dispoziție câteva cărți de povești, te asigurăm că va aduce doar beneficii:
- interesul pentru învățarea limbii străine este mai mare;
- familiarizarea cu vocabularul limbii engleză;
- învățarea cuvintelor în limba străină, mai ușor și mai plăcut, datorită imaginilor (pentru copiii care deja știu să citească).

Recomandări de cărți în engleză pentru copiii de 2-4 ani, primele cuvinte

Așadar, creșterea nivelului de limbă poate fi principalul avantaj pentru a le dărui copiilor cărți în limba engleză, însă nu este o regulă - le poți dărui copiilor de toate vârstele - trebuie doar să verifici vârsta recomandată și să le alegi pe cele potrivite vârstei.

În plus, cărțile reprezintă un cadou excelent pentru copiii tăi sau pentru ai rudelor sau apropiaților. Cărțile de povești fac parte din categoria cărților apreciate de copii (și de părinți), sunt practice și contribuie la dezvoltarea lor.  

Cărți de povești în limba engleză, pentru copii