CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pentru Preadolescenți 11, 12, 13 și 14 Ani

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Preadolescenții sunt o specie aparte de copii pentru că trec prin schimbări hormonale și corporale, iar uneori adulții îi cataloghează drept dificili. De fapt, nu sunt dificili, ci mai greu de înțeles. Pentru a le oferi sprijin în această perioadă de descoperire de sine, dar și afecțiune și acceptare, ai nevoie de Cărți pentru preadolescenți 11, 12, 13 și 14 ani. Cei care citesc vor fi cuceriți de lecturi.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Preadolescenți):

Cărți bestseller de literatură pentru preadolescenți

Cărțile reprezintă cadourile cele mai potrivite pentru preadolescenți, mai ales că aceștia frecventează cu regularitate școala și trebuie mereu să-și dezvolte vocabularul. Fie că este vorba de ziua de naștere, ziua copiilor, Revelion sau Crăciun, optează pentru a dărui cărțile bestseller de literatură, utile și originale pentru orice categorie de vârstă. Orientează-te către subiecte corelate cu interesele preadolescentului și alege o carte de aventuri, cu povești captivante și interesante, cât și cu evenimente ce vor putea contribui la îmbunătățirea abilitaților de citire și exprimare a copilului.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:carturesti.roelefant.rolitera.rolibris.ro

Cărți tip enciclopedie pentru copii

Cărțile de tip descoperiri, cât și cele cu fenomene și lucruri interesante din lume reprezintă o adevărată enigmă pentru preadolescenți, mai ales că aceasta este vârsta la care se petrece o explozie de interese către anumite lucruri. Considerăm o enciclopedie fiind o altă idee originală și gingașă de cadou pentru micuții adolescenți în devenire. Doar imaginează-ți cu cât interes și suspans va răsfoi acea carte atrăgătoare și plăcută pentru micuți, cât și pentru părinți, fiind mândri și fericiți că micuțul lor are oportunitatea de a descoperi și învața lucrurile noi, animalele, obiectele naturii.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:cartepedia.rocarturesti.rolitera.roelefant.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cărți de istorie pentru copii

Pasiunea pentru citit și apetitul pentru cunoaștere se formează încă de la cele mai fragede vârste. Așa că dacă vrei să contribui la cultura generală a copilului tău, atunci înconjoară-l de cărți, ajută-l să cunoască cât mai multe domenii, culturi și deschide-i apetitul pentru istorie, geografie, artă dar și română sau matematică. Un cadou inedit și inspirat pentru preadolescenți ar putea fi o carte de istorie, sau un manual din care pot afla informații despre diferitele culturi și popoare ale lumii. Să cunoască lumea și varietatea ei ar putea fi ceva extrem de interesant pentru ei, ceva de viitor.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:litera.rolibris.rocarturesti.roelefant.rolibrex.ro

Cărți de știință pentru copiiî

Copiii trecuți de 10, 11 ani se apropie cu pași repezi spre adolescență. Deși la copii nu contează vârsta, ei mereu fiind interesați să acapareze cât mai multă informație nouă, odată cu înaintarea în vârstă, dorința de a învăța lucruri noi crește exponențial. Pentru a le se satisface nevoia de informație, este bine să le punem la îndemână, întotdeauna, cărți noi. Pentru copiii de 10-12 ani, te poți orienta către o carte care să îi inițieze în tainele științei, în timp ce, pentru cei de 13-14 ani poți alege seturi de experimente cu ajutorul cărora ei se vor putea simți ca și cum ar avea propriul laborator.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:litera.roelefant.roemag.rocarturesti.ro