CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pentru Copii Despre Bulling, Cu Exemple și Adordări Cu Blândețe

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Citește-le copiilor despre bulling, alege cărțile potrivite vârstei! 3 din 10 copii sunt excluși din grupul de colegi din cauza bulling-ului, sunt amenințați cu bătaia, loviți, umiliți. Învață-i să se ferească de astfel de abordări!

Cărți pentru copii despre bulling, cu exemple și adordări cu blândețe

Cărți despre bulling pentru copiii mai mici, preșcolari

O dată cu începerea grădiniței apar și primele probleme legate de integrarea copiilor în grupuri, de aici apare și bulling-ul, o problemă cât de serioasă se pare. Este important să previi și să combați cât mai eficient și pe înțelesul lor. Soluția perfectă sunt cărțile despre bulling destinate copiilor mai mici și a preșcolarilor. Cărțile întotdeauna au fost sursa de unde se inspiră și învață copiii. Alege această carte și ajută-i pe cei mici să recunoască și să răspundă la diversele tipuri de bullying! Cărțile au un avantaj absolut, precum mai ajută și la dezvoltarea abilităților de citire și comunicare.

Cărți despre bulling pentru copiii mai mari, școlari și adolescenți

Îmbrâncitul, glumele răutăcioase, excluderea intenționată a cuiva dintr-un grup, rușinarea publică – copiii pot experimenta bullyingul într-o varietate de moduri, iar copiii mai mari, școlarii și adolescenții nu sunt o excepție. Textele ajută tinerii cititori să recunoască și să gestioneze diferitele forme de agresiune. Cărțile despre bulling destinate copiilor mai mari sunt o sursă de încredere și arată că un nivel crescut de informare și înţelegere poate conduce la intervenţii eficiente. Cărțile ne oferă oportunitatea să acționăm și să intervenim din timp dar și simultam să ne dezvoltăm personal.

Cărți despre bulling pentru copiii, în limba engleză

Bulling-ul este o problemă cu care copiii se confruntă tot mai frecvent, iar soluția potrivită ar fi abordarea acestuia prin intermediul cărților, care le prezintă mult interes. Datorită cărților copiii asimilează prin exemple și abordează subiectul cu mai multă blândețe și înțelegere. Cărțile în engleză nu numai dezvoltă nivelul de comunicare și comprehensiune, ci și stârnesc mai mult interes și le fac mai ușor de înțeles și de aplicat, considerându-le mai cool! Cărțile despre bulling în engleză au o mulțime de avantaje, deoarece dezvoltă un comportament adecvat dar și dezvoltă învățarea limbii.