Jocuri Cu Activități Pentru Copii, Cu Tematică De Crăciun

Actualizat: 15 October, 2021 | Rating:
Jocuri cu activități pentru copii, cu tematică de Crăciun
Ultimele luni din an trec întotdeauna rapid, așa că este mai bine să te orientezi rapid către cadouri de Crăciun pentru cei dragi, iar comenzile online să le plasezi cel târziu la începutul lunii. Așa cum știm cu toții, perioada sărbătorilor de iarnă este foarte aglomerată și nu ar fi plăcut ca cei mici să rămână fără daruri.

Ce le poți dărui celor mici, pentru a-i surprinde și anul acesta? Se spune că rețeta corectă pentru un cadou complet de Crăciun dăruit celor mici cuprinde o carte, un joc și ceva dulce. Bineînțeles, dacă micuțul a trecut în scrisoare pentru Moș Crăciun un dar anume, ar fi ideal să găsească și respectivul articol sub brad.

De ce să alegi jocuri pentru cei mici ca dar de Crăciun?


Ce jocuri cu activitati pot face cu copilul de 2-4 ani, de Craciun?

Puteti lipi, picta, modela tot felul de forme specifice sarbatorilor de iarna: de la stelute, braduti, globuri, Mos Craciun, dar puteti monta si puzzle-ui usoare, cu tematica Craciunului.

Perioada de iarnă și implicit sărbătorile sunt iubite de întreaga familie, de la cel mai mic la cel mai mare. Iar serile petrecute împreună sunt cele mai frumoase în această perioadă. Astfel, în funcție de vârsta copiilor, se vor alege jocuri potrivite pentru a fi jucat în mai multe persoane, dar și jocuri pentru a-l ajuta pe cel mic să se dezvolte într-o manieră de sărbătoare.

Cât despre tipologia jocurilor, pe lângă jocurile de societate, poți opta și pentru jocuri cu tematică de Crăciun.


Jocuri cu tematică de Crăciun pe care le poți comanda online, pentru fetițe și băieți:

- Puzzle-uri Poți alege fără grijă diverse puzzle-uri, cu reni, Moș Crăciun, spiriduși, brad de Crăciun, peisaje magice de sărbătoare. În funcție de vârstă și de cât de avansat este cel mic, este bine să alegi puzzle-uri cu numărul de piese potrivit acestuia.

- Jocuri cu diverse activități Odată ce începi să cauți jocuri tematice, vei găsi mai multe variante disponibile online, încă de acum, așa că grăbește-te și asigură-le copiilor distracția serilor din timpul vacanței.

- Integrame și cărți de joc Pentru copiii care deja știu să citească, poți alege integramele, iar cu un set de cărți de joc tematice nu vei da greș. - Jocuri pentru asamblat Calendarul luna decembrie, căsuța lui Moș Crăciun și alte jocuri de asamblat, puzzle-uri 3D - toate fac parte dintr-o categorie extrem de apreciată de copii..

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.