CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Noi Modele De Tricouri Cu Mesaje Motivaționale Pentru Femei

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cele mai noi modele de tricouri cu mesaje motivaționale pentru femei pentru acele zile când nu ai chef de nimic și nimic nu te ridică din acea stare. Alege!

Cele mai noi modele de tricouri cu mesaje motivaționale pentru femei

Dacă vorbim despre tricouri, întotdeauna unul sau chiar mai multe în plus își vor găsi locul în garderobă. Iar cele cu mesaje - amuzante, optimiste, motivaționale - sunt potrivite atât pentru a-ți crea ținute cool, dar și să evidențieze personalitatea. Deși mult timp s-a crezut că tricourile și articolele vestimentare cu mesaje inscripționate nu vor trece testul timpului, ele sunt încă în tendințe, iar modelele actuale celebrează feminitatea, grija pentru sine și alte mesaje care transmit optimism și o stare de bine, în general.

Ce modele noi de tricouri cu mesaje motivationale au aparut in ultima perioada?

Avantajul principal al acestor tricouri este faptul că, spre deosebire de tricourile cu alt design (inserții metalice, perle, sclipici), se potrivesc în ținutele casual, street style, sport și chiar office, cu accesorizarea corectă. Poartă-le cu jeans și teniși sau pantofi sport și ai o ținută perfectă pentru a merge la cumpărături sau adaugă tricoul cu mesaj cu o fustă conică și o pereche de saboți și vei obține un look chic.


De ce sa alegi un tricou care sa-ti comunice starea de spirit?

Sunt zile în care nu ești motivat și atunci poți să plusezi cu ținuta creată: lasă textul de pe tricou să transmită un mesaj pentru tine! Să îți completezi garderoba cu minim un tricou cu mesaj pozitiv nu îți va aduce decât beneficii. Iar dacă nu ai mai purtat până acum o astfel de piesă vestimentară, vei vedea de îndată ce îl porți: starea de spirit este mai bună în ziua respectivă și vei avea ocazia să le faci și celor din jur o surpriză. Aceste mesaje vor fi apreciate de colegi și toți cei cu care interacționezi.

Cui poti oferi un astfel de tricou cadou?

În plus, tricourile cu mesaje reprezintă un cadou extraordinar - darul tău se va înscrie între cele mai reușite. Nu este deloc greu să îl alegi pe cel cu mesajul potrivit - un mesaj pozitiv va fi apreciat de oricine: o colegă, prietenele tare, partenera, sora, mama, bunica.

Tricourile sunt printre cele mai îndrăgite articole vestimentare: te salvează rapid atunci când te grăbești sau nu ai inspirație, sunt versatile și sunt ușor de integrat în ținutele alcătuite în diferite stiluri vestimentare. Cele cu mesaj adăugat sunt atemporale, sunt drăguțe și au un efect benefic asupra stării de spirit, în orice zi, pentru tine și cei din jur.