CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Programatori

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Urmează ziua unui prieten bun, care stă toată ziua pe calculator? Cu siguranță că a cumpăra un cadou pentru un programator poate fi o adevărată provocare. Noi te ajutăm cu câteva idei pentru cineva care petrece mult timp online, pe laptop sau în general cu preocupări către tehnologie. Idei din sfera relaxării, sau poate ceva potrivit pentru a ușura munca, ori pentru a face statul pe scaun mult mai confortabil.

Scurtături rapide 🔎

Cadouri amuzante pentru programatori

Cadourile amuzante sunt deosebite, sunt „altceva”, surprize menite să-i bucure pe cei deschiși la glume, pe cei care cred cu tărie că viața este mult mai dulce și mai frumoasă. Programatorii au nevoie de cât mai multă veselie și distracție în viața lor, mai ales că în fiecare zi au o muncă dificilă. De aceea, cu ocazia unei zile de naștere sau a altui eveniment, alege să dăruiești cadouri amuzante, precum tricouri, pulovere inscripționate cu mesaje amuzante, legate de domeniul său de activitate sau de personalitatea sa. De asemenea, ai putea opta și pentru un set de căni/pahare inedite, cu imagini haioase.

Cărți cadou pentru programator

Programatorii sunt niște persoane extrem de atente la detalii și pasionate de lumea tehnologie, astfel că o carte va deveni un cadou minunat pentru o zi de naștere sau ziua profesiei. Având în vedere domeniul acestora de activitate, ai putea, într-adevăr, să te orientezi către subiecte precum tehnologii informaționale din viitor, informatică economică, econometrie și alte științe. Totuși, având în vedere munca acestora dificilă și asiduă, ar fi bine dacă ai opta pentru cărți de relaxare, legate de psihologie, istorii captivante sau, de ce nu, romane incitante, care vor face din lecturare o plăcere de weekend.

Gadget-uri cadou pentru un programator

Programatorii sunt oameni extrem de logici care își petrec viața în fața calculatorului. Ei creează lucruri pe care alții uneori nici nu le înțeleg. Site-urile create de ei sunt folosite de mulți oameni care nu știu neapărat ce se întâmplă în spatele interfaței prietenoase. Dacă ai prieteni programatori, știi deja că pot fi greu de mulțumit. Uneori cadourile sunt greu de găsit pentru prietenii noștri, pentru cei pe care încercăm să îi impresionăm. De aceea, o idee ar fi să cauți gadget-uri cadou pentru un programator. Orice persoană pasionată de tehnologie adoră gadgeturile și le cumpără cât de des posibil.

Produse cadou de fitness

Pentru un programator, un cadou extrem de util o constituie un produs sau un aparat destinat fitness-ului. Ca să alegi cadoul perfect, în mod evident trebuie să ții cont și de personalitatea prietenului tău programator, de gradul de efort fizic pe care acesta este dispus să îl practice, cât și de timpul disponibil pentru aceste activități. Îți recomandăm să nu te orientezi către aparate sau produse complexe de fitness, pentru că aceștia ar putea renunța ușorla această activitate și nu ar fi un cadou prea ușor. Încearcă unele cadouri practice și accesibile precum o coardă de sărit, o placă de step, exhipament specific orelor de fitness sau chiar saltele comode pentru exerciții.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot să ofer iubitului programator?

Pentru persoanele care se pricem în sistemele PC și sistemele perifere pentru PC este important ca acestea să fie calitative și la nivel, ai putea lua un mouse sau o tastatură performantă pe care el și-ar dori demult să aibă.

Ce cadou pot lua soțului programator?

Deoarece o mare parte a timpului el petrece la calculator, este important ca el să fie protejat de lumina și undele de radiație pe care le propagă, pentru a-i proteja vederea poți să-i iai cadou o pereche de ochelari protectori de la această lumină nocivă.

Ce cadou pot lua soțului programator de Crăciun?

Deoarece programatorii petrec o mare parte din timp la calculator, poți să te gândești la city break într-o altă țară pentru a-l sustrage din lucru pentru o vacanță de Crăciun.

Idei De Cadouri în Funcție De Profesie
DirigintePolițistBucătarHairstylistInginerPreotAntreprenor