CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Fanii Star Wars - Adulți

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Idei cadouri pentru fanii Star Wars - adulți? Avem soluția pentru cele mai inspirate cadouri. Avem cadouri pentru cei mari fani Star Wars. Alege cadoul genial

Idei cadouri pentru fanii Star Wars - adulți

Febra Star Wars ne-a cuprins pe toti. Indiferent de varsta sau ocupatie, am stat cu sufletul la gura de fiecare data cand am auzit cate ceva despre film. Sa profitam, deci, de faptul ca a starnit curiozitatea atator persoane si sa le cumparam cadouri pe masura celor pasionati de domeniul SF-ului. Alege din ideile de mai jos!

Pentru un barbat, adecvate sunt tricourile, canile personalizate si, bineinteles, machetele. Ia-i, spre exemplu, niste tricouri in culori diferite si cu imagini diverse. Cand alegi, tine cont de personajul care ii place cel mai mult. Unii il vor pe Captain Phasma Poster, altii pe Kylo Ren Shadows, iar altii pe Vader Lightsaber. Nu rata nici tricoul Niche Records: Star Wars ep VII - The Force Awakens Logo. E facut din bumbac 100%. 

Din colectia Jack & Jones opteaza nu doar pentru tricouri, ci si pentru caciuli, bluze de trening, jachete si blugi sau chiar un rucsac.

Daca tot e un fan al Razboiului Stelelor, atunci sa fie imbracat din cap si pana in picioare cu lucruri pe gustul lui. Ca sa aiba spor la serviciu, ofera-i cadou o cana Star Wars. Asa ceva nu trebuie sa lipseasca de pe biroul nici unui impatimit al filmului SF. Gasesti o varietate de modele de cani. 

In unele weekenduri s-a plans ca nu prea are ce sa faca? Da-i de lucru! Pune-l sa citeasca, spre exemplu, Marea Enciclopedie a Razboiului Galactic Star WarsCele 200 de pagini ii vor capta atentia imediat. In alt weekend ar putea sa se joace cu niste machete Star Wars - Din foi metalice in forme iconice.

Fiecare kit e insotit de instructiuni, astfel ca treaba va merge brici. Ca orice fan care se respecta, trebuie sa aiba in buzunar o unealta Millenium Falcon. Contine 11 instrumente folositoare, printre care si surubelnita, chei cu capete tubulare si deschizator de scrisori.

Cadouri pentru Femei

Pentru ea recomandam acest rucsac cool cu Razboiul Stelelor si sa-l poarte zi de zi. 

Te intrebi, probabil, ce legatura este intre Star Wars si bucatarie. Ei bine, este! Unei gospodine pasionate de Razboiul Stelelor trebuie sa-i oferi un cadou care sa imbine cele doua domenii. Spre exemplu, ca sa aiba in ce sa depoziteze fursecurile si biscuitii, cumpara-i un borcan pentru fursecuri R2D2. E facut din ceramica de calitate foarte buna si are capac.

Tot in bucatarie este foarte utila fata de masa Star Wars RiethMueller. Se curata foarte usor, cu o carpa, intrucat e material plastifiat.

Ce lucruri cu tema Star Wars s-ar mai putea gasi intr-o bucatarie? Ei bine, farfurii, servetele, baloane folie si stickere gigant. Spre exemplu, alaturi de borcanul pentru fursecuri poate fi pus un set de farfurii. De altfel, acesta e perfect de folosit pentru petreceri.

Cat timp se coc prajiturelele in cuptor, o gospodina poate sa citeasca ceva interesant, bineinteles tot pe tema Star Wars. In oferta sunt foarte multe volume care merita rasfoite.

Cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care le cumperi tinand cont de pasiunile si hobby-urile sarbatoritilor. Asadar, daca stii ca le plac filmele SF, implicit Star Wars, profita de acest lucru si cumpara-le diverse produse personalizate. Cu siguranta, ii vei surprinde!