CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Stickere Decorative De Perete Birou, Cu Mesaje Motivaționale

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Stickere decorative cu mesaje motivaționale, elemente de decor foarte potrivite pentru living, dormitor sau birouri. Se poate personaliza cu modelul dorit!

Stickere decorative de perete birou, cu mesaje motivaționale

Pentru pereti plini de viata! Iti recomandam acest tapet (sau stickere decorative) cu mesaje motivationale, lipite pe perete. 12 recomandari cu mesaje, cu stickere 3D, in tendinte actuale, ce vor aduce bucurie si veselie in orice incapere de birou! Alege in functie de stilul camerei - poate fi minimalista, moderna sau clasica.

Peretii  albi reprezinta modalitatea cea mai simpla de amenajare in orice interior:

La mare cautare sunt autocolantele colorate ce aduc in biroul tau frumusetea naturii. Stickerele decorative sau tapetul cu flori, copaci, mesaje motivationale, reprezinta alegeri vesele, inspirate, care nu lasa ca monotonia sa faca parte din biroul vostru.

Autocolantele colorate clasice sunt cele care ofera un aspect uniform peretelui, fiind aidoma tapetului. Aceste forme sunt foarte elegante, uneori destul de sobre, aducand o nota speciala oricarei locuinte. Se gasesc intr-o sumedenie de culori si mai ales nunate, astfel incat sa nu incarce atmosfera ci sa ii ofera un plus de pretiozitate.

Alegerea se face simplu, rapid iar produsul ales, ajunge la tine in cel mai scurt timp. De asemenea, preturile sunt unele foarte avantajoase si firmele de top ce-ti ofer astfel de produse, garanteaza prin prestanta lor, pentru calitatea modelelor alese. Ce ti-ai putea dori mai mult?
 

Sute de autocolante colorate sau minimaliste gasesti pe eMag, Tiparo, Bonami, Stickere, RetroboutiqueBebebliss sau Sticker-decorativ - atat pentru living, dormitor, camera copilului, bucatarie, birou sau pentru sala de sport.
In concluzie…

Coloreaza-ti viata si pentru asta, profita de orice ocazie apare in calea ta. Nu te multumi cu putin si nu transforma monitonia intr-un stil de viata. Ofera casei si sobrului tau birou o nota ceva mai personala, pentru asta foloseste cele mai originale autocolante colorate. Sunt simplu de aplicat, nu te supun unui efort financiar important si beneficiile estetice sunt foarte importante. De asemena, acestea nu bucura doar privirea ci si inima, aducand mereu un zambet pe buzele celui care le observa.
 

Alege stickere de perete pentru a crea o atmosfera mai prietenoasa la birou:

Important: 

Stickerul decorativ poate fi aplicat doar pe peretii vopsiti cu lavabil (chiar si pe pe tavan) care au suprafata neteda, nu au asperitati si nu sunt deformati. Inainte de aplicare, iti recomandam sa stergi cu o carpa uscata zona de lucru, pentru a indeparta eventualele depuneri de praf pe perete. Pentru o aplicare usoara si exacta pe perete, stickerul decorativ este pozitionat pe o folie de transfer transparenta cu care vei realiza un montaj temporar, in prima faza.

Dupa ce fixezi temporar stickerul, te retragi cativa pasi in spate si verifici daca iti convine pozitionarea. Daca da, continui executia montajului permanent; daca nu dezlipesti folia de transfer si ajustezi ce nu ti-a placut. Aplicarea pe perete se realizeaza cu usurinta, nefiind necesara o experienta anterioara.

Detalii si despre ​Inlaturarea stickerului:
se face usor prin dezlipirea unui colt cu ajutorul unghiei si indepartarea treptata de pe perete. In primele zile dupa aplicare, stickerul se poate indeparta, fara a afecta zugraveala. Dupa mai multe zile, la inlaturarea stickerului, nu putem garanta ca peretele va ramane neafectat. In timp, adezivul face priza cu peretele si la inlaturare poate sa lase urme.