CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri 70 Ani De La Nuntă - Nunta De Platină

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Cauți un cadou potrivit pentru sărbătorirea a 70 de ani de la nuntă? Aici vei găsi o mulțime de idei și sugestii de cadouri, care au menirea de a-ți veni în ajutor. Alege să dăruiești momente de neuitat și amintiri printr-un cadou original, personalizat, care le ca aminti de prima și cea mai specială zi din viața lor. Totodată, ai putea opta și pentru daruri simbolice sau utile și necesare pentru casă.

Coșuri cadou aniversare căsătorie 70 ani

Nunta de platină reprezintă un eveniment atât de memorabil și special pentru cei doi miri. Încearcă să le faci ziua și aniversarea mai frumoasă și mai specială cu daruri plăcute, cât și necesare, cum ar fi coșurile cadou. Pe piață ai putea găsi o mulțime de idei de coșuri cadou precum: coșurile de dulciuri și bunătăți (băuturi de colecție, fructe uscate, sucuri, dulceață de fructe), coșuri cu veselă drăguță, cât și tacâmuri originale, coșuri cu produse de îngrijire personală și altele. Arată-le cât de importanți și minunați sunt pentru tine, cu un cadou pe atât de inedit și plăcut, cât și simbolic.

Rame foto cadou aniversare 70 ani de căsătorie

La 70 de ani de la căsătorie se serbează supranumită nuntă de platină, cel mai durabil, rezistent, prețios și scump metal. Dacă știi un cuplu care a ajuns la această prețioasă bornă a relației lor, le poți oferi orice cadou care să conțină acest metal, în cantități cât de mici. O idee excelentă ar fi o ramă foto cadou, care să surprindă un moment important pentru acest cuplu. Poate fi chiar și un colaj sau o poză editată cu filtre alb-negru sau vintage. Orice ai alege, ține minte că pentru un astfel de cuplu, cel mai important cadou este prezența familiei și a prietenilor apropiați în jurul lor.

Cadouri de lux pentru nunta de platină

70 ani de la nuntă înseamnă o viață de om, o realizare extraordinară pentru oricine are ochi să vadă. Doi oameni care împart un pat, o casă, o familie de atât de mult timp ar trebui aplaudați în public pentru că sunt un exemplu de urmat într-o lume în care ura unește mai mulți oameni decât iubirea. Ne simțim singuri și iubirea este tot mai greu de găsit. O căutăm peste tot și pare că nu este nicăieri. Cine își găsește jumătatea este norocos și ar trebui să se simtă norocos orice ar fi. De aceea, dacă ai o soție de 70 ani, ar trebui să fii cel mai fericit și să îi oferi cadouri de lux pentru nunta de platină.

Cadouri simbolice pentru aniversarea a 70 ani de căsătorie

Aniversarea a 70 de ani de la căsătorie este pentru unii un scop în viață. Pentru alții, hârtia nu este importantă ci felul în care trec anii, cum reușești să armonizezi traiul în comun cu jumătatea ta. Acestea ar fi și aspectele de care ar fi bine să ții cont atunci când ai în familie pe cineva care sărbătorește trecerea a 70 de ani de la oficierea căsătoriei. Ce pasiuni ascunse au cei doi, ce le place să facă împreună, sau separat, ce îi bucură dar și ce și-ar dori să primească. Fie că alegi să oferi drept cadou un album foto de familie, sau chiar o ședință foto, un tricou personalizat ori o masă în oraș, vei vedea că acesta va fi foarte apreciat.

Buchete de flori cadou

Nunta de platină este poate una dintre acele ocazii atât de rar întâlnite în viața noastră încât atunci când se întâmplă este o ocazie extraordinară pentru a fi bucuros și a celebra viața în sine, mai mult decât uniunea a două persoane. Iar dacă ai în jurul tău oameni care au atins acest prag de 70 de ani de la căsătorie atunci nu uita să iei cu tine un buchet care să conțină cel puțin 70 de fire din florile preferate ale celor doi. Nu este doar un cadou de prețuire și de felicitare a acestei performanțe cu este și un mod în sine de a celebra viața. Va fi totodată un cadou foarte bine primit și apreciat.

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă la nunta de platină?

De aniversarea de 70 ani de la nuntă sunt binevenite cadouri executate la comandă, personalizată sau chiar făcute handmade, ar putea fi un accesoriu sau un trofeu.

Ce cadou pot să ofer soției la nunta de platină?

Deoarece 70 de ani împreună este o aniversare extrem de importantă, ai putea să-i faci un cadou-mulțumire, să fie un trofeu, o diplomă prin care îi transmiți sincere urări.

Ce cadou pot să iau soțului la nunta de platină?

La nunta de platină, ce este a 70-a aniversare de căsătorie a ta, ai putea organiza o vacanță la un sanatoriu sua la o pensiune balneară pentru profilaxie și odihnă.