CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Leagăn Balansoar Pentru Balcon, Grădină Sau Chiar și Pentru Interior

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Balansoarul tip fotoliu (sau leaganul suspendat) este alegerea ideală atunci când îți dorești să te relaxezi într-un mod cât mai plăcut, citind, ascultând muzică, în grădină sau balcon.

Leagăn balansoar pentru balcon, grădină sau chiar și pentru interior

Ce poate fi mai plăcut decât orele de liniște petrecute la aer curat, chiar acasă la tine, în grădină sau le balcon? Scena perfectă este însă creată de decorul ales - de la flori, măsuța de cafea și până la balansoarul pentru grădina, terasă și balcon. Un avantaj în cazul anumitor modele de balansoare (sau leagăne suspendate) este faptul că pot fi montate și folosite cât poți de mult, chiar și în interior, în living sau orice altă încăpere suficient de spațioasă.

Sfaturi practice - Cum să alegi balansoarul perfect pentru acasă?

Pare că nu ar fi multe de spus, dar tu știi mai bine care sunt dorințele când vine vorba de confortul tău. Mai apoi, trebuie să decizi ce culoare ți-ar plăcea - atât ca tapițerie, cât și ca elemente de susținere (cadrul metalic). Leagănele balansoare sunt deosebit de confortabile, dar au și un design aparte, minimalist și modern în același timp. În ceea ce privește culorile părții metalice de susținere, acestea nu sunt foarte stridente, cadrul metalic este de regulă alb, gri, maro, arămiu, negru.

Pernele sunt de regulă în aceleași culori și pot fi albe, crem, bej sau culori mai vii - portocaliu și verde neon. De altfel, poți opta și pentru perne cu imprimeuri florale, dacă sunt cele pe care le preferi.

Leaganul suspendat este alegerea ideală atunci când îți dorești să te relaxezi într-un mod cât mai plăcut, citind, ascultând muzică:

Gradina si curtea sunt locul de acasa unde ne petrecem timpul liber in intimitatea casei, de aceea este important sa amenajam aceste locuri dupa bunul plac. Fii atent la următoarele aspecte:
- balansoarul pe care urmeazaă să-l achiziționezi să fie prevazut cu o umbrela rezistenta la razele soarelui si la umezeala. 
- de asemenea, să suporte o greutate de maxim 120 kg.
- să se potrivească ca design cu mobila existentă ca și stil.
 

Cum se montează și cum se întreține leagănul balansoar?

Spre deosebire de alte scaune și balansoare de grădină, nu va fi nevoie de montaj complicat - cadrul metalic este rezistent, garantându-ți că va dura mulți ani de la investiție. În ceea ce privește recomandările de întreținere, acestea sunt minime - pernele sunt detașabile și pot fi curățate conform indicațiilor producătorului. Cât despre cadrul metalic, cel mai probabil va fi nevoie să îl ștergi din când în când de praf și impuritățile care se depun în general pe mobilierul de grădină.

În plus, trebuie să mai știi și că este rezistent la condițiile meteo nefavorabile, dar îl poți feri atunci când plouă puternic sau pe timp de iarnă.