CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Mov Sau Lila Pentru Domnișoarele De Onoare - Lungi Sau Scurte?

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Rochii mov sau lila lungi pentru domnișoare de onoare. Realizate din material delicat, foarte frumoase și elegantă, cambrate în talie, cu bretele și decolteu

Rochii mov sau lila pentru domnișoarele de onoare - lungi sau scurte?

Dintre toate alegerile pentru nuntă, una dintre cele mai importante și frumoase decizii este cea a tematicii marelui eveniment, respectiv culorile predominante. Culorile care caracterizează tematica sunt și cele care dictează întreg evenimentul: decorul sălii, culorile florilor - buchete și aranjamente florale, accesoriile mirilor și rochiile domnișoarelor de onoare. 

Simbolistica domnișoarelor de onoare - mituri și tradiții

Oricât de superstițioasă ai fi sau nu, cea mai mare parte dintre tradiții încep să ți se pară extrem de simpatice în momentul organizării nunții. Cât despre cele cu care nu rezonezi atât de tare, există suficiente modalități pentru a le adăuga un element surpinzător, modern, care te caracterizează. La origine, tradiția domnișoarelor de onoare avea un scop esențial: acestea purtau rochii similare cu a miresei, pentru a înșela și ține la depărtare spiritele rele de mireasă.

Domnișoarele de onoare au un rol foarte bine stabilit la nuntă: o însoțesc pe mireasă pe parcursul organizării, spre a lua cele mai bune decizii și îi completează stilul în ziua nunții, prin modelul și culoarea rochiilor purtate.

Rochii mov scurte, din dantela, pentru o nuntă de poveste

Ultra violet a fost nuanța anului 2018, astfel că toate nuanțele derivate, inclusiv cele inspirată de lavandă și liliac, au rămas în atenția celor care iubesc să alterneze culorile. Cele mai multe nunți de vară inspiră la un scenariu de poveste, cele mai populare alegeri fiind tematicile romantice, în culori pastel, tocmai pentru că funcționează de minune cu temperaturile ridicate, bucuria invitaților, respectiv cu decorul creat pentru ziua cea mare.

Ținutele domnișoarelor de onoare pot fi alcătuite din rochii lila și/sau mov, pentru că se asortează perfect cu rochia miresei, chiar dacă aceasta a optat pentru alb strălucitor sau a ales dintre alte tonalități de alb, cu accesorii și inserții de dantelă, mărgele, paiete etc. Alegeți împreună modelele și mărimile potrivite și comandați-le online, cu mai mult timp înainte de marele eveniment, pentru a fi sigură că toate domnișoarele vor avea ținuta creată.

Rochii mov lungi, vaporoase, pentru domnisoarele de onoare