Lenjerie De Mireasă - Intimă Sexy și Albă, Pentru Noaptea Nunții

Actualizat: 02 August, 2021 | Rating:
Lenjerie de mireasă - intimă sexy și albă, pentru noaptea nunții
Ziua nunții trebuie pregătită până la cel mai mic detaliu, începând cu pregătirile clasice și până la ultimele accesorii vestimentare. Mirii își vor alege așadar ținutele potrivite, asortate corespunzător; spre exemplu florile selectate se vor asorta cu micile accesorii și piesele vestimentare - cravata sau papionul mirelui, ținutele vestimentare ale domnișoarelor de onoare.

Pentru mireasă este importantă întreaga ținută, inclusiv lenjeria purtată - atât cea purtată pe sub superba rochie, cât și cea pentru noaptea nunții. În ceea ce privește lenjeria pentru purtarea confortabilă a rochiei, vei vedea că există o serie de lenjerie modelatoare, corsete și bustiere create special pentru a purta cu încredere o rochie fără mâneci.

Seducatoare, elegante si foarte feminine. Click pe ce-ti face cu ochiul:
O seară perfectă - alegerea lenjeriei potrivite pentru noaptea nunții
Pentru noaptea nunții însă va trebuie să alegi setul care te atrage cel mai mult, nemaifiind nevoie să te gândești la utilitate, cum este cazul bustierelor și sutienelor cu benzi de susținere, elemente transparente, din silicon etc.
- Alege lenjerie sexy, din materiale naturale - Chiar dacă optezi pentru cele mai senzuale modele, există o serie de seturi de lenjerie din mătase, îmbogățite cu inserții delicate din dantelă, care îți vor complimenta armonios trupul;
- Poartă alb și în noaptea nunții și în luna de miere - Albul este culoarea cheie pentru orice nuntă, iar lenjeria nu face excepție: colecțiile includ piese de lenjerie în diferite nuanțe de alb, astfel încât vei găsi setul care ți se potrivește.

Lenjerie pentru mireasă - un cadou potrivit de oferit în cadrul petrecerii burlăcițelor

Rareori se întâmplă ca viitoarea mireasă să nu își dorească să petreacă alături de cele mai dragi prietene ultimele momente ca femeie necăsătorită. Astfel, domnișoara de onoare sau altă persoană apropiată acesteia se ocupă de organizarea unei petreceri pe gustul miresei: o ieșire în locul preferat sau o petrecere organizată acasă. De regulă, sunt oferite diverse cadouri, amuzante sau simbolice, utile sau cele care se află pe lista de cumpărături a miresei.

De aceea, un set delicat de lenjerie pentru noaptea nunții se poate regăsi printre cadourile pe care le va primi. Ar putea fi un cadou special pentru sora ta, prietena cea mai buna sau colega ce o sa fie mireasa..

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.