CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

20 Rochii Baby Doll Online Pentru Banchet, Nuntă, Botez Sau Cununie

Actualizat: 23 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți 20 rochii baby doll online pentru banchet, nuntă, botez sau cununie? Avem pentru tine cele mai frumoase rochii baby doll online potrivite pentru orice!

20 rochii baby doll online pentru banchet, nuntă, botez sau cununie

Stiu cum e sa ai o petrecere speciala, la care trebuie sa mergi, dar sa nu te poti hotari in privinta rochiei. Unele tinute iti avantajeaza silueta, dar nu au nuanta dorita, altele te fac sa pari grasuta, iar restul nu se potrivesc cu varsta ta.  Asadar, ce rochie baby doll vei imbraca la banchet/ nunta/ botez sau cununia civila? Daca nu ai nici o idee, te ajut eu. Stiu cum e sa vrei sa te ocupi de mai multe lucruri deodata si parca mereu rochia ramane pe ultimul plan. Sigur, vei putea spune ca iti vei face timp weekend-ul viitor sa mergi prin magazine, insa ce ai zice sa-ti cumperi rochia chiar online? De ce cred ca e o idee buna? Pai nu vei mai pierde asa mult timp prin magazine, cu probatul rochitelor, te vor durea si picioarele la cate magazine vei lua la pas si iti va lua si o vesnicie sa te decizi, sa analizezi preturile si poate cand revii in magazin nici sa nu o mai gasesti.

Rochii in care te vei simti minunat! Click pe produsele prefete pentru mai multe detalii, marimi disponibile si preturi:

Timpul zboara si gaseste-ti rochia potrivita pentru eveniment in doar cateva minute. Am facut o selectie manuala de la mai multe magazine online si sper sa-ti placa ce am ales pentru tine. Modelul, culoarea si lungimea, trebuie sa se potriveasca gusturilor tale.

Rochii de seara, pentru o petrecere de neuitat

Cea mai buna prietena a ta se va casatori in curand. Evident, ea va alege o minunata rochie de mireasa. Tu insa pentru ce optezi? Daca natura te-a inzestrat cu un bust frumos, nu-l mai ascunde in rochii fade. Arata-ti frumusetea intr-o rochie de seara baby-doll. Cand te va vedea, iubitul va spune un singur cuvant: WOW! Tot pentru un bust generos e perfecta si o rochie din dantela verde, cu paiete. Ai talia ca de viespe? Alege fie o rochie cu broderie, fie una din dantela si cu insertii de fir auriu. Pe cea din urma o poti accesoriza cu o bratara sau un plic-poseta, bineinteles tot pe auriu. 

Rochite pentru viitoarea regina a balului!

Ca sa arati ca o papusica abia scoasa din cutie, alege o rochie Minouche. Iti va oferi un plus de candoare si gingasie! Racoroasa, ca de vara, e rochita Corrine. Inspira un aer feminin si ghici ce? Nu trebuie sa-ti mai cumperi si bijuterii. Insertiile dimprejurul gatului sunt suficiente pentru a te pune in valoare. Daca vrei sa fii usor shiny, iti recomand doua rochii: una cu paiete aurii si una cu decolteu decorat cu multe pietricele sclipitoare..  Care va fi a ta?

Iubitul tau tocmai te-a anuntat ca vrea sa organizeze o seara speciala pentru tine, in oras? Hmm, probabil ti-a pregatit o surpriza! Imbraca-te cat mai elegant! S-ar putea sa fie acel moment la care visezi de cand erai mica! Alege una din urmatoarele rochite: Rochie Helen. E feminina, evidentiaza talia si e ROSIE! Rochie Beige Games. Decolteul starneste imaginatia oricarui barbat!  Rochie Adorable Yellow. Te scoate in evidenta! Rochie Complete Beige. Are broderie cusuta manual. SUPERBA! 

Rochii chic pentru zile de vara

Urmeaza intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si o sarbatoresti la restaurant? Atunci imbraca: Rochie brodata Mystic Line Paradise Feel Green. Arata talia subtire si picioarele tonifiate. Rochie Fofy Charming Look Peach. E chic!  Rochie LaDonna Magnificent Lady Blue. Poart-o si ziua, si seara! Rochie neagra Roserry. Un model clasic, la care poti asorta niste sandale aurii, simple. 

Negrul e sexy! Poarta-l!

Nici una din tinutele anterioare nu ti se potriveste? Atunci mergi pe varianta sigura: rochii negre! Uite: Rochie Little Black Mesh. E scurta si iti arata silueta delicata. Rochie XXL Aideen. Aspectul usor lucios ii confera o eleganta aparte! Rochie Fitted Midi. HOT, HOT, HOT! Imbrac-o de ziua iubitului si sigur nu-si va mai dori alt cadou! Totusi, pune si un strop de roz in garderoba. Ia rochita Roserry, din tulle si dantela. Alege-ti tinuta speciala dintre aceste propuneri! Pana la urma este important ca rochia sa ti potriveasca si sa te puna in evidenta si nu zerourile din pretul ei. Ti le-am prezentat doar pe cele care au un plus de farmec si care pun accent pe gingasia si feminitatea ta! Care iti place mai mult?

Cat despre pantofi si sandale, te asteptam AICI