CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Roșii, Grena Sau Roz Pentru Domnișoarele De Onoare

Actualizat: 15 April, 2024 | Rating:

🎁 Vine nunta și nu știi ce poartă domnișoarele de onoare? Avem Rochii roșii, grena sau roz pentru domnișoarele de onoare. Poți alege din gama variată de rochițe

Rochii roșii, grena sau roz pentru domnișoarele de onoare

Una dintre sarcinile importante care îi revine viitoarei mirese este alegerea domnișoarelor de onoare. Iar dacă această decizie va fi luată rapid, domnișoarele fiind alese din cercul persoanelor apropiate, în ceea ce privește rochiile pe care le vor purta - modelul, culoarea - alegerea trebuie să fie inspirată.

Dacă deja te-ai gândit care dintre prietene îți vor fi aproape în ziua nunții, nu mai rămâne decât să alegi, împreună cu ele, modelul e rochie pe care îl vor purta.

Iată câteva sfaturi utile:

- Alege rochiile domnișoarelor de onoare doar după ce ai ales rochia ta;
- Alege mai multe culori, în funcție de preferințele tale, dar care să se asorteze și cu decorul și tema generală a nunții. Ulterior, consultă-te și cu cele pe care le-ai ales pentru a-ți fi domnișoare de onoare; de aceea este important să ai minim 2-3 variante de culori/nuanțe.
- Selectează modele versatile, care se potrivesc mai multor proporții, astfel încât fiecare dintre domnișoare să se simtă perfect.

Recomandarile noastre de rochii rosii - potrivite pentru nunta, daca esti domnisoara de onoare:



Rochii grena sau rosii - de ce să te orientezi către aceste culori la nuntă?

Nunțile cu tematică predominant roșie-grena transmite un mesaj clar: pasiune, iubire, eleganță. În plus, aceste două culori funcționează perfect cu ținutele mirilor. Dintre toți invitații, domnișoarele de onoare reprezintă continuitatea cromatică la nivel de tematică. Vestea bună este că roșul se potrivește atât brunetelor, cât și blondelor, astfel că nu vor exista păreri contra în rândul domnișoarelor tale preferate.

Dacă preferi însă culoarea roz și toate tonalitățile pastelate, care sunt în tendințe la ora actuală, vei constata cu bucurie că există nuanțe de grena care se asortează perfect cu rozul tematic al nunții tale. Achiziționarea rochiilor, odată ce ați stabilit nuanțele, mărimile și modelul, nu va fi o responsabilitate care îți va da bătăi mari de cap, căci există variante suficiente în magazinele online:
- poți citi cu atenție descrierea produselor și le poți trimite simplu și rapid și prietenelor tale;
- puteți alege modele diferite pentru fiecare dintre domnișoare, fără a fi nevoie de vizite la croitoreasă, efectuarea măsurătorilor etc; - poți achita online, cu cardul sau la livrarea produselor, numerar.

Rochii roz ca domnisoara de onoare - modele pe care le poti cumpara, online, la un click distanta: