CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

16 Rochii Din Dantelă Pentru Banchet, Nuntă, Botez Sau Cununie

Actualizat: 23 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți idei pentru ocazii speciale? 16 rochii din dantelă pentru banchet, nuntă, botez sau cununie avem pe site. Avem de fapt mai multe rochii decât am spus.

16 rochii din dantelă pentru banchet, nuntă, botez sau cununie

Te poti bucura de o selectie de 16 rochii din dantela (unele lungi, altele scurte, cu spatele gol) ce le-ai purta in aceasta vara la petrecerea de banchet, la o nunta, un botez sau o cununie civila! Indiferent ca vorbim de mici accesorii sau de toata tinuta, dantela reprezinta o alegere foarte buna pentru garderoba ta, fiind permanent prezenta pe podiumurile de moda si pe covorul rosu. Chiar si marile case de moda o folosesc in multe colectii. 

Chit ca alegi modele lungi sau scurte, peste genunchi sau cocktail, gasesti mai jos16 de modele de rochii de seara din dantela sau cu aplicatii din dantela carora este greu sa le rezisti. Alege sa o achizitionezi online.

Rochii de dantela, scurte, pentru ocazii diverse. Click pe rochitele preferate pentru detalii:

Pentru un eveniment de zi, iti recomand o rochie de culoare coral, care se potriveste cu silueta ta. Ca sa fii sigura insa ca nu faci o gafa si ca nu vei fi in centrul atentiei, poti alege altceva. Fie imbraci o rochie cu dantela neagra, ce se muleaza bine pe corp si evidentiaza talia unduitoare, fie mergi pe varianta unei rochii in totalitate neagra, cu maneci lungi. Pentru zilele toride, in schimb, iti recomand una cu maneci scurte, caz in care ai nevoie de o bratara.

Fii incantatoare, indiferent de reuniunea la care participi! Daca vrei sa pari usor copilaroasa, poarta o rochie neagra si dreapta. In schimb, daca iti doresti sa adopti o tinuta plina de feminitate, imbraca o rochie bleumarin, cu dantela bej aplicata in contrast. De departe insa, piesele de rezistenta ale colectiei sunt doua rochii scurte, din dantela neagra. Una are decolteu tip barcuta si iti scoate in evidenta umerii si bustul, iar cealalta pune accent pe picioarele lungi si bine tonifiate.

Rochii fashion, pentru gusturi alese. Care sa fie aleasa?

Ti-ai lucrat corpul in ultimele luni si esti multumita de ce vezi in oglinda? Atunci nu-l mai ascunde! La urmatoarea petrecere imbraca-te intr-o rochie cu dantela. Alege una cu spatele gol si maneci trei sferturi sau una mov si cu strassuri la baza gatului. In cazul in care petrecerea e foarte pretentioasa, fie imbraci o rochie cu insertii din dantela si cu decolteu adanc, fie optezi pentru o rochie lunga, atat din dantela, cat si din catifea.

Lasa-te sedusa de aceste rochii pastel cu insertii din dantela, in tonuri feminine de somon, menite sa-ti scoata in evidenta personalitatea. Materiale atent alese, un croi feminin si elegant, se impun a fi completate de accesorii in accente aurii pentru desavarsirea unor tinute de exceptie pentru petreceri cocktail sau ocazii speciale.

Rochite vesele, pentru zilele de vara. Ramai diferita fata de prietenele tale:

Urmeaza sedinta foto de la logodna? Vei spune DA in curand? Traieste bucuria momentului si nu te mai ingrijora in privinta tinutei! Daca vei alege una din aceste rochii, vei fi absolut fermecatoare! Pentru cateva fotografii facute in aer liber, e numai buna o rochita maro din dantela, foarte lejera, dar eleganta prin simplitate. Tot pentru shooting recomand si rochia verde. Plina de viata si de energie, chiar induce ideea unui frumos inceput in doi. La Starea Civila insa, pentru a fi cat mai eleganta, e bine sa ai fie rochia lila, fie cea crem.

Prima iti scoate in evidenta culoarea ochilor si iti indulceste trasaturile, motiv pentru care isi merita pe deplin numele de bijuterie vestimentara. A doua, in schimb, atrage atentia prin faptul ca te face sa pari mai inalta si are acel ceva special pe care si-l doreste orice mireasa de la tinuta ei.

Rochia din dantela e un must vara aceasta! Fii in pas cu moda si comanda-ti rochia care ti-a placut cel mai mult! La urmatorul eveniment festiv, vei cuceri toate privirile! Alba sau neagra, coral sau verde, rochia din dantela iti confera o feminitate si un romantism aparte! Poti trage un ochi si peste articolul cu 20 de Rochii Baby Doll sau peste cel cu Rochiile lungi.