CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Baie╚Ťei De 1 An

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

­čÄü Cau╚Ťi un cadou potrivit pentru b─âie╚Ťeii de 1 an? Chiar aici descoper─â cele mai ingenioase ╚Öi inspira╚Ťionale idei, preg─âtite pentru a-╚Ťi veni în ajutor. Alege s─â d─âruie╚Öti zâmbete de copil ╚Öi ofer─â un cadou interesant, atractiv, ce îl va face s─â zâmbeasc─â ╚Öi s─â fie mai vesel. Ai putea opta pentru daruri simbolice, dar utile, ce vor deveni o pl─âcere atât pentru copila╚Öi, cât ╚Öi pentru p─ârin╚Ťii lor.

Cadouri pentru b─âiat 1 an - de la na╚Öi, la T─âierea Mo╚Ťului

­čÄé 1´ŞĆÔâú ­čÄü Pentru a oferi un cadou pentru un b─âie╚Ťel la vârsta de 1 an, iat─â câteva sugestii potrivite pentru evenimentul T─âierii Mo╚Ťului - cadouri de la na╚Öi sau p─ârin╚Ťi, bunici. 

 • - Juc─ârii educative Montessori pentru b─âie╚Ťi 1 an: Opteaz─â pentru juc─ârii 1 an care îi stimuleaz─â curiozitatea ╚Öi îl ajut─â s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile motorii ╚Öi cognitive, cum ar fi cuburile de construc╚Ťie, puzzle-urile simple cu forme ╚Öi culori sau seturi de trenule╚Ťe ╚Öi c─âi ferate.
 • - Set de îmbr─âc─âminte: Ofer─â-i un set de h─âinu╚Ťe dr─âg─âla╚Öe ╚Öi practice, cum ar fi body-uri, seturi de tricouri ╚Öi pantaloni, pijamale sau seturi complete de îmbr─âc─âminte pentru diferite ocazii. Le ╚Öi po╚Ťi personaliza cu 1, prima lui aniversare.
 • - C─âr╚Ťi pentru bebe 1 an: Alege c─âr╚Ťi de pove╚Öti ilustrate sau c─âr╚Ťi cu texturi tactile ╚Öi pagini cartonate, care s─â-i ofere b─âie╚Ťelului bucuria lecturii ╚Öi s─â îi stimuleze imagina╚Ťia ╚Öi creativitatea. Nu uita nici de c─âr╚Ťile muzicale, cu clapete, Usborne, f iubite.
 • - Cadourile muzicale, cum ar fi instrumente de percu╚Ťie mici, juc─ârii care cânt─â sau sunete de animale, pot fi distractive ╚Öi educative pentru b─âie╚Ťel, ajutându-l s─â se familiarizeze cu sunetele ╚Öi ritmurile. Spre "bucuria" p─ârin╚Ťilor. :)
 • - Ma╚Öinu╚Ťe, ma╚Öinu╚Ťe, ma╚Öinu╚Ťe, niciodat─â nu sunt prea multe. Dac─â vremea ╚Öi spa╚Ťiul permit, po╚Ťi oferi cadouri precum o ma╚Öinu╚Ť─â de trântit, o minge de fotbal sau un set de juc─ârii pentru nisip, care îl vor încuraja s─â petreac─â timp în aer liber ╚Öi s─â se joace activ. Pe lâng─â toate astea mai po╚Ťi lua o trotinet─â sau chiar o biciclet─â de echilibru.
 • - Cadouri personalizate: Ofer─â un cadou special ╚Öi personalizat, cum ar fi o p─âturic─â brodat─â cu numele lui sau un tablou decorativ cu datele importante din ziua sa de na╚Ötere, un album foto, o br─â╚Ťar─â de aur din partea na╚Öilor. Un cadou pentru b─âiat 1 an extrem de valoros ╚Öi cu valoare sentimental─â. 
Indiferent de alegerea ta, un cadou oferit cu dragoste ╚Öi grij─â va fi cu siguran╚Ť─â apreciat ╚Öi va aduce bucurie micu╚Ťului b─âiat la evenimentul s─âu de T─âiere a Mo╚Ťului! Cel mai frumos cadou copii 1 an e cu siguran╚Ť─â timpul petrecut al─âturi de el! 

C─âr╚Ťi pentru b─âie╚Ťi de 1 an - de r─âsfoit, pip─âit sau cu sunete

C─âr╚Ťile reprezint─â un cadou perfect pentru copii de 1 an. Având în vedere c─â ace╚Ötia sunt în proces de a descoperi tot mai multe lucruri, un cadou ideal este o carte sonor─â sau tactil─â, ce îi vor face dornici s─â înve╚Ťe animalele (domestice, s─âlbatice), fenomenele naturii, ma╚Öinile, copacii, p─âs─ârile, stelele ╚Öi planetele. C─âr╚Ťile exprim─â cunoa╚Ötere ╚Öi interes pentru b─âie╚Ťii de 1 an, de aceea un astfel de cadou va fi mereu binevenit atât pentru copila╚Ö, cât ╚Öi pentru p─ârin╚Ťii acestora. Copii voi fi implica╚Ťi în activit─â╚Ťi întotdeauna, a╚Öa c─â ╚Öi p─ârin╚Ťii vor putea avea un minut de pauz─â ╚Öi r─âsf─â╚Ť.

Cele mai iubite Juc─ârii pentru b─âie╚Ťi 1 an, potrivite de cadou

Un cadou excelent pentru b─âie╚Ťeii de 1 an - juc─âriile! Ce poate fi mai tentant ╚Öi încânt─âtor pentru un copila╚Ö decât juc─âriile oferite în dar? Fie c─â e pentru o zi de na╚Ötere, ziua copiilor, Cr─âciun, Iepura╚Ö de Pa╚Öte sau ziua p─ârin╚Ťilor, juc─âriile, mai ales cele educative, reprezint─â cadoul perfect pentru orice copil de 1 an. Juc─âriile sunt motivul perfect pentru ca acesta s─â fie implicat într-o activitate, s─â fie dornic de a se juca, de a descoperi lucruri ╚Öi procese noi, de a înv─â╚Ťa animalele, fenomenele naturii, ma╚Öinu╚Ťele ╚Öi alte lucruri necesare. D─âruie╚Öte zâmbete de copil cu o juc─ârie interactiv─â.

­čÜé ­čžŞ ­čŽľ Cele mai iubite juc─ârii pentru b─âie╚Ťi de 1 an sunt cele care îi stimuleaz─â curiozitatea ╚Öi îl ajut─â s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile motorii ╚Öi cognitive. Printre preferatele lor se num─âr─â cuburile de construc╚Ťie colorate, juc─âriile cu sunete ╚Öi lumini, puzzle-urile cu forme ╚Öi culori, c─âr╚Ťile de pove╚Öti cu pagini cartonate ╚Öi ilustra╚Ťii vii, precum ╚Öi juc─âriile de plus cu personaje îndr─âgite. Aceste juc─ârii nu doar îi distreaz─â, ci îi ╚Öi înva╚Ť─â lucruri noi ╚Öi îl ajut─â s─â exploreze lumea din jurul s─âu.

Ce ma╚Öinu╚Ťe sunt potrivite pentru b─âie╚Ťii de 1 an?

Ma╚Öinu╚Ťele pentru b─âie╚Ťii de 1 an ar trebui s─â fie suficient de mari pentru a fi u╚Öor de manevrat ╚Öi destul de robuste pentru a face fa╚Ť─â loviturilor accidentale. Copiii de 1 an le vor arunca destul de des. Este important s─â alegi ma╚Öinu╚Ťe care sunt sigure, din materiale durabile ╚Öi u╚Öor de folosit pentru copil. Oferirea unei ma╚Öinu╚Ťe ca ╚Öi cadou pentru un b─âiat de 1 an poate fi o alegere excelent─â, deoarece nu doar îl va distra ╚Öi îl va captiva, dar îl va ╚Öi ajuta s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile ╚Öi imagina╚Ťia într-un mod distractiv ╚Öi stimulativ. 

Sunt mai multe tipuri de ma╚Öinu╚Ťe pentru copiii de 1 an, potrivite de cadou:

 • - în primul rând, cele de juc─ârie, micute, u╚Öor de manevrat cu mânu╚Ťele lor mici
 • - Ma╚Öinu╚Ťele cu pedale sau f─âr─â, unde cei mici pot fi plimba╚Ťi pe strad─â sau parcuri, în locuri sigure, unde nu e circula╚Ťie ╚Öi mare aglomera╚Ťie. Cei mici se vor mi╚Öca cu ajutorul pedalelor sau a picioru╚Öelor. Acestea sunt o op╚Ťiune excelent─â de cadou bebe 1 an baiat pentru dezvoltarea coordon─ârii ╚Öi a echilibrului la vârste a╚Öa mici. 
 • - Ma╚Öinu╚Ťe cu telecomand─â: ma╚Öinu╚Ťe pe care un p─ârinte/ adult le poate controla cu ajutorul unei telecomenzi speciale, ale ma╚Öinii. Acestea sunt o op╚Ťiune bun─â pentru a încuraja copilul s─â î╚Öi dezvolte interesul pentru ma╚Öini ╚Öi pentru a îmbun─ât─â╚Ťi coordonarea ochi-mân─â.
 • - Ma╚Öinu╚Ťe cu sunete ╚Öi lumini care produc sunete ╚Öi lumini ╚Öi pot fi foarte distractive pentru copii. Acestea pot ajuta la dezvoltarea auzului ╚Öi a sim╚Ťului vizual.
 • - Ma╚Öinu╚Ťe pentru plimb─âri: sunt ma╚Öinu╚Ťe cu o mâner pe care un adult îl poate folosi pentru a plimba copilul, ideale pentru plimb─ârile în aer liber ╚Öi pot ajuta la îmbun─ât─â╚Ťirea echilibrului ╚Öi a coordon─ârii.
Ma╚Öinu╚Ťele sunt juc─ârii interactive ╚Öi distractive care pot captiva aten╚Ťia copilului ╚Öi îl pot distra ore în ╚Öir, ajutându-l s─â se joace independent sau împreun─â cu al╚Ťi copii. Înainte de a alege o ma╚Öinu╚Ť─â pentru copilul dvs. de 1 an, asigura╚Ťi-v─â c─â verifica╚Ťi recomand─ârile de vârst─â ╚Öi greutate ╚Öi c─â ma╚Öinu╚Ťa este sigur─â ╚Öi adecvat─â pentru dezvoltarea copilului.

Cele mai potrivite br─â╚Ť─âri ╚Önur pentru b─âie╚Ťi 1 an sau nou n─âscu╚Ťi

Br─â╚Ť─ârile ╚Önur sunt printre primele cadouri pe care le po╚Ťi face unui nou n─âscut, b─âie╚Ťel. E o bijuterie simpl─â, totu╚Öi confortabil─â ╚Öi sigur─â, dac─â e aleas─â corespunz─âtor. Asigur─â-te c─â e potrivit─â pentru vârsta ╚Öi dimensiunea mâinii bebelu╚Öului ╚Öi c─â nu se poate rupe cu u╚Öurin╚Ť─â sau înghi╚Ťi. 

Tipuri de br─â╚Ť─âri pentru b─âie╚Ťi ╚Öi cum pot fi alese bine pentru un copil de 1 an sau mai mic:

 • - Materialul: alege o br─â╚Ťar─â pentru un b─âie╚Ťel de 1 an cu ╚Önurul din bumbac, moi si confortabile mai ales pentru încheietura delicata a copilului sau, de ce nu, gleznei. În ultima perioad─â am v─âzut tot felul de b─âie╚Ťi bebe cu br─â╚Ťara pus─â la picior. 
 • - Culoarea: br─â╚Ť─ârle cu ╚Önur pot fi atât pe ro╚Öu, clasice, cât ╚Öi pe verde, negru, albastru, practic orice culoare de ╚Önur preferat─â de tine. 
 • - Pandantive: br─â╚Ť─ârile cu pandantive sunt o alt─â op╚Ťiune popular─â pentru b─âie╚Ťii de 1 an - g─âsim de cump─ârat online modele cu ini╚Ťiala numelui, cu inimioare, cu trifoi, personalizate cu poza p─ârin╚Ťilor sau doar mama-fiu. Este important s─â alegi pandantive care sunt sigure ╚Öi nu se pot desprinde u╚Öor de pe br─â╚Ťar─â, în plus pot fi confec╚Ťionate din diverse materiale, cum ar fi argintul sau aurul, îns─â noi recomand─âm aurul pentru cei mici, pentru a evita anumite alergii la metal. 
Br─â╚Ť─ârile ╚Önur pentru bebelu╚Öi pot fi oferite atât la na╚Ötere. cât ╚Öi la botez, babay boom sau la aniversarea de 1 an (T─âierea Mo╚Ťului). Cump─ârarea bijuteriilor, cum ar fi br─â╚Ť─ârile, pentru copii de 1 an poate fi o alegere discutabil─â din mai multe motive: la aceast─â vârst─â copiii înc─â se obi╚Önuiesc cu diferite texturi ╚Öi senza╚Ťii. Bijuteriile pot fi incomode sau deranjante pentru ei ╚Öi ar putea fi tenta╚Ťi s─â le scoat─â sau s─â le trag─â. Este posibil s─â nu aprecieze bijuteriile la fel de mult ca ╚Öi alte cadouri. Fiind din aur, br─â╚Ťara b─ânu╚Ť de bebe ar fi un cadou copil 1 an valoros, în timp. 

Ce puzzle-uri sunt potrivite pentru un b─âie╚Ťel de 1 an?

Un puzzle este o idee de cadou foarte reu╚Öit─â, chiar ╚Öi pentru copiii foarte mici. ╚Üi se poate p─ârea c─â, la un an, micu╚Ťul t─âu nu se descurc─â foarte bine la ├«mbinarea pieselor ╚Öi poate vei dori s─â mai am├óni p├ón─â s─â ├«i cumperi un astfel de joc. Afl─â c─â, la fel ca ├«n orice alt domeniu, juc─âriile au evoluat ╚Öi exist─â pe pia╚Ť─â puzzeluri concepute a fi realizate ├«ncep├ónd cu v├órsta de un an. Acestea nu sunt complicate; pot avea 2, 4 sau maxim 6 piese ╚Öi reprezint─â o modalitate inteligent─â prin care copilul t─âu va ├«nv─â╚Ťa s─â se coordoneze mult mai bine. ├Än plus, datorit─â gamei variate de jocuri, po╚Ťi alege modele cu animale, mijloace de transport, cl─âdiri sau culori.

Instrumente muzicale potrivite cadou pentru un b─âie╚Ťel de 1 an?

Pentru un b─âie╚Ťel de 1 an, este ideal s─â alegi instrumente muzicale care sunt sigure, u╚Öor de manevrat ╚Öi potrivite pentru vârsta ╚Öi abilit─â╚Ťile sale în continu─â dezvoltare. Iat─â câteva sugestii de instrumente muzicale potrivite pentru un copil de 1 an:

 • - Xilofon sau metalofon: Aceste instrumente muzicale sunt ideale pentru a introduce copilul în lumea sunetelor ╚Öi ritmurilor. Xilofonul sau metalofonul pentru copii vine de obicei cu cioc─ânele colorate ╚Öi butoane u╚Öor de ap─âsat pentru a produce sunete pl─âcute.
 • - O tamburin─â mic─â ╚Öi u╚Öoar─â poate fi o op╚Ťiune excelent─â pentru un copil mic. Aceasta îi permite s─â experimenteze ritmurile ╚Öi sunetele în timp ce se joac─â ╚Öi se distreaz─â.
 • - Clasica tob─â sau o chitar─â mic─â
 • - Maracasurile pentru copii sunt perfecte pentru a-i încuraja pe cei mici s─â exploreze sunetele ╚Öi s─â se distreze în timp ce le agit─â ╚Öi le love╚Öte în ritm.
 • - Un fluier simplu ╚Öi sigur poate fi o modalitate distractiv─â pentru un copil de a experimenta cu sunetele ╚Öi de a-╚Öi dezvolta abilit─â╚Ťile auditive.
 • - Clopo╚Ťeii de juc─ârie cu diverse forme ╚Öi culori pot fi atractivi pentru un copil mic ╚Öi îl pot introduce în lumea sunetelor ╚Öi melodiei.
C─âuta╚Ťi ╚Öi cadouri pentru feti╚Ťe de 1 an? ­čÜŚ­čôܭ螪 De la c─âr╚Ťi, jocuri de creativitate, p─âpu╚Öi.
Aceste instrumente muzicale sunt potrivite pentru vârsta ╚Öi nivelul de dezvoltare al unui copil de 1 an ╚Öi îl vor încuraja s─â exploreze ╚Öi s─â se distreze în timp ce descoper─â minunata lume a muzicii. Asigur─â-te întotdeauna c─â instrumentele sunt fabricate din materiale sigure ╚Öi non-toxice ╚Öi c─â sunt potrivite pentru vârsta copilului.

Cele mai cool modele de H─âinu╚Ťe pentru b─âie╚Ťei de 1 an

Un cadou perfect pentru un b─âie╚Ťel de 1 an reprezint─â h─âinu╚Ťele, care niciodat─â nu se demodeaz─â ╚Öi sunt mereu necesare atât copila╚Öului, cât ╚Öi p─ârin╚Ťilor. Fie c─â este ziua acestuia de na╚Ötere, ziua copiilor, Cr─âciunul sau Revelionul, h─âinu╚Ťele întodeauna vor exprima un cadou util ╚Öi dr─âgu╚Ť, mai ales pentru picii de 1 ani╚Öor. Alege s─â oferi h─âinu╚Ťe comode ╚Öi potrivite vârstei sau în─âl╚Ťimii b─âie╚Ťelului, pentru ca acesta s─â se simt─â liber, iar m─âmica s─â fie mul╚Ťumit─â. Arat─â cât de important ╚Öi ╚Öi special este acest b─âie╚Ťel pentru tine, d─âruindu-i h─âinu╚Ťe calitative, rezistente, multicolore ╚Öi atractive.

Cele mai potrivite Triciclete pentru b─âie╚Ťi 1 an - sfaturi ╚Öi recomand─âri

Tricicleta reprezint─â un cadou minunat pentru un b─âie╚Ťel de 1 an având în vedere c─â ace╚Ötia anume la aceast─â vârst─â î╚Öi dezvolt─â abilit─â╚Ťile locomotorii. Fie c─â este vorba de zi de na╚Ötere, ziua copiilor, Cr─âciun, Revelion, Pa╚Öte sau alt─â s─ârb─âtoare important─â în familie, o triciclet─â va deveni bucuria ╚Öi zâmbetele zilnice ale copila╚Öului, cât ╚Öi ale p─ârin╚Ťilor. Arat─â-i cât de important ╚Öi special este acest micu╚Ť pentru tine, oferindu-i în dar o triciclet─â de culoare albastr─â, bordo, gri, negru sau multicolor. De asemenea, vei g─âsi pe pia╚Ť─â o multitudine de brand-uri de triciclete calitative ╚Öi rezistente.

Produse de ├«ngrijire pentru b─âie╚Ťi 1 an - bio, din ingrediente naturale

Produsele de îngrijire reprezint─â un cadou minunat pentru b─âie╚Ťeii de 1 an! Acestea sunt necesare ╚Öi utile nu doar bebelu╚Öilor, dar ╚Öi devin un mare ajutor pentru mamele acestora. Ai putea opta pentru produsele de îngrijire a corpului precum lo╚Ťiuni, creme anti dermatit─â sau ro╚Öea╚Ť─â, ap─â termal─â, perfect─â pentru copila╚Öii ce au probleme cu pielea, creme de protec╚Ťie solar─â, geluri de du╚Ö sau ╚Öampon destinat b─âie╚Ťelului. Având în vedere c─â pielea copila╚Öilor de 1 an este foarte sensibil─â ╚Öi cu tendin╚Ťe spre apari╚Ťia petelor, a dermatitei ╚Öi a problemelor, trebuie s─â ai grij─â mare ce-i d─âruie╚Öti.

Ce activit─â╚Ťi sunt potrivite pentru un b─âie╚Ťel de 1 an?

Pentru un b─âie╚Ťel de 1 an, activit─â╚Ťile trebuie s─â fie sigure, interactive ╚Öi s─â îi stimuleze dezvoltarea.  Toate activit─â╚Ťile trebuie oricum s─â fie adaptate nivelului s─âu de dezvoltare ╚Öi s─â îi ofere oportunit─â╚Ťi de explorare ╚Öi înv─â╚Ťare într-un mod sigur ╚Öi stimulant, al─âturi de persoanele dragi. Exist─â o mul╚Ťime de activit─â╚Ťi distractive ╚Öi educative potrivite pentru un b─âie╚Ťel de 1 an. Iat─â câteva idei:

Activit─â╚Ťi senzoriale:

 • - Pictura: Folosi╚Ťi degetele sau pensule pentru a picta pe hârtie sau pe o folie de plastic. Pute╚Ťi folosi vopsele alimentare sau vopsele non-toxice special concepute pentru copii. Sunt pe pia╚Ť─â acuarele pe baz─â de ap─â, super utile pentru copiii de 1 an. Oferi╚Ťi-i ╚Öi creioane sau cret─â colorat─â ╚Öi hârtie mare pentru a desena ╚Öi colora. Aceast─â activitate îi va permite s─â î╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile fine motorii ╚Öi s─â exploreze creativitatea, extrem de importante înc─â de la 1 an.
 • - Modelarea: Folosi╚Ťi plastilin─â sau aluat de modelat pentru a crea forme ╚Öi figurine. 
 • - G─âtitul împreun─â: L─âsa╚Ťi-l s─â v─â ajute s─â g─âti╚Ťi o mas─â simpl─â, cum ar fi s─â amestece ingredientele sau s─â toarne apa.
 • - Joaca cu apa/ natura: L─âsa╚Ťi-l s─â se joace cu apa într-o cad─â mic─â sau o chiuvet─â. Pute╚Ťi ad─âuga juc─ârii de baie pentru a face joaca mai distractiv─â.
 • - Explorarea naturii: Merge╚Ťi la o plimbare în parc ╚Öi explora╚Ťi natura împreun─â. Pute╚Ťi aduna frunze, pietre sau flori. Oferi╚Ťi-i diverse obiecte cu texturi diferite, cum ar fi p─âturi moi, juc─ârii cu suprafe╚Ťe diverse ╚Öi materiale naturale (lemn, stofe, piele), pentru a stimula sim╚Ťurile lui tactilie.
 • - Joaca cu juc─âriile: L─âsa╚Ťi-l s─â se joace cu juc─âriile preferate. Pute╚Ťi inventa jocuri noi cu juc─âriile. L─âsa╚Ťi-l s─â construiasc─â turnuri sau alte structuri cu cuburi.
Activit─â╚Ťi motrice:
 • - Cântece ╚Öi dansuri: Asculta╚Ťi muzic─â ╚Öi dansa╚Ťi împreun─â. Pute╚Ťi înv─â╚Ťa cântece simple cu mi╚Öc─âri.
 • - Jocuri de aruncare ╚Öi prindere: Arunca╚Ťi o minge sau o juc─ârie moale unul altuia.
 • - C─â╚Ť─ârare: L─âsa╚Ťi-l s─â se ca╚Ťere pe o structur─â de joac─â sau pe o canapea.
 • - Alergare ╚Öi s─ârituri: Încuraja╚Ťi-l s─â alerge ╚Öi s─â sar─â. Pute╚Ťi crea un traseu cu obstacole din perne sau juc─ârii, dar nu uita nici de trambulin─â, cei mici o iubesc!
 • - Ie╚Öirea în ora╚Ö: Merge╚Ťi la zoo, la muzeu sau la un loc de joac─â. Este important s─â alege╚Ťi activit─â╚Ťi care sunt potrivite vârstei ╚Öi intereselor b─âie╚Ťelului dumneavoastr─â. De asemenea, este important s─â îl supraveghea╚Ťi îndeaproape în timp ce se joac─â pentru a v─â asigura c─â este în siguran╚Ť─â.
Activit─â╚Ťi cognitive:
 • - Cititul pove╚Ötilor: Citi╚Ťi-i pove╚Öti cu imagini colorate. Pute╚Ťi pune întreb─âri despre poveste pentru a-i verifica în╚Ťelegerea.
 • - Jocuri de puzzle: Folosi╚Ťi puzzle-uri simple cu piese mari.
 • - Sortare ╚Öi potrivire: L─âsa╚Ťi-l s─â sorteze obiecte dup─â form─â, culoare sau m─ârime. Jocuri de imita╚Ťie: Încuraja╚Ťi-l s─â imite ac╚Ťiunile pe care le face╚Ťi, cum ar fi sp─âlarea vaselor sau b─ârbieritul.
Sfaturi:
 • Alege╚Ťi activit─â╚Ťi care sunt scurte ╚Öi variate.
 • L─âsa╚Ťi-l s─â exploreze ╚Öi s─â înve╚Ťe în ritmul lui.
 • Fii r─âbd─âtor ╚Öi încurajator.
 • Distra╚Ťi-v─â împreun─â! 

Întrebări frecvente
Ce juc─ârii ├«i po╚Ťi face unui b─âie╚Ťel de 1 an?

La v├órsta de 1 an, copiii ├«nt├ómpin─â c├óteva probleme cu privire la erup╚Ťia dentar─â. O parte dintre din╚Ťi au ie╚Öit, iar ei au tendin╚Ťa s─â bage ├«n gur─â ╚Öi s─â road─â tot ce prind. Ca s─â satisfaci aceast─â nevoie a lor, le po╚Ťi face cadou un set de juc─ârii pentru denti╚Ťie.

Ce puzzle-uri sunt recomandate pentru b─âie╚Ťeii de 1 an?

Micii exploratori vor fi foarte ├«nc├ónta╚Ťi s─â primeasc─â un puzzle care ├«i va ╚Ťine ocupa╚Ťi, cel pu╚Ťin pentru o perioad─â. De asemenea, ╚Öi p─ârin╚Ťii vor aprecia mica senza╚Ťie de libertate. Po╚Ťi opta pentru un puzzle de lemn, pentru mai mult─â rezisten╚Ť─â.

Ce ma╚Öinu╚Ťe sunt recomandate pentru b─âie╚Ťeii de 1 an?

Po╚Ťi alege dintr-o gam─â larg─â de astfel de juc─ârii pentru copii. Ai grij─â, ca ma╚Öinu╚Ťa s─â fie destul de mare, pentru ca cel mic s─â nu o poat─â ├«nghi╚Ťi. De asemenea, s─â fie realizat─â compact, f─âr─â piese mici, demontabile.