CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Bune Bariere De Protecție Laterale Pat Sau Pătuț De Copii

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Încă de când începe copilul să se rostogolească îl poți proteja în timpul somnului cu o barieră de protecție laterală, potrivită copiilor de la 6 luni pana la 3-4 ani, care pot urca/cobori in/din pat fără ajutor.

Cele mai bune bariere de protecție laterale pat sau pătuț de copii
Scurtături rapide 🔎

Cele mai bune bariere de protecție pătuț copii, din material textil

Copilul tău a crescut și nu mai este doar un bebeluș de pandant de tine? Înseamnă că a venit momentul să îi amenajezi propria cameră, în care să se odihnească noapte de noapte. Când vine vorba despre siguranța lui, poți să te orientezi către protecțiile de pat pentru copii. O protecție de pat din material textil, este accesibilă ca preț și foarte ușor de montat. Acest element adițional care se prinde de pătuț, îți va conferi siguranța că cel mic nu se va lovi în timpul somnului. Când alegi o astfel de protecție te poți orienta către modele colorate. Un astfel de model va contribui la independența copilului tău în ceea ce privește somnul.

Cele mai lungi și înalte bariere laterale potrivite pentru un pat de adulți

O barieră laterală pentru patul tău reprezintă soluția ideală când vrei să te asiguri că micuțul tău doarme în siguranță lângă tine și nu există riscul ca acesta să cadă jos din pat. Vei găsi disponibile tot felul de astfel de bariere xxl laterale pentru pat, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că alegi una ușor de montat și compatibilă cu modelul tău de pat sau una universală. Ai în vedere că o barieră de protecție se montează de obicei sub saltea, rămânând fixată de greutatea saltelei. Te poți orienta către o barieră laterală care este prevăzută cu un buzunar, ce îți va permite să ai la îndemână diferite lucruri pe timp de noapte, precum apă sau scutece pentru cel mic.

Bariere protecție pătuț în modele colorate și vesele, pentru copii

Dacă a venit momentul pentru că cel mic să treacă de la pătuțul de bebeluși, la unul de copil sau chiar de adult, iar tu te simți intimidat de această trecere de teamă că micuțul ar putea cădea în somn, poți elimina acest pericol prin achiziționarea unei protecții laterale de pat. Este foarte important să verifici dacă sistemul de prindere al protecției este compatibil cu construcția pătuțului. Cât despre design, deși nu afectează funcționalitatea piesei, trebuie totuși să se integreze în decorul încăperii și să ai grijă și de gusturile celui mic. Te poți orienta către protecții viu colorate sau cu personaje din desene animate.