CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru O Mămică De Gemeni

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Te pregătești sa vizitezi o mămică și bebelușii ei gemeni? Îți recomandăm să te gândești practic și să alegi ceva pentru ajutor în creșterea micuților. Vezi aceste cadouri bebeluși gemeni, dar și pentru mămică.

Cadouri pentru o mămică de gemeni

Dacă te pregătești pentru a vizita o mămică și bebelușii ei gemeni și cauți cadoul potrivit, îți recomandăm să te gândești practic și să alegi ceva pentru ajutor în creșterea micuților. Iar dacă vrei să alegi un cadou simpatic, gândește-te mai mult la mamă - se va bucura mult de un moment de răsfăț și relaxare. Totodată, îți mai sugerăm să discuți înainte cu familia sau grupul de prieteni și să cădeți de acord cu privire la articolele cumpărate - ar fi păcat să fie oferite articole în dublu exemplar.

Cele mai potrivite cadouri pentru gemeni - pentru cei mici, bebelusi

Fie că participi la o petrecere Baby Shower, botez sau pur și simplu vizitezi proaspăta mămică și cei doi bebeluși și dorești să le faci un cadou, îți prezentăm o listă cu idei de cadouri simpatice și practice, din care te poți inspira. S-a demonstrat că în ultimii ani se nasc mai mulți gemeni decât în perioadele precedente. Uite ce-ti recomandam:

- Articole pentru momentul mesei De la recipiente pentru lapte, un sterilizator pentru biberoane și până la pernele pentru hrănirea bebelușilor, pentru hrănirea gemenilor va fi nevoie de un efort mai mare decât în cazul unui singur copil. Pernele pentru hrănirea simultană a copiilor sunt apreciate de către mămici și tătici.

- Geantă cuprinzătoare pentru toate accesoriile micuților Odată cu venirea pe lume a bebelușului, bagajul, chiar și pentru o scurtă ieșire, se va mări. Dar pentru gemeni, geanta pentru accesorii va fi și mai mare, totul este înmulțit cu doi: scutece, servețele, haine de schimb etc.

- Haine Să îmbraci un copil e cea mai distractivă parte din creșterea unui copil. Știm că nu poți rezista la articolele vestimentare pentru bebeluși, așa că te încurajăm să alegi câteva body-uri, papucei, șosete. 

- Articole pentru transportul bebelușilor Gemenii pot fi purtați aproape de tine, într-un marsupiu, la fel cum este purtat unul singur, deoarece există variante pentru doi bebeluși. Poți opta fie pentru un model pentru purtarea gemenilor sau 2 pentru fiecare dintre ei, pentru a fi purtați de către cei doi părinți.

Carucioare pentru gemeni, plimbari lungi si vesele


Cadouri pentru mămica de gemeni: concentrează-te pe necesitățile ei

Sunt multe cadouri drăgălașe pentru bebeluși, doar că ei nu se vor putea bucura pentru minim un an de acestea - sunt ocupați să crească! De aceea, alege un cadou care fie reprezintă un moment de liniște pentru mama de gemeni sau pentru unul practic, cum sunt cărțile cu sfaturi utile pentru părinții care au gemeni.

Alege, în schimb un set pentru seri de SPA acasă, un halat și papuci de casă comozi, din materiale delicat, parfumul preferat sau cosmeticele preferate. În cazul în care sunteți apropiați și îi cunoști programul, poți inclusiv să îi oferi o oră de relaxare la un centru de Wellness și SPA, mai ales dacă are pe cineva care să stea cu micuții.