CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pătuț Pliabil Bebe, De Luat în Călătorii

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Avantajele pătuțurilor pliante sunt numeroase, acestea fiind perfecte pentru călătorii, vacanțe, dar și pentru utilizarea permanentă. Vezi recomandările noastre, în tendințe actuale! Acestea sunt proiectate pentru a le asigura celor mici confortul în timpul somnului, sunt ușor de pliat, de transportat, cu ajutorul genții accesoriu cu care este livrat pătuțul.

Pătuț pliabil bebe, de luat în călătorii

Odată ce familia se mărește, călătoriile înseamnă mai multe bagaje, grija pentru transportul în siguranță a copilului, respectiv asigurarea că bebelușul se va simți bine în timpul vacanțelor: cu cât bebelușul se simte mai bine, cu atât părinții vor fi mai relaxați. De ce să optezi pentru un pătuț pliant de bebeluș? Avantajele pătuțurilor pliante si usoare sunt numeroase, acestea fiind perfecte pentru călătorii, vacanțe, dar și pentru utilizarea permanentă. Acestea sunt proiectate pentru a le asigura celor mici confortul în timpul somnului, sunt ușor de pliat, de transportat, cu ajutorul genții accesoriu cu care este livrat pătuțul.

Cele mai multe modele de paturi pliante bebe sunt prevăzute și cu buzunare, uși cu fermoare (pentru depozitarea jucăriilor, cărților de povești, alte accesorii) sau roți pentru flexibilitate, transport și fixarea optimă. Cum poți alege pătuțul pliabil pentru bebe care se potrivește stilului vostru de viață? În prezent, poți alege între pătuțurile ușor manevreabile concepute pentru economisirea spațiului din camera pentru copii, cu utilizare mai mult timp și pătuțuri pentru utilizarea în timpul călătoriilor.

Planifici o calatorie cu un copil mic? Te intrebi daca exista un loc sigur de a dormi pentru copil in hotel? Vezi mai jos recomandarile:

Acestea sunt criteriile de care vei ține cont la alegerea pătuțului pliabil:

- Dimensiuni și reglaj: Este important să calculezi cu atenție spațiul de care dispui pentru așezarea pătuțului, mai ales dacă va fi pătuțul permanent al copilului, acasă sau la bunici, spre exemplu. Dimensiunea standard, care este și cea mai întâlnită în cazul paturilor pliante este de 120X60 cm, deși nu este singura opțiune. Producătorii de accesorii de acest tip aleg să confecționeze și paturi pliante cu dimensiuni diferite, pentru a îndeplini cererile clienților. Cât despre reglaj, durata prelungită de utilizare a pătuțului este influențată de modul în care acesta se poate regla. Mai exact, este important ca pătuțul să se poată extinde, pe măsură de bebelușul crește, pentru confortul în timpul somnului. Pe lângă opțiunea de extindere, este important să alegi un pat care este prevăzut cu mai multe nivele de înălțime, pentru protejarea spatelui bebelușului, atunci când îl ridici din pătuț.
- Tipologia saltelei: deseori, un pătuț pliabil este vândut cu tot cu saltea, care este confecționată din burete și care asigură un nivel mediu de suport, în special pentru bebelușii de până în 6 luni. Atunci când copilul începe să crească, poți cumpăra una dintre saltelele disponibile spre vânzare separat.
- Material: cele mai multe modele sunt realizate din materiale textile (poliester), așezat pe cadre metalice, aceste două materiale comportând cea mai mare flexibilitate, atât ca așezare și fixare, cât și ca transport și depozitare.

În funcție de producător și necesitățile de utilizare, este posibil să alegi un model care este prevăzut și cu alte accesorii: buzunare laterale, măsuță detașabilă pentru înfășat, centuri de siguranță.