CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochițe De Botez Albe Pentru Fetițe - Brodate, Comode și Ușor De îmbrăcat

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți cea mai frumoasă rochie albă de botez pentru fetița sau finuța ta? Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi rochița alba de botez pentru viitoare creștină. Am selectat cele mai deosebite modele brodate, comode și usor de îmbrăcat.

Rochițe de botez albe pentru fetițe - brodate, comode și ușor de îmbrăcat

Momentul botezului reprezintă prima petrecere în noua formulă de familie, având o semnificație aparte pentru copiii care intră în rândul celor creștinați. Față de alte evenimente de familie, organizarea botezului este mai facilă, părinții concentrându-se mai degrabă pe ceremonia religioasă, lăsând pe seama personalului de la restaurant restul detaliilor.

O atenție deosebită este acordată ținutelor, în special ale copilului ce urmează să fie botezat. Fie că este vorba despre băieței sau fetițe, variantele de îmbrăcăminte festivă sunt numeroase, așa că poate deveni dificil să alegi, mai ales că toate hainele pentru bebeluși sunt simpatice.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când alegi rochița alba de botez pentru viitoare creștină:

- Ține cont de tematica generală a petrecerii Chiar dacă ar părea să nu conteze atât de mult - practic, micuța arată superb cu orice rochiță - dacă decizi să alegi o ținută care se încadrează deopotrivă în biserică și mai apoi la petrecerea festivă, organizată la restaurant sau acasă, îți va fi mai ușor să selectezi o rochiță potrivită. Fie că este vorba despre copilul tău sau ai fost aleasă să-i mamă spirituală unei minuni de fetiță, orientează-tă către o alegere neutră, perfectă pentru eveniment.
De aceea, îți recomandăm să alegi dintre rochiile albe, confecționate din materiale fine, naturale, brodate.

- Alege îmbrăcăminte și încălțăminte confortabile În afară de rochiță, va mai fi nevoie de pantofiori, șosete și un articol vestimentar de protecție (un pulover, o capă), asortat ținutei. Întreaga zi se va dovedi stresantă, în special pentru că bebelușul are nevoie de atenție constantă. Astfel, evită să alegi haine greu de îmbrăcat, cu multe capse sau alte sisteme de închidere complicate.
Atât pantofii, cât și rochița trebuie să fie facil de îmbrăcat și să-i asigure micuței confortul pe toată durata zilei.

- Ține cont de sezon La alegerea rochiței vei ține cont și de anotimp, așa că vara poți lua fără probleme o rochiță albă confecționată din material mai subțire, în timp de pentru un botez care are loc toamna sau iarna, este potrivită o rochie mai groasă, cu mâneci lungi.

- Temperează bugetul alocat Indiferent că ești părinte sau naș, temperează bugetul alocat pentru rochiță - de cele mai multe ori rochița nu este purtată decât o singură dată. Alocă deci un buget mediu pentru rochița festivă și investește restul sumei pentru trusoul bebelușului (responsabilitatea nașului) sau investește într-un articol pe care micuța îl va folosi pe termen lung.

O rochie de botez spectaculoasa si diafana in acelasi timp? Vezi recomandarile de rochite albe & din bumbac 100% pe pielea bebelusei: