Idei De Cadouri De Botez De La Nași Pentru Fin Sau Fină - Utile, Deosebite

Actualizat: 02 August, 2021 | Rating:
Idei de cadouri de botez de la nași pentru fin sau fină - utile, deosebite
Să devii naș de botez este o adevărată onoare, iar rolul atribuit - de părinte spiritual al micuțului care urmează să fie creștinat - este unul extrem de important. Legătura dintre cele două familii - părinții, copilul și nașii se aprofundează pe măsură ce trec anii, părinții având încredere în grija purtată copilului de către persoanele alese pentru a-i fi naș.

Organizarea botezului reprezintă un adevărat protocol, nașii având anumite responsabilități pe toată durata petrecerii, alături de dăruirea celor necesare celui mic, articole și produse utile, dar și simbolice.


Ce altceva pot nașii să dăruiască în afară de articole vestimentare?

Așa cum știm, există un trusou tradițional dăruit la botez: câteva serii de haine de schimb pentru următoarea perioadă, pături, haine de ocazie (costum pentru băieți, rochițe, pantofi), haine groase pentru iarnă etc. Bineînțeles că nașii se vor orienta și în funcție de anotimpul în care are loc botezul și nu vor investi, spre exemplu în haine de vară pentru un copil creștinat în toamnă.

Trusou de botez pentru băieți, cadouri din partea nașilor
Pe lângă aceste articole clasice, nașii se mai pot inspira din următoarele idei de cadouri de botez:

- Primele bijuterii ale micuților Există multe persoane care apreciază cadourile bijuterie, mai ales când este vorba despre fetițe. Cum mulți părinți preferă ca fetița să aibă cercei cât mai repede, pentru a evita durerile la o vârstă mai mare, nașii pot alege o pereche frumoasă pentru finuța lor.

Seturi de botez complet cu trusou + rochițe fetițe, potrivite pentru această zi așa importantă:

Seturi asortate, calitate premium, modele elegante, haioase, tradiționale, cu ie sau tematice cu desene Disney?
Pe lista cu bijuterii există și brățări sau lănțișoare cu pandantiv cu inițiale sau mici simboluri (cruciuliță, animale, flori etc).

- Articole practice pentru primul an din viataÎn categoria articolelor practice nu se încadrează doar articolele care îi vor scuti de investiții mari pe părinți, cum sunt: piesele de mobilier pentru camera copilului, sterilizatoare, biberoane, dar sunt cuprinse și articole de care se va bucura și cel mic, când mai crește: mergător, masă cu activități, oliță muzicală.- Jucării speciale, educativeLa fel ca și categoria articolelor practice, există și jucării utile, cum sunt cele pentru dentiție, sigure pentru cei mici, dar și jucării speciale, precum mașinuțele cu telecomandă pentru plimbări în aer liber - modele pentru fetițe și băieți, care se bucură de un mare succes în ultimii ani.

- Carti pentru bebelusi
- Un prim cont în bancă, alături de banii de la botez primiți de la toți invitații.


Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.