CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Să Cumperi Cadou Un Premergător Cu Activități Pentru Bebeluși?

Actualizat: 23 April, 2024 | Rating:

🎁 Găsești aici sfaturi și recomandări utile pentru a face alegerea corectă de premergător cu activități - din lemn sau plastic - pentru copii sau bebeluși.

Cauți să cumperi cadou un premergător cu activități pentru bebeluși?

Primele cuvinte și primii pași reprezintă amintirile pe care părinții le povestesc toată viața, acțiuni pentru care aceștia se ocupă corespunzător de cei mici: pentru vorbire, este deosebit de importantă comunicare permanentă cu cel mic, respectiv citirea poveștilor încă din perioada intrauterină, iar pentru dobândirea abilităților motorii sunt necesare exercițiile specifice.

Pe lângă exercițiile ușoare cu piciorușele bebelușului și plimbările zilnice susținute de unul dintre părinți, încurajarea mersului este realizată și cu ajutorul premergătoarelor. Deși părerile privind acest accesoriu sunt împărțite, există numeroase motive pentru a achiziționa un model care te atrage:
- premergătoarele îl ajută pe micuț să își mențină echilibrul;
- modelele moderne sunt prevăzute cu caracteristici de excepție, activități și accesorii stimulante;
- cel mic poate explora în liniște și siguranță mediul în care trăiește, forma ergonomică protejându-l de colțurile pereților și alte locuri în care s-ar putea răni;
- pe parcursul zilei, vei avea câteva momente de răgaz, știind că micuțul este în perfectă siguranță și ocupat cu activități educative;

La ce trebuie să acordați atenție atunci când alegeți premergătorul pentru copilul vostru?

Detaliile tehnice par plictisitoare, dar când vine vorba despre bebe, mereu primează siguranța. Astfel, pentru a elimina toate temerile legate de argumentele celor care nu sunt de acord cu premergătoarele, este bine să ai în vedere:
- optați pentru cele cu formă rotundă, căci asigură siguranța în timpul utilizării, excluzând posibilitățile de a se răni;
- roțile trebuie să fie prevăzute cu frână, pentru a putea stopa total mobilitatea premergătorului, în caz de nevoie;
- dimensiunile și înălțimea trebuie să fie alese proporțional cu cel mic;
- alegerea accesoriilor atractive: cele mai multe modele moderne sunt prevăzute cu jucării drăguțe, sunete și melodii, care sunt acționate prin butoane, de către cel mic, în timp ce se plimbă.

Poate fi un cadou util pentru o prietenă gravidă ce așteaptă primul copil sau unei persoane din familie ce tocmai a născut, apoi de botez sau pur și simplu pentru copilul tău, pentru a-l învăța cu ușurință să facă primii lui pași prin viață. Găsești recomandări bune de premergătoare și în culori vii, pe roșu, roz, pentru fetițe, dar și pentru baieți, cu tot felul de activități care să-i strârnească curiozitatea și să-i țină ocupați.. chiar și pentru câteva momente. 

Uite cateva recomandari de premergatoare cu activitati, pentru bebelusi:

Bineînțeles, când vine vorba despre un bebeluș, oricât de sigur ar fi accesoriul utilizat - premergător, leagăn, pătuț, landou - acesta trebuie mereu supravegheat.
De aceea, asigură-te că ai mereu vizibilitate în zonele în care cel mic se deplasează cu premergătorul. Oricare ar fi modelul ales, pentru a te asigura de siguranța celui mic, limitează timpul petrecut în premergător și continuă cu plimbările de mânuță, până în momentul în care copilul se desprinde de susținerea ta și începe să pășească singur. Alege să-i faci un cadou prețios și util!