CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cântare Pentru Bebeluși și Copii. Un Cadou Util Tinerilor Părinți!

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Care sunt criteriile de care să ții cont înainte de achiziția unui cantar pentru bebeluși și copii? Printre articolele absolut necesare pentru bebeluși și copii se numără și cântarul: încă din primele săptămâni de viață, va trebui să monitorizezi greutatea noului-născut, între vizitele programate la doctor.

Cântare pentru bebeluși și copii. Un cadou util tinerilor părinți!

Printre articolele absolut necesare pentru bebeluși și copii se numără și cântarul: încă din primele săptămâni de viață, va trebui să monitorizezi greutatea noului-născut, între vizitele programate la doctor. Deoarece tehnologia permite în zilele noastre să verifici greutatea copiilor cu cea mai mare precizie, alege dintre modelele electronice de cântare.

Care sunt criteriile de care să ții cont înainte de achiziția unui cantar pentru bebeluși și copii?

Îți vei da ușor seama de utilitatea cântarului, acesta fiind folosit pentru a supraveghea greutatea copilului, chiar dacă, până la vârsta de un an, vizitele la medic sunt frecvente. Vei înțelege mai bine de ce este important să cunoști starea bebelușului: ia prea repede/greu sau prea puțin/mult în greutate? Cu toate că medicii pediatri consideră că o sigură cântărire pe lună este suficientă, ca orice părinte, vi dori să elimini orice îngrijorare, integrând astfel acest proces în rutina zilnică. Dacă alegi un cântar bebeluși integrat cădiței de baie vei putea să-l cântărești pe bebe chiar în momentul băiței. Depinde doar de tine ce tip de cântar alegi. Așadar, iată de ce va trebui să ții cont la achiziție:

- Siguranța utilizării Bineînțeles că vei ține cont de siguranța în timpul utilizare, fiind criteriul prioritar: achiziționarea dintr-un magazin specializat îți garantează că vei beneficia de precizia rezultatelor, total sigur pentru bebeluși și/sau copii.

RECOMANDARE: AquaScale este prima cadita multifunctionala ce permite parintilor sa cunoasca greutatea exacta a bebelusului lor, in timp ce monitorizeaza constant temperatura apei in timpul imbaierii. 
- Performanță: funcții integrate Fiind o investiție pe termen lung, alege un model de ultimă generație, pe care îl poți utiliza mai mult timp. Desigur că funcțiile incluse sunt importante, așa este întotdeauna în cazul aparaturii pentru urmărirea creșterii armonioase a micuțului: afișaj electronic, Capacitatea și precizia sunt indicatori încadrați în totalitatea criteriilor de performanță, unele cântare specificând precizia la nivelul gramelor, afișarea realizându-se în subdiviziuni de 5-10 grame.

- Capacitate Este un indicator pentru vârsta recomandată de utilizare: greutatea pe care bebelușul ar trebui să ia zilnic este de 20-30/zi, astfel că poți verifica zilnic cât cântărește. Noi îți recomandăm un cântar cu capacitate mare, pentru a te folosi mai mulți ani de el.

- Designul Nu este doar un moft să alegi un cântar cu design de ultimă generație: cele mai multe cântare sunt proiectate pentru a fi practive, atractive pentru micuț (obiceiul trebuie să fie plăcut, să reprezinte o joacă). Forma determină ergonomia, în timp de materialele de confecționare determină confortul asigurat micuțului.

Important: In plus, la majoritatea greutatea este afisata corect si in situatia in care bebelusul se misca. Afisajul LCD permite o citire simpla si imediata.
Memorarea ultimei greutati inregistrate este utila pentru a calcula fluctuatile de greutate intre cantariri.

Cantarul electronic va poate cantari copilul inca din primele zile de la nastere si  greutati de la 30 g la 20 kg. Vezi recomandarile: