CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii De Ocazie Pentru Gravide Sau Mămicile Care Alăptează

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ai de mers la o nuntă/ botez sau la o petrecere și vrei să arăți chic, într-o rochie croită special pentru femeile gravide sau care alăptează? Și să fie și în tendințe actuale, materiale confortabile și de calitate? Vezi recomandările noastre de rochii de ocazie pentru gravide sau mămici care alăpteaza, pentru zi sau seară.

Rochii de ocazie pentru gravide sau mămicile care alăptează

Perioada sarcinii sau cea de după naștere reprezintă etape extrem de importante pentru orice femeie, însemnând multe schimbări în dinamica de familie, de cuplu, dar mai ales la nivel personal pentru viitoarea sau proaspăta mămică. De aceea, femeile au nevoie de sprijin, înțelegere și iubire din partea tuturor celor care le stau alături.

Cu toate acestea, cele mai multe schimbări sunt pozitive și te transformă în cea mai bună variantă a ta. În plus, chiar dacă organismul nu mai este la fel ca înainte de sarcină, nu trebuie să îți refuzi ieșirile cu prietenii, invitațiile la evenimente de familie sau petreceri diverse.

Modele deosebite de rochii de zi pentru femeile însărcinate sau care alăptează:

Bineînțeles că există numeroase variante de rochii pentru femei gravide și proaspete mămici, nu trebui decât să ții cont de mărime, preferințe personale în materie de culoare și țesături.

- Rochiile lungi, vaporoase: este foarte posibil ca după naștere, să îți dorești să porți doar rochii lejere, chiar dacă sunt elegante. Verifică dacă modelul este potrivit pentru femeile care alăptează. Alege rochii din materiale văluroase, care îți oferă confortul purtării și desfășurării activităților necesare atunci când participi și cu bebelușul la eveniment.

- Rochii elegante până la genunchi, comode și chic: poți alege astfel de rochii cu diferite lungimi ale mânecilor, însă alege întotdeauna modelele largi, care sunt lejere atunci când burtica a crescut.

- Rochii cu umerii goi, cu sistem de alăptare: dacă ai fost mereu obișnuită să porți modele extrem de feminine, nu face acum excepții. Alege unul dintre modelele de rochii care au umerii goi, dar care sunt croite pentru a putea fi purtate în perioada de sarcină.

- Rochii baby-doll, bufante, care-ți scoate formele de gravidă în evidență: este cel mai popular model de rochie purtat de femeile însărcinate. Aceste rochii sunt confecționate din diferite materiale, iar tu vei putea să alegi modelul potrivit ca material, lungime și culori.

Câteva sfaturi si recomandări înainte de a-ți achiziționa o rochie elegantă, de ocazie, pentru gravide sau mămicile care alăptează:

- Ține cont de anotimp: rochiile de ocazie au prețuri ridicate, așa că este preferabil să alegi modele care se potrivesc mai multor temperaturi. În general, acest aspect ține mai mult de culoare și material. 
- Alege culori neutre sau nonculori dacă participi des la evenimente, iar sarcina și perioada post-natală sunt cuprinse în perioada vară-toamnă.
- Investește în modele care îți permit să alăptezi: cele mai multe rochii sunt create pentru a fi purtate atât în perioada sarcinii, cât și după. De aceea, sunt croite pentru ca mama să poată alăpta rapid, chiar și atunci când participă la un eveniment.

Rochii de seara pentru gravide sau mamicile care alapteaza, croite special pentru mamici