CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Costume De Baie Pentru Gravide - Elastice, Comode, Cu Uscare Rapidă

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Costume de baie pentru gravide - elastice, comode, cu uscare rapidă? Nu găsești nicăieri? Noi avem pentru tine tot ce îți trebuie. Intră pe site și vezi oferta

Costume de baie pentru gravide - elastice, comode, cu uscare rapidă

Perioada sarcinii este extrem de frumoasă, iar dacă te numeri printre cele care au ocazia să o parcurgă mai mult pe timpul verii sau dacă adori să mergi să înoți, vei avea nevoie de un costum de baie adecvat.

Cum să alegi costumul de baie în perioada sarcinii?

Desigur că în primul trimestru de sarcina, burtica nu este foarte vizibilă, așa că vechil costum de baie este încă potrivit. Dar dacă vrei sa celebrezi perioada cu articole vestimentare vesele sau pentru perioada în care burta începe să crească, va trebui să alegi piese în care te simți confortabil, dar în același timp, frumoasă:

- Costume de baie din două piese Burtica este extrem de frumoasă, așa că nu te feri să porți clasicele costume de baie, din două piese. Alege însă un sutien de calitate, care să susțină corespunzător bustul și un slip care este lejer în zona burții.

- Costume de baie dintr-o piesă În cazul în care nu vrei să te expui sau doar vrei să alternezi stilurile și modelele costumelor de baie purtate, alege clasicul model de costum dintr-o bucată. Aceste modele sunt mereu în tendințe, sunt confortabile și disponibile într-o gamă variată de culori.

- Costume de baie alcătuite din slip și maiou Aceste costume reprezintă o variantă extrem de confortabilă, prezintă avantajul de a putea fi alternată purtarea cu mai multe maiouri sau chiar sutiene, care se asortează cu slipul.

Recomandari de costume de baie intregi pentru gravide - material elastic, comode, cu uscare rapida:

În ceea ce privește culorile, reprezintă strict o chestiune de preferințe personale: fie optezi pentru cele într-o singură culoare, în două culori sau cele cu imprimeu. De asemenea, printre accesoriile pentru zilele la plajă pe care trebuie să le ai sunt incluse și pălăriile, papucii/șlapii și sandalele, precum și rochițele lejere. Asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru a te simți confortabil în vacanța la mare.

Alege sa faci sau sa-ti faci cadou un astfel de costum de baie pentru gravide, tine cont de materialul si modelul mult dorit si simte-te bine in pielea ta!

Ca si sfat, din partea CadoLand - daca sunteti gravida, asta nu inseamna ca trebuie sa evitati piscinele, sa mergeti la mare, la strand. Da, aveti burtica, aveti ceva kilograme in plus, insa sunteti frumoase, sexy si nu trebuie sa renuntati la   anumite placeri din cauza statutului pe care il aveti.