CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Saci De Iarnă Pentru Cărucior - învelitoare Picioare, Pentru Copii și Bebeluși

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Saci de iarnă pentru cărucior. Învelitoare călduroase picioare pentru copii și bebeluși. Modele disponibile, oferte, caracteristici produse, asamblare.

Saci de iarnă pentru cărucior - învelitoare picioare, pentru copii și bebeluși

Bebelusi la caldura! Iarna aceasta fii mai pregatita pentru zapada si alege un sac de iarna pentru carucior sau sanie - modele variate de invelitoare pentru picioare si maini, din lana sau alte materiale, calduroase. Cumpara online acesti saci de iarna, pentru copiii sau bebelusii frigurosi! 

Click pe fiecare sac de iarna pentru si mai multe detalii si preturi. Alege sa-i fie cald!

Saniuta cu saculet imblanit si maner reglabil - Atent confectionata ca detalii iar materialele utilizate sunt atent selectionate fiind de cea mai buna calitate. - Se poate utiliza pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari pe derdelus,prin indepartarea spatarului si manerului. 
Sac imblanit pentru sanie - Sacul pentru saniuta este un accesoriu indispensabil pentru sezonul rece care protejeaza copilul de frig si umiditate. Este special confectionat pentru toate modelele de saniute cu scaunel. De asemenea este confectionat din material calduros in interior si din material impermeabil la exterior. 

Invelitoare picioare si maine, pentru copii si bebelusi, dar si protectie pentru mainile parintilor: 

Recomandam sa le spalati la 30 grade.Dimensiuni (Lx l) 80 x 50 cm - Recomandat copiilor 6 luni - 4-5 ani. Majoritatea sacilor au fermoar, pentru a putea lua si pune usor copilul in saculetul calduros.