CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cea Mai Bună Cremă De Protecție Solară Pentru Copii și Bebeluși

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Avem o ofertă vastă de creme de bronzat, de loțiuni și de sprayuri, cu factor de protecție SPF50. Cum alegi cea mai bună cremă cu protecție solară pentru copii?

Cea mai bună cremă de protecție solară pentru copii și bebeluși

Crezi ca vara ta poate sa fie una reusita fara macar cateva zile pe care sa le petreci la mare? Cu siguranta, cei care iubesc soarele si senzatia pe care o ofera nisipul fin si fierbinte sub talpi, nu vor rata nicio ocazie de a ajunge la mare sau piscina, atunci cand vemea si programul permite o scurta escapada. Pentru cele mai frumoase clipe petrecute la mare, trebuie sa te asiguri ca ai toate cele necesare protectiei tale si a copilului sau copiilor tai. Asa se face ca parintii responsabili, vor alege sa achizitioneze doar cele mai de calitate crème de protectie solara pentru copii. Daca vrei sa faci cea mai buna alegere, atunci te ajutam noi cu sfaturi si sugestii de cea mai buna calitate.  

De ce sa achizitionezi doar cele mai de calitate crème de protectie solara pentru copii?
Una dintre intrebarile pe care parintii si le-ar putea pune este de ce trebuie sa foloseasca o crema speciala de protectie pentru copii in defavoarea celei pe care o aplica si ei? Raspunsul este unul pe care il ofera specialistii si de care toti parintii responsabili ar trebui sa tina cont. Pielea copiilor este mult mai sensibila decat cea a adultilor, razele UV avand efecte nocive rapide si cat se poate de importante pentru ca barierele protective lipsesc.

Cremele de protectie solara pentru copii prezinta o compozitie diferita fata de cea a adultilor si actioneaza intr-un mod special care sa garanteaza rapiditate si eficienta impresionanta. Efectele sunt cele care pot sa iti permita sa te bucuri de vacante fara nicio grija, stiindu-ti copilul in siguranta, indiferent de cat se aratoare si insistente sunt razele soarelui. Totusi este recomandat ca expunerea la soare sa se faca doar in perioadele zilei in care acesta este ceva mai domol, astfel incat efectele nocive sa fie cat mai diminuate, astfel incat cremele de folosite sa poata sa ofere protectie solara completa.  

Criterii de alegere ale celei mai bune crème de protectie solara pentru copii
Academia Americana de Pediatrie recomanda sa se foloseasca aceste crème de protectie solara de la varsta de 6 luni. Este de preferat sa alegeti o formula care are la baza ingrediente naturale, astfel incat sa nu existe riscul aparitiei reactiilor elergice sau de hipersensibilizare. De asemenea, factorul de protectie solara ar trebui sa aiba o valoare de minim 30 care sa garanteze pentru o expunere sigura la soare, pentru o perioada ceva mai lunga. Noi recomandam insa  sa alegi SPF maxim 50. Nu poate exista (deocamdata) stiintific si chimic vorbind o lotiune eficienta cu SPF mai mare de 50.

Crema pe care o alegi pentru cel mic si pentru toata familia trebuie sa ofere protectie egala pentru cuplul UVA+UVB. Vezi aici reducerile zilnice si alege sa cumperi online, avand mai mult timp pentru cei dragi. 
Cea mai buna crema de protectie solara pentru copii trebuie sa ofere protectie atat importiva razelor UVA cat si a razelor UVB care ar putea sa fie responsabile de aparitia arsurilor cutanate importante. De aceea, parintii responsabili sunt cei care citesc eticheta produsului achizitionat fiind siguri ca acestia ofera protectie completa si complexa, importiva tuturor factorilor de risc.

Pentru ca cei mici iubesc apa, cea mai buna crema de protectie solara pentru copii ar trebui sa fie si rezistenta la apa. Acesta caracteristica nu este benefica doar pentru momentele in care copii intra in mare sau piscina ci si pentru atunci cand cel mic transpira. O crema ce este rezistenta la apa, va ramane pe piele pentru cat mai mult timp, oferind o protectie indelungata. Textura cat mai cremoasa, mirosul cat mai placut, aplicarea fara urme, efectul emolient si nutritiv sunt alte caracteristici importante pe care ar trebui sa le detina orice crema de protectie solara pentru copii care se doreste cea mai buna.
Evita   compusii    oxibenzon, benzophenon, conservantii alergeni (parabenul) precum si orice crema conceputa si pentru a tine la distanta insectele, dar si    cremele care contin    parfum.
Unde gasesti cele mai bune crème de protectie solara pentru copii?
Daca nu vrei sa colinzi prin farmacii, aici este locul perfect unde vei gasi cele mai bune crème de protectie solara pentru copii. Sugestiile noastre sunt cele care respecta in mod fidel caracteristicile pe care ar trebui sa le aibe produsele care pot sa fie considerate perfecte chiar si pentru cei mai sensibili copii.

Dovedeste-te un parinte cat se poate de responsabil si nu lasa nimic la voia intamplarii mai ales atunci cand in joc este starea de bine si sanantatea copilului tau. Pregateste-te de vacanta in cel mai corect mod si alege, din gama de produse puse la dispozitie de noi si cea mai buna crema de protectie solara pentru copii. Invata-ti copilul cu marea de la cele mai fragede varste si asta pentru ca si el are dreptul de a se bucura de rasfatul pe care-l ofera soarele, nisipul fin si briza racoritoare.   Si nu uita: concediul de vara al familiei este perioada    cea    mai   frumoasa a anului.
Asigura copiilor o cantitate de lichide suficienta, astfel incat organismul sa fie hidratat si protejeaza-le capul si ochii cu palariute si cu ochelari de soare special creati pentru copii.