CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Bijuterii Pentru Bebelusi și Copii, Un Cadou Prețios și Personalizat

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți să faci cadou bijuterii pentru nou născuți sau copii mici? Cercei pentru fetițe sau brățări șnur și pandantive pentru băieți, ori seturi Family ✨💎 Cadou de la părinți, bunici sau nași.

Bijuterii pentru bebelusi și copii, un cadou prețios și personalizat

Cercei din aur cu protecție pentru bebeluși - siguri și deosebiți

Atunci când un copil apare pe lume, părinții sunt cel mai adesea copleșiți de numărul mare de informații pe care le află. Poate ai un astfel de cuplu cărora tocmai li s-a născut un bebeluș și vrei să le faci un cadou. O pereche de cercei cu protecție pentru nou născuți poate reprezenta un cadou foarte apreciat. La un astfel de cadou este foarte important să ții cont de materialul din care sunt confecționați cerceii, întrucât nou născutul trebuie să-i poarte pentru minim 6 luni până când se vindecă găurile. Alege o pereche de cercei din aur pentru a nu avea probleme cu privire la posibile alergii.

Brățări din aur pentru copii - o amintire prețioasă

Brățările pentru copii au devenit un cadou foarte popular și datorită creșterii foarte mari a diversității modelelor. În momentul în care îți dorești să oferi un astfel de dar ai opțiunea de a personaliza cu un mesaj scurt, cu inițiale sau cu o dată semnificativă brățara pentru cel/cea mic/ă. Rămâne să fie alegerea ta materialul din care vrei să fie confecționată bijuteria, recomandat fiind un material durabil și rezistent, ușor de întreținut în timp, precum aurul. Părinții vor fi impresionați de un gest atât de personal. Brățările pot fi reglate pe măsură ce copilul crește, iar ulterior pot fi păstrate ca amintire valoroasă.

Brățări cu șnur pentru bebeluși - modele personalizate și diverse

Bijuteriile pentru bebeluși sunt un subiect controversat, însă totodată, reprezintă un cadou prețios pe care îl poți oferii unor proaspeții părinți. Poți alege să oferi în dar o brățară pentru micuțul ce tocmai a venit pe lume, însă înainte de asta asigură-te că părinții sunt de acord. Există chiar și posibilitatea de a personaliza brățara cu numele copilului și cu data nașterii. Alege materiale de înaltă calitate și nu-ți face griji în privința siguranței bebelușilor, pentru că în cazul acestor bijuterii standardele sunt strict respectate. Sunt recomandate brățările din aur deoarece riscul provocării unei alergi este minim.

Brățări cu picioruse de bebeluș - modele personalizate și adorabile

În întreaga lume nu există părți ale corpului mai adorabile decât piciorușele de bebeluș. Probabil tocmai din acest motiv există pe piață numeroase brățări cu șnur, special create pentru nou născuți, care au ca talisman piciorușe de bebeluș în miniatură. Poți alege să oferi un astfel de cadou pe care cu siguranță proaspeții părinți îl vor prețui. Prețurile sunt accesibile și nu riști să duci un cadou clasic pe care deja l-au primit din altă parte. Piciorușele pot fi confecționate din aur, argint sau platină, în funcție de preferințe. Brățările nu necesită întreținere specială și nu reprezintă un risc pentru cel mic.

Cercei și brățări pentru bebeluși, cu diamante - cadouri prețioase

Bebelușii sunt minunați și merită să se bucure de tot confortul din momentul în care ajung acasă. Venirea pe lume a unui copil este un eveniment marcat de numeroase cadouri. În acest sens, poți alege să achiziționezi o brățară prețioasă sau o pereche de cercei cu diamant pe care bebe să le poarte, iar ulterior aceastea pot fi păstrate ca amintire cu mare grijă, toată viața. Bijuteriile pentru bebeluși și copii mici sunt realizate cu extrem de mare grijă și este necesară respectarea unor standarde înalte privind calitatea și siguranța acestora. Părinții micuțului vor fi extrem de recunoscători pentru primirea unui astfel de cadou special și original din partea nașilor, bunicilor sau prietenilor apropiați de famiie. 

Brățări de chihlimbar pentru bebeluși - beneficii și modele noi

Chihlimbarul este un analgezic natural care, atunci când este purtat pe piele, eliberează uleiuri vindecătoare printre care și acidul succinic care îi ajută pe bebeluși să rămână calmi și relaxați pe perioadă dificilă a erupției dentare. O brățară din chihlimbar, de cea mai bună calitate, poate fi oferit în dar sau achiziționată pentru bebelușul tău, reprezentând un cadou util și frumos. Când alegi o astfel de brățară pentru bebeluși trebuie să ai grijă ca sistemul de prindere să fie unul sigur pentru cel mic. Cea mai bună brățară va avea mărgelele prinse una câte una, pentru a nu se împrăștia în cazul în care brățara se rupe.

Set Brățări Family (mama, tata și copilul/ copiii) - cadoul perfect pentru toți

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment minunat, extrem de important. Dacă îți dorești să oferi un cadou simbolic, dar extrem de prețios, sigur îi vei surprinde pe proaspeții părinți cu un set de brățări pentru întreaga familie. Acestea vor fi purtate cu drag și pot fi păstrate ca amintire o viață întreagă. Este important să nu faci compromisuri cu privire la calitatea materialelor și, de multe ori, prețul este un indicator foarte important în acest sens. Fiind implicat un articol pentru bebeluși, este important ca bijuteria să nu poată fi ruptă și nici părți din ea să nu poată fi înghițite.

Lănțișoare pentru fetițe, din aur sau argint - un cadou prețios

Toate fetițele își idolatrizează mamele și ajung să le copieze stilul vestimentar. Așa că dacă ție îți plac lănțișoarele de aur să nu fi surprinsă dacă și fetiței tale îi vor plăcea la fel de mult. Ar trebui să ții cont ca la vârste fragede fetița ta să poarte doar bijuterii din aur. În acest fel va fi ferită de eventualele reacții alergice. Când vorbim despre lănțișoare de aur pentru fetițe, nu există limite cu privire la stil. De asemenea, o astfel de bijuterie va completa toate articolele din garderoba fetiței. Dacă cea mică a trecut de vârsta de 3-4 ani, te poți orienta chiar către un lănțișor cu pandantiv.

Set brățări Mama și Copilul, modele deosebite, în tendințe actuale

Un set de brățări din aur pentru tine și micuța ta prințesă poate reprezenta un mod minunat de a celebra legătura dintre voi. Pe lângă faptul că veți arăta foarte bine împreună, cu siguranță cea mică va fi foarte încântată de faptul că purtați aceeași brățară. Când te orientezi către un astfel set de bijuterii trebuie să ții cont ca ele să nu fie doar placate cu aur, în acest fel putând să eviți eventualele alergi. Este de preferat să alegi aur de 18 sau de 24 de carate. Un astfel de set de brățări poate fi și oferit cadou unor persoane dragi. Cu siguranță, acestea din urmă, le vor purta cu plăcere.

Lănțișoare cu pandantiv Mama și Copilul - un cadou de suflet

Nu există eveniment mai important pentru un cuplu decât venirea pe lume a primului copil. Proaspetele mămici își doresc să aibă cât mai multe amintiri legate de întâiul născut. Cu siguranță nu vei da greș dacă vei oferi un colier personalizat în acest sens. Modelele sunt multiple și poți alege în funcție de preferințe sau chiar o poți lăsa pe mămica să-și aleagă. Un colier reprezintă mai mult decât o bijuterie și capătă o valoare sentimentală imensă, fiind asociat întotdeauna cu emoții unice simțite înainte și după nașterea copilului. Alege un material de calitate care se întreține ușor și trece cu brio testul timpului.

Bănuț pentru moț - modele personalizate cu nume și data

Dacă ai de oferit un dar special și original unui cuplu de părinți, alege un bănuț pentru moț. Acesta este un tip de cadou tradițional care cu siguranță va fi apreciat de către părinții copilașului. Bănuțul poate avea diverse modele, inscripții, se poate personaliza și poate fi realizat din diverse materiale. Prețul este unul accesibil, însă valoarea lui este una mare și poate fi păstrat cu ușurință ani întregi. Întreținerea lor este minimă și cei mai căutați sunt bănuții din argint. Alege o fundă roșie sau albastră, în funcție de sexul copilului și fii atent și la modalitatea de ambalare, pentru că de foarte multe ori poate face diferența.